MÖSSAN ÄR PÅ!

Äntligen har jag mössan på mig! Dock bak-och-fram men de är ju en finfin tradition att man har det! Är ju meningen att det ska bli någon skillnad att man på självaste studentdagen får vända på den, måste vara en speciell känsla. I alla fall känns det helt GRYMT att ha den på sig nu! JIPPI!! JAG SKA TA STUDENTEN!




Speciell torsdag.

Ja, jag sitter här på sängen under täcket och vill inte riktigt gå upp och göra mig iordning. Men inom en snar framtid måste jag göra det ändå. Det är ju mösspåtagning idag! Så himla spännande! Men jag är lite rädd för att mosa mössan när jag cyklar.. hm.. men jag har tänkt på en sak. Det värsta som skulle kunna hända idag skulle vara att man glömde mössan, och det skulle säkert vara jag om någon i så fall. Inte för jag vet hur det är möjligt, men ändå. Jag känner mig liksom utvald, haha. Men man ska ju egentligen inte skriva "det värsta som kan hända" för då händer det något ännu värre. Så jag tar gärna bort det där. Det är utsuddat, osynligt. Okej?

Duktig tjej!

Idag har jag varit i Söderköping med klassen och käkat glass! Mums! Blev min lunch, portionerna är ju så stora där, haha. Ändå orkade jag inte äta upp, men gott var det! Blev dock imponerad av de som käkade på MAX precis efteråt. Jösses vilka magar de måste ha! Själv ville jag knappt känna lukten av hamburgare med mera. Så jag tog en milkshake istället. SKOJA! Hade ju precis moffsat i mig massa glass! Inte var jag sugen på mer glass då inte, haha. Så dr lurade jag er allt, eller kanske inte? Haha.

Nu på kvällen har jag i alla fall varit duktig och gjort klart powerpointen (eller keynote som det heter på macen) till vår psykologi redovisning som är på fredag. Så det var skönt. Sen har jag hjälpt syrran med läxan lite, samt duschat henne. Sen har jag dammsugit hela övervåningen och våttorkat och allt sånt i badrummet. Men inte nog med det så har jag plockat in lite blommor som luktar gott och ställt i hall och badrum. Duktigt, duktigt skulle jag säga. Mamma kommer bli så stolt när hon kommer hem! Haha.

Nu ska jag fortsätta vara duktig genom att göra klart min filosofi fördjupning. Heja mig!

Kan inte fatta det!

AAAAH! Det är helt otroligt! Jag kan inte fatta det! DET ÄR MÖSSPÅTAGNING IMORGON, IMORGON! Oh my God!

Helgen som varit!

Ja, jag har haft rätt mycket för mig på sista tiden med bal och allt. Dessutom ska de sista sakerna in i början på nästa vecka + en redovisning nu på fredag. Så jag är inte rastlös precis!

Balen var helt och hållet underbar! Alla var så fina, speciellt min vackra pojke♥. Han var finast av alla och vi hade jättekul hela kvällen. Maten var tyvärr ingen höjdare, men allt annat var helt fantastiskt! Jag tror jag gick och la mig vid tvåtiden, men jag hade då inte lusta att göra det egentligen. Hur många gånger får man egentligen klä sig så där fin? Jo, två gånger! På balen och på sin bröllopsdag. Så det var en av två. Usch och fy. Skulle gärna gå klädd så varje dag, men då blir det ju inte så speciellt i och för sig. Och sen var det ganska jobbigt att hålla upp klänningen hela tiden. Och mina fötter! AJ! Jag hade sååå ont i dem! Kunde knappt gå. Fick panik ibland och var tvungen att sätta mig. Haha. Skönt att man har en sån snäll pojkvän som bar en till bilen sen på natten. Annars så tyckte jag att det som var bland det mysigaste var när man fick låna sin pojkes kavaj när man frös, hihi. Ja, en underbar kväll var det med mycket dans och glada miner.

