Hej igen! Idag tycker jag att man ska vara...

Hej igen! Idag tycker jag att man ska vara glad! Det är fint väder ute och alla som är lediga och kan borde bada idag :D I alla fall doppa tårna. Eller hur ida?


Hej Ida!

Hej syster Ida som tycker så mycket om att läsa på min blogg! Jag måste ju erkänna att jag inte skriver här så ofta, det blir liksom aldrig av, man har annat att göra som man prioriterar före.

Men här är i alla fall ett litet inlägg så du, Ida, inte tröttnar på att läsa min lilla blogg. Jag vet att du tycker att det är jätteroligt när jag skriver om dig här, så nu fick du dig ett alldeles eget inlägg! Kul va? :D

ETT ÅR KVAR! TJALALALALALA!!! Tänk vad tid...

ETT ÅR KVAR! TJALALALALALA!!! Tänk vad tiden går fort. Om ett år tar jag studenten. Tjohej!


Ibland får man perioder då man inte orkar ...

Ibland får man perioder då man inte orkar blogga. (Men bara för jag skriver det här kommer jag säkert skriva ett inlägg imorn)


Första doppet!

Idag tog jag första doppet! Även i år med min Andreas♥

Det tog ett tag innan jag ens vågade ta i mer än bara tåspettsarna, men när Andreas vände bort huvudet såg jag min chans och slängde mig i! ... eller... jag stod på stegen och mer av "satte" mig ner i vattnet... Jag insåg att jag inte doppat armarana så det var bara att göra om det igen. Så till slut, efter en kvart kanske, var jag blöt. Då var det bara att gå och ta på sig kläderna och bege sig hem.

Just nu ligger jag ute i trädgården på en filt med datan i skuggan, men kroppen i solen. Jag hoppas ju faktiskt på att bli lite brun nu i sommar i alla fall. Känns skönt när man sett ut som ett lik hela vintern. Det är precis som man tinar upp och blir en helt ny människa! Härligt! Och om en vecka är det skolavslutning också! Jippi!


RSS 2.0