1 dag kvar! Sjukt!

Imorgon tar jag studenten. Heeeelt galet!! Jag förstår det inte, men ändå är jag lite pirrig. Hejdå skolan. Vi får se när vi ses igen ;)

Tisdag - världens längsta dag.

Satte för första gången på min pc. Känns konstigt. Ska bli skönt att blåsa ur den för det finns verkligen en massa skit på den. Hur som helst, igår, tisdag.

Dagen började med att jag steg upp i Vingåker och gjorde mig redo för skolan. Åkte buss till Lidl ungefär och fick gå den sista biten till skolan. Väl i skolan var det dags att lämna in sin lilla bebis, macen. Efter ett sorgligt avsked så blev det information om studentdagen, som är på lördag, i aulan. Vi fick öva på studentsången och det riktigt knöt sig i magen och halsen och man började nästan gråta. Man insåg att det var på riktigt på någe sätt. Det ska bli så spännande tycker jag nu. Ska bli jättekul att ha släkten här och att det är min dag, att alla är här för min skull. Så kul ska det bli! Klart man är lite nervös också, men det hör till.

Hur som helst, nu kom jag ifrån ämnet. Efter informationen åt vi lite snabbt i matsalen, sen var det ytterligare information i vårat hemklassrum. Jag kom hem runt ett tror jag. Eftermiddagen spenderades genom att sova. Ligger efter lite med det, haha. Sen på kvällen blev det ridning och det gick rätt bra! Hade en annan ridlärare som jag hade när jag började rida och slutade ha för bara några år sen. Var riktigt kul att rida för henne igen.

Ridningen slutade vid nio och jag skyndade mig hem och gjorde mig iordning. Sen blev det krogen för min del. Japp, en tisdag. Men jag var ledig idag så det var lugnt. Dansade och hade kul. La mig vid två-tiden. Så dagen blev jättejättejättelång verkligen. Det känns som jag var i Vingåker för flera veckor sen liksom. Men det kan vara så med vissa dagar ibland. Visst känner ni igen det?

Sorglig dag.

Idag är en väldigt, väldigt sorglig dag. Jag lämnar nämligen in min dator om nästan exakt en halvtimme! Sååå sorgligt. Min lilla bebis! Kommer nog kännas rikitgt konstigt ett tag. Brukar ju liksom bara fälla upp skärmen och kolla facebook, och allt funkar så bra. Är super enkelt att tanka över bilder från kameran, bara att sätt i minneskortet på kanten. Nu ska man börja använda en dålig Pc som det tar 700 år för att starta, och sen varnar den bara för virus hela tiden, fast den inte har det (jag har kollat). Dessutom är Pc:n tung och klumpig. Den har kort batteritid och blä! Usch och fy säger jag bara!

På något konstigt sätt känns det som att jag kommer få en mac i studentpresent, men ändå inte. Det skulle vara roligare att få en massa småsaker och pengar. Men en dator skulle jag ju uppskatta också. Ja, man får väl helt enkelt se hur det blir. Jag blir glad vilket som. Nu vill jag bara önska alla en bra dag i det aningen mindre regniga Sverige.

Måndag morgon och gnistan!

Idag har jag hittat gnistan igen! Eller, det hände under helgen faktiskt. Ganska skönt. Speciellt att man har så fina vänner som stöttar en, tack så mycket♥

Sitter i skolan nu och har det ganska slött. Pratar lite om lördag, dagen D. Helt sjukt! För tre år sen började jag samhällsprogrammet och jag trodde aldrig att jag skulle klara det. Jag sa till mig själv helt gråtandes första veckan i ettan "om jag klarar det här och tar studenten så kommer jag vara så J Ä V L A stolt!" Och kolla, jag klarade det! Jag klarade det faktiskt! Även fast jag nästan har velat hoppa av ibland och hellre leva som skogsmulle hela mitt liv så har jag kommit förbi de hindrena och faktiskt klarat det! Helt otroligt! Jag hoppas jag kan visa för de som kanske tvivlar just nu att man faktiskt kan klara det. Att ta studenten är något man bara vill göra i sitt liv, och nu står jag här! Hejja mig och alla andra! Ni klarar det!

Ångest.

Studenten ska vara det bästa som händer i ens liv. I alla fall en av de bästa sakerna. Men för alla är det inte lika kul, så är det för mig. Jag har sån ångest för att sluta skolan. Det är inte alls kul. Det är som om något blockerar mig i allt jag gör och allt jag tänker på. Jag känner mig liksom inte glad, och det är inte det minsta roligt. Jag hoppas verkligen att det släpper, för nu skulle jag faktiskt vilja njuta av min student. Alla tårar jag gråtit, de kan väl få försvinna nu? Snälla ångestspöke, kan du ta och försvinna?


Vilken dag!

Ja. Dagen har gått i ett och jag är helt slut. Kommer nog somna strax och sova en stund. Godnatt ;)

Ledig tisdag!

Idag är det ledig tisdag! Vilket är väldigt skönt då vädret inte känns så inbjudande att kliva ut i. Dagen ska spenderas med Linis, och varsin dator då vi ska lana! Ska bli jättekul! Var länge sen jag spelade det roliga spelet. Kanske inte ens sen jullovet eller något annat lov. För detta spel spelar jag bara när jag är ledig och har lov. Det har jag ju i princip nu. Alla saker är inlämnade och studenten tar jag om lite mer än en vecka. Så jag är värd att spela detta spel nu. Ska bli super fun!
Så nu ska jag göra mig iordning och sen kanske jag hinner tjuvstarta lite, hihi.

Sovdags?

Kanske man ska lägga sig och sova nu så man orkar med morgondagen. Den har mycket att bjuda på. Allt från lan till hästar till eventuellt harrys. Så bäst att dra sig till kojs. Godnatt!

Måndag och trött.

Ja, igår hade jag ingen större lust att uppdatera här på bloggen. Har tagit mig en slappar helg, förutom i fredags så klart! Har tittat på lite film, och bara haft det skönt. Ätit mycket fika, haha.
Idag är jag supertrött. Ska vila ordentligt när jag kommer hem och bara slappa framför tv:n. Sen ska jag träffa Lina på eftermiddan, och det kommer vara dagens höjdpunkt!

Mösspåtagningsfest igår!

Jag har ont i huvudet idag och är trött. Men det var det värt! Började kvällen med förfest med fina vänner. Vi hade superkul och dansade, drack och pratade och hade supertrevligt! Vissa roliga insidenter hände också. Till exempel trilla Anna in i en buske. När vi fråga varför fick vi svaret: Det såg så skönt ut där! Haha. Sköning.
När vi kom till Safiren så var det inte så mycket folk där, men det hindrade inte oss. Vi körde ändå på dansgolvet. Tyvärr hände det en del tråkiga saker, men det är sånt som händer. Är faktiskt ganska stolt att jag inte dricker mig redigt full eller så, utan jag tar det lugnt och lyssnar på min kropp. (Även om det kanske var på maxgränsen igår, haha). Men det är skönt att man kan hjälpa till om det händer något.
Nu är jag hungrig. Ses.

RSS 2.0