Brun? Nej, röd


Hej. Jag heter Elin, och jag är Schhhhteeeekt !


Sommar sol och kort kjol

Värmeböljan har kommit till Sverige!

Hothothoooot, är det ute just nu. Har lust att åka och bada, men jag är för lat för det. Eller rättare sagt, jag har läxor jag måste göra idag. Så årets första dopp sker imorn, på självaste morsdag. Glöm inte bort era mammor säger jag bara, det är bland det värsta som kan hända dom (skulle jag tro).
Så imorgon blir det mormor och morfar och bad i deras egna sjö. Hääärligt är bara förnamnet!

Nu ska jag kila ut och hjälpa mamah med maten, sen ska jag fortsätta med min solning.

Orvar / e'

Girls just wanna have fun

Kom nyss hem från en liten 'tjejkväll'. Var alla flickor i gänget utom Andrea, ganska synd att hon inte var med, men nästa gång sörru!
Iaf, vi tjejer som var med hade så roligt som man kan ha. (Det måste ha något med den där sprayen från imorse att göra asså, haha) Vi körde 'GalenPanna'.

 

Ett väldigt roligt spel måste jag säga! Spelet går ut på att man ska gissa på två kort i ett band på huvudet, de enda som vet vad det är för något på korten är motspelarna. Man ska fråga sig fram till rätt figur och plats. (Kanske inte den bästa förklaringen, menmen.)

Om man får timglaset får man ställa så många "ja och nej frågor" som man bara kan innan tiden runnit ut. (Man kan välja att fråga om människan eller platsen.)

Cattis har plats: Hästryggen (av alla platser asså...).
Hon får timglaset. Helt taggad direkt frågar hon:

- Ligger det i Europa?!

'Dagens stackars' går till: Stackars lilla Catarina, var helt ovetande när alla andra bröt ut i totalt gapflabb.

Tack för kvällen tjejer <3
/e'


Sunes sommar

Älska Sunes sommar!

Genom att håna familjen Svensson till tusen blir filmen en höjdare där alla svenskar får sig en riktig skrattretande stund framför tven. Hur kan en familj ha så mycket otur? Det är så klockrent så man inte ens vet vad man ska kalla det.

Här kommer några godbitar:

 

-Tjena!
-Öh, va?!
-Vad heter du?
-Le,Le,Leffe.
-Vad lagar du för nånting?
-Eeh, spindel knutt!
-Har du nån mamma?
-Ehh, ja.. jaa.
-Blir man inte skitig då?
-Jo, det blir man.
-Har du hår på snoppen?
-Men!.... Skit i det duh!
-Är du raggare?
-NÄJ! Det är jag inte!
-Vart kommer bilen ifrån?
-Polen.
-Min pappa säger att man ska köra volvo. Varför gör inte du de?
-Därför att ja inte gör de.
-Eeh.. får man ta en schväng?
-Ne, det får man inte.
-Men snälla!
-NEJ säger jag!
-Nu tycker jag att du är lite vrång!

-WOW! Laktrisbåtar! Får man taaa?
-NEEEEEEEEEJ FÖR HELVETE!!!!
-Tack.





-Oh..hehe...
Hellow. Eh,eh, excuse me.
Öhöhöhöhöh. The ordonary personal is behaind the house. Making cement. For German people. But.. just press the bottom and Rune will be here like a skott!
-Take it easy. All we want is coffee.
-YEAH! Take it! It's yours.
-And....... I'll have one off those. By the way.. What do you call those?
-We call them Nigg, nigg,nigg, n..oooo, noo,no,NO!
We call dom We,wi,Winerbröd. Wienerbroads!
-Oh no, you don't!


/ e'

Att lyckas

Jag lyckas ju med det mesta! Det är ingen nyhet. Jag säger till er att ta det lugnt i solen, själv så bränner jag mig. Jag borde ge råden till mig själv istället. Så tokig jag är!

Nu ikväll fick jag ett litet ryck och gick ut och sprang. (Eller hur skriver man: 'gick ut och sprang?' 'Sprang ut och sprang' kanske låter bättre? ) Det var ju duktigt av mig faktiskt, inte för att det gick så bra med all allergimeducin i kroppen, men jag överlevde iaf, och jag tycker att det är huvudsaken.

Jag spelade in GG förut. Kanske är dags att kika lite på det innan jag går och lägger mig sen.

Imorn blir det skola, kul att träffa alla igen, känns som man haft lov i en evighet. Eller, kanske en månad eller så, men ni förstår väl vad jag menar hoppas jag?

Var försiktig i solen nu jag själv, och ni!

/ e'



Sol

Sol, sol, Sol.