Det blev att gå upp tidigt på söndag morgon. Faktiskt så tidigt som halv åtta för att gratta mamma på morsdag. Hon fick det hon önskade sig: ett hantelsätt som vägde totalt 20 kg..

Klockan tolv var det lunch med pappas mamma och min faster på Djulö herrgård. Efter det tog vi mustangen till Hälleforsnäs och mormor och morfars sommarstuga där kusinerna också var. Det var roligt. Vi doppade fötterna i vattnet alla kusinerna.


Sen skulle jag bara vilja gratta alla mammor med denna underbara låt:

Vad är väl en bal på slottet?

.. alldeles, alldeles underbar!

Uppladdningen!

Jag vet inte vad det är med mig, men när värmen är som värst får jag lust att ta mig ut och springa och motionera. Igår kände jag just så, och det slutade med en powerwalk/springtur, och Sofie var inte sen med att hänga på. Vi tog det inte på vilket ställe som helst heller, utan vi tog djulörondan i värmen!
Sofie var smidig och hade "vattenbälte" (eller vad det heter), alltså ett bälte runt midjan som det hängde några vattenflaskor i, smart! Vi gick den mesta delen då det nästan var för varmt för att springa. Men spurt blev det allt upp för gatstubergsbacken! TVÅ (!) gånger! Bra gjort av oss, bra gjort!

Det var min lilla uppladdning inför balen idag. Skönt, så man inte känner sig som en soffpotatis. Vill känna mig fin som en prinsessa idag, och det hoppas jag att jag kommer göra. Är lite nervös faktiskt, och vaknade ungefär en timme innan klockan ringde. Nu ska jag snart åka och få håret fixat av min frisör, sen kommer dagen rulla på och innan man vet ordet av så står man där på balen, aah! Nu blev jag ännu mer nervös. Måste nog kila. Ha en bra dag allihopa och håll en tumme att jag inte snubblar på klänningen och gör en faceplant eller något!

Fredag idag!

Som sagt, fredag idag! Ska bli skönt med lite helg, samtidigt som jag är nervös då det är bal imorgon. Det ska bli riktigt spännande. Hoppas att vädret är med oss och att det inte är allt för varmt.
Håruppsättningen börjar klockan 10, sen lunch och sen smink klockan 13.30. Hoppas man blir riktigt fin, och känner sig så också. Så om jag inte skriver imorgon så vet ni varför, för det är BAL!

Ledsen tjej.

Jättesuperduperledsen tjej. När jag åkte bussen hit till Vingåker så glömde jag mina favoritsolglasögon på bussen. Mina fina bruna fejk Ray-Ban. De var så perfekta. Hoppas jag hittar dem eller får tag på dem på något vis!

Inget internet.

Idag har jag varit utan internet nästan hela dagen. Så trist. Men då kunde jag i och för sig göra andra saker som anske är aningen nyttigare. På förmiddan gjorde jag klart psykologin, sen dammsög jag heal övervåningen, våttorkade golvet i badrummet och gjorde rent allt där inne. Är ju det viktigaste att göra rent så. Sen hr jag läst klart filosofin, behöver bara skriva om den nu då. Sen har jag även hunnit sola lite. Ganska skönt. Vill ju bli brun nu! Har ingen lust att vara en blekfis längre! Haha.

Hurtbulle!

Igår var jag hurtig! Först cyklade jag till skolan, sen hem igen (efter en lektion så klart!). På kvällen cyklade jag till stallet, red i värmen, och sen cyklade jag hem. På hemvägen blev det ju lite jobbigare då jag cyklade upp för gatstubergsbacken... Duktig tjej alltså! Haha! Sen var jag ute och sprang i måndags. Så adderat med alltihopa så är det rätt bra gjort. I alla fall för att vara jag.

Idag ska jag plugga, sola och dammsuga. Så jag har lite att göra. Sen ikväll ska jag iväg på "kulturkväll" som senare drar sig ner mot djulö.
Nu måste jag äta frukost. Byee.

Min dröm inatt.

Jag hade en ganska hemsk dröm, eller, det var en jättehemsk dröm!

