Elin&Lina + Banankaka = falskt

Idag blir det att umgås med min kära granne Lina. Vi får se vad vi hittar på för härligheter idag, det kan bli vad som helst. Tro mig, jag vet. Vissa saker vill man knappt komma ihåg, som när vi bakade en superhärlig och god banankaka.. eller inte. Vi hittade nämligen på ett eget recept. Det var filmjölk, bakpulver, ägg, vaniljsocker, yoghurt, banan, mjöl, mjölk och en massa annat konstigt. Vi råkade sen tappa kakan när den var färdiggräddad i ugnen, och vet ni vad? Den studsade upp igen. Snacka om konstig kaka. Och vi skulle ju självklart smaka den sen, vilket vi också gjorde. Sen hade vi ont i magen i tre dagar.
Så går det ibland när Elin och Lina hittar på saker ihop, så det är bäst att ni håller er inne idag ;)


Hejdå Emma <3

Ursäkta den långa pausen från bloggandet, men det här med att blogga kan verkligen gå i perioder. Mycket har jag hunnit med under denna viloperiod iaf, men jag börjar med att skriva om vad jag gjort nu ikväll.

Eftersom våran lilla Emma ska åka ett år till USA så ordnade vi en liten fest till henne. Vi var elva personer totalt. Vi hade bestämt oss för att ha det lite mysigt på djulö och grilla och så. Men tyvärr höll inte vädret vad det lovat, så vi satt där i spöregnet. (Men ärligt talat så tror jag att det var Gud som grät för att Emma ska lämna oss ett helt år.)

Det slutade med att vi satt i omklädningsrummet och åt och så. Vi lyckades grilla efter massa regn och besvär, utanför på plattorna. Allting blev riktigt trevligt i alla fall, det var kul att träffa alla, men jag tror nog att Emma var den som var gladast. Hon fick träffa en massa människor hon tycker om på en och samma gång.

Det är väldigt tråkigt att Emma åker ifrån oss, jag kommer sakna henne så himla mycket. Allt kommer kännas så tomt. Men jag vet att hon kommer få ett  g r y m t  år där borta. Hon kommer lära sig en massa nya saker som hon kommer ha användning för hela livet sen.

Men det bästa är ju att hon faktiskt kommer att komma tillbaka. Och det kommer jag se mycket fram emot så jag får träffa henne igen. Men innan dess så hoppas jag att allt går bra och att hon får många kompisar och att allt funkar bra där borta. Så jag önskar dig lycka till Emma, ha det bra nu. Du är bäst, grymmast, coolast, underbarast, sötast, snällast och smartast. Glöm aldrig det! Och glöm oss inte! Vi finns här för dig tjejen <3





RSS 2.0