Jag älskar sol! Har legat ute och jäst nu nästan hela dagen, det är så varmt och skönt, och så blir man ju brun också, så man slipper skämmas sen i sommar på stranden. Haha!
Men saken är den, varför får jag alltid solsting? Jag måste göra något allvarligt fel när jag solar. Frågan är bara vad...
Just nu mår jag illa och är lite yr i huvudet, fifan rent ut skrivet! Kanske är saken den att jag måste dricka mer vatten? Troligtvis är det väl så. Jag tror jag ska gå upp och klunka i mig tre ton med vatten sen när jag skrivit klart det här inlägget.

I natt sov Linis här. Vi tjocka oss rejält! Sen på kvällen vid halv elva till halv tolv gick vi ut och gick djulörundan. När vi kom hem la vi oss ner på våra sängar och somna direkt, eller, jag somna och hon prata med mig tills hon också somna eftersom hon inte fick någe svar. Så typiskt mig!

Här kommer nu en skön låt, med en ännu skönare video, innan jag går ut igen och dricker vatten.
Ps.Försök att ta det lugnt i solen nu.Ds




/ e'

Helg

Sitter här och väntar på Stoffe. Dags att komma snart eller?
Vi ska ha kanonkul och hitta på något skojsigt! Hihi!

Sen ikväll kommer Lina och ska sova över här. Tummen upp! Blir väl Robinson och en promenad på kvällen kan jag gissa?

Kommer nog ett längre inlägg imorgon.
Ha en trevlans helg!

/ e'

Girls just wanna have fun.



Nytt rum
Nytt hår
Nya kläder
Nya möjligheter ~

it's true .



‘Cause I don't care if I lose my mind.


happy.

Idag var det friluftsdag på schemat! Det var friidrotts tävling vid backavallen. Visst var det skoj? När det var sol så man kunde bli lite brun, ja. När det regnade? NEJ.
Men man hade tur så man slutade tidigt. Man riktigt brummade hem på moppen i en väldans fart.. om nu det går på en moped, vill säga.

Vid kl.14 så var det genrep för musikklass 9:ornas konsert med en kändis, som i år var med Andreas Johnson.
Satt där och diggade med Emma F, och Erika T. Kanonkul!
Konserten var jättebra! Bra jobbat alla som var med. En låt fick man skapligt mycket på huvet, Hungry Heart med Bruce Springsteen. Huuuuuuh! Så nu vet ni iaf vad jag går och trallar på.




Jag känner mig... glad. Jag vet inte varför, kanske för att det är lov. Jo, det är nog därför skulle jag tro. Någongång måste man faktiskt få vila upp sig och chilla lite med kompisar. TJOOOHOO! Nu e jag glader serru.

/ e'

STHLM

Stockholm med klassen. Kanonkul var det kan man säga, och det var bara förnamnet!
Sprang runt där i alla affärer och tog en massa finfina bilder. Så klart såg man en massa härligheter där borta i den stora staden. Det var såklart också kul.

Här kommer några av bilderna:







Förlåt för sista bilden, men vi var bara tvungna. Tack för dagen alla <3


~ helg

I fredags var det färgning vid 4 hos frissan. Det blev ganska okej, och det är ju bra.
Kom hem vid 18.10. Gjorde mig snabbt som tusan iordning och drog till 'thaaa partyh' i vrå. Åtvidabergare och katrineholmare, vilken bladning! Kvällen hade sina skojsiga stunder måste jag medge. Puss på det.




Sen blev det då lördag va. Dagen var lugn. Åkte med familjen till nyköping och kolla på möbler till vårat finrum. Råkade med en aning pinsam händelse då jag råkat tappa bort min familj pga fotografering av mig själv i någon spegel, haha. Jo, jag smsade med Stoffe och såg mig inte riktigt för vart jag gick. Men plötsligt när jag tittade upp var jag inne på lagret och traskade, gissa om jag var snabbt ute! Hoppas bara att dom inte har övervakningskameror.....
Men sedan slappa man på kajen med en glass i handen, det var ju inte helt fel.



På kvällen sov jag över hos Stoffe. Det blev lite eurovisionsongcontest blandat med american pie, roligtroligt var de. Efteråt kolla vi in lite twilight, mysigt va de. Måste göras om! :)
Släckte inte lampan förens innåt småtimmarna, hehe.



När det väl blev söndag var det raka spåret till ikea. Köpte en massa snygging saker till nya rummet, så snart blir det allldeles helklart, och kanonfint ska ni se. Längtar till de!

Just nu känner jag mig glad, hittade nyss en underbar upptäckt, men jag vet inte om jag vågar berätta vad det är för något, det får ni fråga mig personligen isf, hihi.
Imorgon blir det sthlm med klassen också, det är ju inte helt fel det heller precis. Ska gå runt och mingla i affärer, det ska bli mysigt det.