Vi hade som någon klassträff eller något liknande. Bara det att vi var i en jättehög byggnad, ungefär som world trade center. Ja, Hanna hade bandage eller något på sin ena fot och hoppade på kryckor.
Jag hade en sån konstig känsla när jag var där inne, men det var som ett hotell så det var fint. Men plötsligt så känns det konstigt, som en smäll långt upp i huset. Vi fattar direkt vad som är i görningen och jag tror aldrig att jag reagerat så snabbt och börjat springa allt vad jag hade! Nästan som om jag hade superspringarkraft! Hanna hoppar på sina kryckor och börjar hoppa åt fel håll. Jag känner hur det är världens skakningar i hela huset, och det gör att det känns svårare att röra sig. Jag skriker åt Hanna: "Det här hållet!" så högt jag bara kan. Medan jag springer ut så fort som möjligt, det är hastigheten som avgör om jag ska få vara kvar i livet eller dö, så vet jag. Jag vet att det har inträffat ännu en attack. Precis som nine eleven. Jag känner riktigt att huset håller på att rasa neråt och jag bara springer! Som tur var så var vi på nedersta våningen, men skakningarna gjorde allt svårt. Och jag vet faktiskt inte om jag klarade mig, inte heller om Hanna gjorde det då hon hade sina kryckor och hon sprang efter mig. Jag vet inte om jag dog eller överlevde, men när jag vaknade så tyckte jag att det var otroligt skönt att vara vid liv. Och jag hoppas, jag hoppas, att min dröm inte var en framtidssyn. Inte för att jag tror att jag skulle vara där då, utan för att det skulle ha katastrofala följder. Jag kände att om jag berättar det här så kanske det inte händer, för då har folk blivit varnade eller något. Och jag hoppas verkligen att det stämmer!

Vilken härlig dag!

Idag har jag varit ledig. Har varit ute sen jag åt frukost på uteplatsen. Det var ungefär halv tio. Jag har smörjt in mig två gånger och nu på eftermiddan har jag druckit 2/3 liter vatten. Jag ska dricka mer, för det behöver man i sommarvärmen.
Till lunch gjorde jag våfflor och åt glass till, hihi. Tjockis-Elin, men gott var det!
Somnade på en filt i hälften skugga, hälften sol. Så benen blev solade men inte överdelen.
Nu är det hög tid för mig att ta mig ut på ett varv på spåret då jag måste göra mig iordning sen och sticka på lärarmiddag. See ya!

Yes!

Ingen skola idag. Får jobba hemma. Så då kan jag fortsätta att sitta här i solen. Oh yeah! ;)

Godmorgon!

Sitter fortfarande i sängen och klockradion står fortfarande på. Känner att jag är för slö för att stänga av den, och ändå är det bara p4 och de pratar om fåglar... jaja. När som hellst ska jag kliva upp ur sängen och tänkte göra en god frukost åt mig själv. Idag tänkte jag göra mig en smoothie, eller smutti, som jag säger.
Nej, nu blev jag hungrig. Dags att kliva upp.

Hoppa av matte D?

Att plugga är inte kul. I alla fall inte på en söndagskväll.
På torsdag har jag nationella i matte D. Eller, jag tror det åtminstone, för min lärare har inte sagt något om det. Först var jag ledig en torsdag, sen han sjuk på fredagen. Sen var vi ju lediga den här veckan torsdag och fredag. Så massor av lektionstid har jag missat. Vi har 2 mattelektioner på torsdagen och 2 på fredagen, så det blir rätt mycket. Dessutom har vi inte gjort klart hela boken än. Håller på på tredje kapitlet av fem.... usch. Har faktiskt funderat nästan varje lektion på att hoppa av matte D. Visst, jag gillar matte, men det är så himla självständigt och du måste lära dig allt på egen hand. Det är rätt svårt. I matte D är det så himla mycket nytt också. Nästan varje blad kommer det något nytt på.

Ja. Att få G i matte D är för mig helt okej. Det kommer ändå utanför mitt betyg om man räknar och söker till högskolan så. Och då räknas det bara om man gjort kursen eller ej. Så varför satsa stenhårt för att få MVG då? Nää. Nationella får gå käpprätt åt h*lvete, som det kommer göra. Men som tur är så är vi så specc att det inte kommer räknas med när han sätter betygen eftersom vi inte är klara med kursen. Tack för det magistern!

Nu när det är så nära terminslutet är det ingen idé att hoppa av. Bara att kämpa på och göra sitt bästa och det man orkar. So keep fighting!

Söndag.

Sommarvärme!
Sitter ute i en solstol med Andy♥. Ska försöka satsa på att bli brun till balen som är på lördag. Inte för att jag tror att jag ska lyckas, men man kan alltid försöka. Ha en bra dag önskar blekfisen.

Hur min lördag såg ut:

  • Äta frukost
  • Slöa framför datorn
  • Göra mig iordning
  • Åka ner på stan
  • Komma hem
  • Äta lunch
  • Sova
  • Sova
  • Bli provsminkad
  • Göra mig klar fort som attan
  • Åka på förfest till fel hus
  • Gå på förfest i rätt hus
  • Åka till festen
  • Åka hem från festen
  • Äta nattfika
  • Få besök av Andreas
  • SOVA
Blev inte så mycket av det där plugget.....

Hur min lördag kommer att se ut:

  • Äta frukost
  • Slöa framför datorn
  • Göra mig iordning
  • Åka ner på stan
  • Komma hem
  • Börja med läxorna
  • Äta lunch
  • Göra läxor
  • Bli provsminkad
  • Göra mig fin
  • Gå på förfest
  • Åka till festen
  • Festa
  • Dra till Harrys?
  • Åka hem
  • SOVA

Fredag 18/5.

Imorse gick jag upp ganska tidigt. Jag, mamma och Sofia åkte till Norrköping för att shoppa, och det gjorde jag verkligen! Nu är jag heöt pank, men jag har förvisso nya, coola kläder! Haha. Köpte allt från bra cups till jeansjacka. Så nu ska det bli kul att kunna använda det också. Ska duscha snart, sen ska jag prova alla mina nya grejer! Ska bli spännande!

När vi kom hem så åkte jag och Sofia nästan direkt till stallet. Jag fick testa på att rida Geopard, eller Geo som hon kallas. Det gick jättebra och det blev en riktigt trevlig ridtur. En fin häst som lyssnar riktigt bra på ryttaren vilket jag gillar. (Om nu inte alla gillar det?) Men en skön ridtur blev det som sagt.

Nu blir det duschen och sen testa nya kläderna, yey!

Torsdag 17/5.

Ja, igår var det fullt upp. Jag började plugga vid halv tio ungefär. Hann skriva det där talet som jag ska ha i svenskan. Sen hämtade pappa och jag Evelyn på stationen. Vi åkte hem till mig och sen kom Hanna. Vi började direkt med UF och var riktigt duktiga och effektiva hela dagen. Efter vi ätit åkte vi till Mellösa och intervjuade en ledare till vår uppgift i organisation och ledarskap. Intervjun tog ungefär en och en halv timme och vi fick jättebra svar! När vi åkte hem kolla vi förbi på Lager157, jag var på jakt efter lite till studenten, men självklart köpte jag inget utan det var de två andra som kom ut med något, haha.

När vi kom hem till mig igen hann vi bara städa sen var det dags att åka till Jenny där vi tjejer i klassen hade tacokväll. Det var super trevligt! Synd bara att Sverige förlorade matchen i hockey VM, men det var superspännande. Ja, en väldigt bra och arbetsam dag kan man säga.

Ute på ridtur!

Ute på ridtur!


Är på tjej-taco-kväll :)

Är på tjej-taco-kväll :)


Torsdag och lov, eller?