/ e'

Krångel i verkstan'

Jag måste bara skriva så ni inte tror jag har glömt bort bloggen. Två inlägg har skrivits, ett i torsdags och ett har jag försökt skrivit idag, men min dator har allvarliga problem och vill inte riktigt göra som jag vill. Det innebär slagsmål.
Men jag ska försöka kolla runt vad problemet är. Hoppas på att göra klart inlägget som skulle publicerats idag imorgon istället. Håll en tumme! - men bryt den inte!

/ e'

ett tu tre

Snart smäller det go' vänner, snart så.


Rewind.


Trött

Idag har jag varit hur trött som helst. Ville inte kliva upp ur sängen imorse. Jag ville bara ligga kvar där under det varma täcket med endast ögonen och uppåt över kanten till verkligheten. Men.. Så blev det ju inte. Det blev skola med lektioner som sniglade fram istället. Inte det roligste kanske?
Efter skolan åkte jag ner till simningen och tränade en timme med Erika. Vi hade ganska kul. Flummade runt ovanligt mycket, sånt behövs ibland. Kanske hon var lika trött som jag?

Nu ikväll ska jag göra klart min franska läxa, sen ska jag lägga mig framför tv:n och bara slappa.
Jag måste säga att jag längtar kanon mycket till fredag och lördag! Puss på er, ni vet vilka ni är.  <3

/ e'


Ett glatt skratt

Idag var jag i skolan igen. Twinsen var sjuka men vi klarade oss ändå, med nöd och näppe!
Vi hade nationella i bilogi på morgonen, man kan ju undra hur det gick, men hoppas ändå på ett bra resultat, såklart!
Dagen rullade på och vips hade man slutat och man tog moppen till farmor där man skulle klippa gräset.
Med dånande musik i öronen gick man där, fram och tillbaka, fram och tillbaka. När klipparen sedan blev full och man skulle tömma den i en sopsäck som var på andra sidan gräsmattan kom jag på mig själv med att dansa runt och göra små piruetter, hoppas ingen såg mig, det måste ha varit en hemsk syn!
Dagen bjöd på många glada skratt, måste jag säga!

Nu ska jag snart mopeda ut till stallet där man ska flyga fram på Lucy gumman. Mamma och syster ska kolla på mig idag. Det blir kul, men annorlunda.

Imorn blir det skola igen med girlsen, längtar lite till fredag, tihi.



/ e'

I really like it and I'm losing control





'Cause it's strong, and it has taking me over, over
I am lost and I need to be found


Lycklig även utan övernattningsgäster

Idag var det att hoppa upp tidigt, innan åtta faktiskt. Innan jag ens hann reagera var jag ute och promenerade med doggen. Härligt, härligt var det!
Vid halv elva tiden blev man hämtad av Erikas föräldrar. Vi for snabbt som tusan till kyrkan där Erika skulle konfermeras.
Agnes kom också dit och vi satt och lyssna till ett slags tjoande... kanske parningsrop? (Agnes, du vet!)
Erikas konfermation gick iaf kanon. Efteråt var det massa mat man skulle äta hemma hos henne. Efter det blev det tårta.

När man senare kom hem senare på eftermiddagen var farmor här så man blev ganska glad, och ännu gladare när man ser att det är klappat och klart att flytta in i nya rummet! Så nu sitter jag här, på min säng, med pappas bärbara och småkollar på gossipgirl. Mysmys
Snart blir det kvällsmat också, ska nog kila in i köket och hjälpa till med matellimaten.

/ e'

Lycklig med övernattningsgäster

Hej bloggen, det var ju ett tag sen. Men nu är jag här igen förstår du! Och glad ända upp till öronen!

Jo, såhär är det: Imorse vid 9-tiden rinde telefonen. Det var Annika som undrade om jag hade lust att ta hand om lilla Totti (en hund) under lördagen eftersom de skulle bort. "Tyvärr" kunde de inte hämta honom senare ikväll så han kommer få sova över. Gissa om man blir glad då. Leendet var spritt enom hela min kropp!
För det är ju såhär att jag och min pappa är allergiska mot pälsdjur. (Dock är jag inte allergisk mot hästar, som tur e), och det är så att Totti är en allergifri hund. Helt otroooolit lixom.
Så om ni ser mig ute och promenerar med en hund idag så bli inte förvånade. Och om jag hoppar som små glädjeskutt så behöver ni inte heller bry er, haha.

Men nu förstår ni gott folk så ska jag knalla ut i solen med datan och fortsätta på mitt lass med läxor. Det är ju inte så jättekul, men det är lugnt, jag har godis!

C ya / e'

RSS 2.0