Nja. Idag ska jag plugga hela dagen. Börjar med svenska talet, som jag för övrigt inte är så euforisk om längre, men det är bara att köra på! Snart slut på allt vad läxor och inlämningar heter eftersom våra betyg sätts den 7 juni! Sen tar man studenten. Jag är taggad! Ska bli så himla spännande! Så med den tanken sätter jag mig nu framför de ton av läxböcker jag har och startar min dag.

Ölbrännboll

Är precis hemkommen från ölbrännboll med klassen. Var jätteroligt! Men jag har nog fått 1000 myggbett, överallt! Men det var det nog värt. Tråkigt att man inte kunde följa med de andra som drog till Lovisa, men jag var så himla kall. Hanna var till och med blå om fingrarna! Dessutom så måste jag plugga hela dagen imorgon. Hanna och Evelyn kommer klockan 11 så ska vi göra lite UF och andra saker som måste göras. Älskar läxor ♥ - not! Fml.
Vet inte varför denna kom upp när jag sökte på google på brännboll, men stackars.

Mobbad i skolan.

Jag har två vänner som mobbar mig i skolan. De är elaka mot mig och säger dumma saker. Jag försöker att inte ta åt mig med det är svårt. Man ska inte vara elak, det är bara onödigt. De är två mot en också.
Idag kallade de mig för "Äckel-Elin", "Snusk-Elin" och "Porr-Elin". Inget jag valt själv, utan det är de som tänker snuskigt och misstolkar allt jag säger. Jag ska nu sätta mig och hitta på elaka smeknamn åt dem. Hämnden är ljuv! Mohahahaha!

Så här ledsen blev jag idag:
Och så här såg jag ut när jag försökte komma på hemska öknamn:

Knäppa jag!

Att jag är lite knäpp är väl inget nytt. Nu vill jag ju självklart inte klanka ner på mig själv, utan jag ser min knäpphet som något bra. Knäpp i det här fallet är att jag är väldigt egen, vilket ju är bra. "It takes a fool to remain sane", vet ni. Så därför är detta med att jag är knäpp något bra.

Jo, det är så här. Som sista grej i Svenska C har vi nu en uppgift då vi ska hålla ett retoriskt tal. Retorik betyder vältalighet. Vi ska alltså hålla ett utomordentligt tal med gester, inledning-brödtext-avslutning osv. Man måste vara intresserad av det ämne man pratar om för att talet ska bli bra, och det har jag gått nu i flera dagar och funderat på, tills jag igår kom på vad jag skulle prata om! Och nu är jag helt lyrisk om det! Ska bli så spännande och jag hoppas på att imponera i min klass och verkligen få de berörda, vilket är mitt mål. Så därför är jag knäpp idag. För jag är glad och positiv till en uppgift i skolan, tokigt va?

Läxor, pannkakor och sits-clinic.

Japp, det är min kväll det. Först nu ska jag skjutsa mamma som ska springa vårruset, sen Fia som ska till stallet. Sen hem och grädda pannkakor för glatta livet. Sen läxor om jag hinner innan jag själv ska till stallet. Bye!

Oh Lord!

Jag tror jag blir galen. Jag blir på riktigt galen! Jag börjar få panik! Varför? Jo jag har inte köpt allt till studenten än! Fy, det är hemskt! Måste ha skor och något att ha på kvällen. Och något att slänga över axlarna om det blir kallt, för man vet ju aldrig. Så önska mig lycka till, för nu går jag in och nätshoppar för livet! See ya.

Måndag.

Idag är det måndag, men till veckan att dömma skulle man kunna säga att det är onsdag. Vi har ju lov torsdag-fredag så veckan blir kort. Har fullt upp på min lediga tid sen. Det ska shoppas lite till (!), vara fester, pluggas och ridas. Sen är det väl mer saker därtill.

Nu snart ska jag iväg och göra provuppsättning till balen! Ska bli mega spännande och om jag ska vara helt ärlig så är jag lite nervös. Men det kommer nog gå finfint. Det värsta är väl att mitt hår är lite konstigt och tyvärr så har det blivit fett. Känns samtidigt ingen idé att tvätta det då jag nog måste göra det när jag kommer hem på grund av hårvax, hårspray och allt annat jag kommer få i håret. Så i värsta fall blir det att hon får tvätta det. Men men. Hoppas i alla fall att testet blir bra så man kan vara lugn inför balen.

Går in mina nya skor.

Just nu håller jag på att gå in mina nya skor. Dessa är köpta för att användas på balen som är den 26 maj. Jag kan tyvärr inte lägga ut en bild på dem eftersom jag vill att det ska vara en överraskning om hur jag kommer se ut, hihi.
Men det är lite jobbigt att gå in ett par nya skor, fy så jobbigt! Stela kanter, tårna blir lite tryckta (ej försmå skor!) och hela foten tycker att de här skorna är lite konstiga. Jaja, det är väl därför man ska vänja sig med dem så man slipper det här bekymret på själva balen.
Är lite orolig däremot, men inte för balen, utan för att jag fått gå ner i storlek när det gäller skor! JA! Helt sant! Jag har ju redan små fötter, vill ju inte att de krymper redan! På dessa skor har jag (håll i er nu) storlek 36!!! De minsta som fanns! Öjöjöj.... hur ska detta sluta? Tur i alla fall att jag hittat ett par, med stela kanter just nu, visserligen, så det är bäst att börja gå fram och tillbaka eller något nu för att gå in dem då. Hejdå.

My hoptiehooptihoop.

Min pojkvän tror jag har hackat upp sig på en låt, för den spelas non-stop på repeat. Och det enda han tycker är kul är hoptiehooptihoop...

Lördag och en massa shopping!

Idag har jag shoppat massa massa massa! Helt slut. Dags att prova allt, sen duscha och ta lördagskväll. Mys ikväll i Vingåker med hockeytittande.

Fredag!

Helg! Det är faktiskt helg! Jag kan inte fatta det! Det tråkiga är att jag har så mycket läxor och saker så jag känner mig inte lugn en sekund. Känner mig stressad ända in i själen, och det är inte bra. Därför ska jag försöka klara upp det jag kan så lite saker kan lyftas från mina axlar.

Sen kommer snart Andreas hem. Och jag är faktiskt lite busig, jag har inte berättat för honom att jag kom hit tidigare, har nog glömt det? haha! Så han blir nog lite överraskad, och det är alltid kul... om han blir glad av det, men det hoppas jag verkligen! Hihi :)

Hemma igen.

Efter många timmars resande så har vi kommit hem till lilla huset igen. Dagen har varit lång och händelserik. Nerverna har varit där hela tiden och det har verkligen tagit på krafterna. Så nu är jag välförtjänt av att ta mig in i duschen och bli lite varm, så att jag sen kan segla ner i sängen som ett vrak. Godnatt!

Ponnyakuten nästa!

Hejdå. Idag har jag ledigt och följer med syrran till audition av ponnyakuten i Täby. Önska oss lycka till och håll en tumme! Puss och kram!


Onsdag.

Idag är en ny dag. Det regnar och alla är helt negativa, men jag ser det som något positivt! Jajjamän, dra på trissor! Varför? Jo, för regnet tar bort rätt mycket pollen. Eftrsom halterna är de högsta sen 2006 så kan det vara lite skönt om det försvinner en aning. Så jag är glad för regnet. Dessutom är det mysit ibland :)

Yesterday.

Igår eftermiddag satte jag mig vårsolen och pluggade en aning (så mycket jag orkade). Jag fick med min syster ut för att hon skulle göra sin läxa med mig. Jag bjöd även in min granne Lina som kom över och gjorde sin läxa med oss. Det var jättemysigt! Lina förvånade mig även med att komma med en mini-hallonpaj åt mig och henne! Tack så mycket säger jag! Jättegott! Då blev jag så sugen på att köpa egna såna minipajer, men blir väl kanske till jag själv flyttar hemifrån.

Målar naglarna!

Målar naglarna!


I ♥ shopping!

Åh vad jag har lust att åka och shoppa! Känner att jag skulle kunna köpa en helt ny garderob! Jag har hittat de finaste myskläderna jag skulle vilja ha! Går ju nästan jämt i myskläder hemma så varför inte uppdatera dem lite så man slipper skämmas i dem om man ska öppna dörren, för Andreas eller om man går ut på baksidan. Nu har jag hittat en dress jag vill ha, skulle se söt ut och känna mig som en kändis, haha! Tyvärr kan jag inte fixa en bild hit och visa er, men kanske att jag köper dem, då kan jag kanske visa.

Jag skulle vilja köpa nya tröjor, en ny sjal, nya shorts, nya jeans, nya skor, ny väska osv. osv. Om jag vann på lotto nu så vet ni vad jag skulle göra för de pengarna, haha!

Slapparkväll.

Slapparkväll.


Hästshow.

Idag har jag varit på Trolldal som höll hästshow för att de firade 50 år. Det var spännande, en massa olika saker att titta på. Riddare, islandshästar, brukshästar, ridskolehästar och en massa mer! Det var kul. Höjdhoppningen var spännande då de hoppade upp till 1,60 ! Och en ridskolehäst var med, jättekul att se.

Det värsta var att det blåste så dant och att det kom några skurar så man var helt genomsur när man kom hem. Det blev att ta på sig tofflor och dricka varm oboy. Mysit.

Morrn´!

Godmorgon. Det är en jättafin morgon och jag hara för första gången den här veckan sovmorgon! Men jag är inte ett dugg trött! Har tvingat mig själv upp hur sängen de andra dagarna, men idag.. Ja. Jag kan inte sova. Otur?

Serier♥

Jag har kommit på att jag älskar serier! Eller... kommit på och kommit på... jag har nästan alltid älskat vänner i och för sig, men jag har lagt till två nya på min lista bara under det här året. Jag kan rekommendera de starkt.
För de mesta gillar jag humor och kärleksblask. Det får jag genom att titta på vänner, men också genom min nya serie: New girl som visas på tv4. Älskar när avsnitten är så korta också, en halvtimme, tjugo minuter är en bra tid. Det är så man hinner äta sin frukost i lugn och ro medan man samtidigt blir underhållen och allt för mycket tid av morgonen försvinner inte. Love it!
Den mörka serien, men jaa, lite tjejig samtidigt är Once upon a time som jag skrivit om tidigare. Den handlar ju om sagor, så som Rödluvan, Hans och Greta och Snövit. Men den är lite mer spännande och som man måste följa ordentligt. De andra serierna kan man hoppa på ett avsnitt lite då och då och se, och den här serien kan man faktiskt bli lite rädd för. Inte för jag blivit det, än. Eller? Haha. I alla fall. Jag älskar dessa serier!

'




Vårsolen.

Tog mig ut i solen idag när jag kom hem. Skulle ju vara lite trevligt med en fin bränna till balen och till sin vita studentklänning, så det är bara att ta den tid man kan i solen. Passande var idag att min nya CHIC hade dunsat ner i brevlådan, passade riktigt bra då jag inte har något att plugga.
(Alla bilder är tagna med photobooth så de kanske inte är i värsta bra kvalitén, sen den sista bilden har jag faktiskt bikini på mig, jag är inte naken, bara så ni vet det)

Resultat högskoleprovet.

Ja, det gick väl som förväntat. Åt skogen. Inte speciellt bra, så det är bara att komma igen till nästa gång, hehe.

Jag skulle egentligen vilja vara ute idag

Jag skulle egentligen vilja vara ute idag. Sola och bli fint brun och så. Ha det härligt och bli varm i solen. Men icke! Jag är allergisk, usch! Satte mig ute och åt lunch förut och jag klarade ungefär 20 minuter. Halsen kliar, näsan rinner och jag är jättehängig. Usch usch usch! Hoppas det blir lite bättre snart. En liten regnskur i natt skulle säkert gör susen.

RSS 2.0