Shit!

Påsken har varit riktigt bra, och jag är jättetrött. Idag köpte jag in hela TVÅ jackor! Från samma affär! Och betalade endast 750kr!!! Shit! En skinnjacka och en jeans jacka, så nu våren får du verkligen komma, ordentligt!


Grattis syster!

Idag firade vi systra mi som blev 15 bast. Grattis!


Shopaholic!

Pengarna bara flyger iväg! Men de bytes mot väldigt fina grejer! Igår innan gympan blev det en runda på stan. Det som ligger i kassarna är: en ny maskara, nya ögonskuggor, ett partylinne, lite vin, en cider och en vodka. Längtar till fredag!!


Godnatt.

Mycket har hänt i helgen men jag orkar inte berätta allt. Gympade ikväll och nu orkar jag inte gå och lägga mig. Men måste väl.. Så godnatt.


Torsdag.

Köpte den enormt fina brickan igår! Sååå nöjd. Tyvärr kan jag inte lägga upp en bild då jag (med lite hjälp) packade ner alla mina "flytta-hemifrån-grejer" i en kartong så jag kan lägga upp dem på vinden så länge. Har samlat på mig så enormt fina saker! Längtar till jag får packa upp i mitt egna hem och bjuda till fest :)


Gårdagen

Igår hann jag med en hel del! Så det blev en lång dag.

Dagen började 06.30 då klockan ringde. Jag åt en tallrik gröt, gjorde mig iordning och gick hemifrån kl 08.00.
Jag var på gymmet och började träna 08.30, tränade cirka en timme. Så efter det (ca 09.30) trängdes jag i omklädningsrummet med alla pensionärer. Jag duscha och gjorde mig iordning. Klockan 10.00 var jag klar och började vandra på stan en kortis. Men bussen gick 10.15 så ställde mig och vänta på den rätt tidigt. Jag åkte till Vingåker och kl 10.45 begav vi oss till Örebro. Först ett stopp i Kumla så Andreas kunde hämta sina utbildningsböcker, sen blev det Marieberg.

Jag kom hem med ett par nya örhängen, nya träningsbyxor och galgar. Lite konstig röra, men så kan det va! Ska försöka hålla hårt i pengarna nu, men jag bara Måste köpa en grej på Fabrix! Sen tror jag att jag shoppat klart, eller?


Onsdag

I love my bed! Varför måste man gå upp för? Här är ju allt så varmt och skönt! Men nu måste jag upp och hoppa. Jag ska snart gå till gymmet så jag hinner träna lite, och hinner göra mig iordning innan jag tar bussen till vingåker. Så tuddeluuu!


Saknar...

Jag saknar USA och California. Älskade att vara där! Allt var så häftigt och jag kände mig liksom hemma där. Som ett andra hem kan man säga! Där kändes det som jag var jag. Det var härligt. Kommer åka tillbaka dit någon dag. När vet jag inte. Men en dag kommer det ske! Kanske att man åker och stannar ett halvår. Det får framtiden visa. Just nu längtar jag mest efter frozen yoghurt, värme och trevliga människor! Och att rida i bergen igen!!


Öppnat ögonen.

Jag har fått en helt ny syn på träning! En härlig en!
Jag har insett att man faktiskt måste äta också. Jag vill bygga muskler! Och må bra! Det är mitt mål. Det funkar inte riktigt att äta lite och träna. Vet inte riktigt vad jag tänkt med förut! Typ pistol mot huvet känsla.

Visserligen har jag nyss upptäckt protein yoghurt, vilket är väldigt gott och nyttigt, speciellt när man tränar. Känns som jag ätit som en häst idag! Men vad skönt det är att varken vara hungrig eller törstig. Lööööööv it!


16 Mars 2014 - I'll be there!


Mysig lördag!

Idag har mamma och jag haft en jättemysig dag i Norrköping! Vi shoppade massor massor! Jag köpte bland annat jättefina dricksglas från Indiska, en bikini, presenter till far och syster, en skjorta och ett par ballerinaskor. Vi åt mat. Mamma sallad, jag pannkakor! Och Gud vad gott det var! Kändes som alla kolla på mig, hur många "vuxna" köper pannkakor liksom? Men jag tror de flesta var avundsjuka på mina fyra pannkakor med sylt och massa grädde!

När vi åkte hem sen tog mamma en caffe latte och jag en te (påskte, rekommenderas STORT!) som vi drack i bilen. Mysit mysit!

Nu på kvällen händer något ovanligt, väldigt ovanligt: jag är själv hemma med mamma och pappa! Skapligt ovanligt! Vi har ätit wook som vi beställde, och nu kollar vi på tv. Jag sitter uppkrupen mellan dem. Mysigt till max!


Inuti mitt huvud.

Att man kan ha så många tankar i huvudet på en gång, och vilken fantasi sen! När jag knallar hem från jobbet kan jag verkligen bygga upp mitt drömliv till framtiden. Får sån bra inspiration när jag tittar in genom fönstren till alla hus och lägenheter när jag passerar.

Imorgon blir det delad tur igen och slutar inte förens 21.30, på en fredag! Men pengar på kontot och en helt ledig lördag känns bra :)


.


Skriv till mig!

Hej alla mina läsare! Ni är verkligen grymt många! (Ironi) hur som helst så skulle det vara trevligt med en liten kommentar då och då. Så skriv gärna till mig! Det kan vara vad som helst, gärna vad jag ska skriva om. Tack på förhand!


Måndag

Hela söndagen och hela måndagen har jag varit ledig. Det har varit slappa dagar vilket har varit jätteskönt och behövligt. Igår gjorde vi inte mycket, Andreas och jag. Vi åkte till ica maxi och titta lite bara. Sen fika vi med farmor och sen åkte vi till Vingåker. Det blev filmtajm och jag valde en dum film för just den dagen, men men.

Idag har jag sovit! Känns som hela dagen. Men bara lite på förmiddagen. Sen blev det en promenad och vi tittade in lite på iittala och fabrix. De hade superfina grejer! Jag vet att jag kommer bli tvungen att springa in och köpa lite grejer där när jag flyttar hemifrån, hihi!

Nu är Andreas och tränar och jag ska börja med maten. Vill se familjen Annorlunda kl8! Så byeee :)


Fredag Lördag Söndag


Älskade Emma!

Idag träffade jag min vän Emma! Kände att det var allt för länge sedan vi träffades och vi hade superkul! Massor att prata om vilket var härligt! Vi satte oss och åt lunch på coffee lounch. Blev foccatia vilket smakade väldigt gott! När vi sätter oss vid bordet så säger Emma: "vänta jag har något till dig!" Och så tar hon upp ett paket ur väskan! För jag fyllt år. Det var en helt underbar bok! Tack snälla Emma! Det var jättesnällt! Är kul när folk tänkt till med presenter de ger bort. Bara att de har haft tanken är så gulligt!

Det var himla trevligt att träffa min vän. Förstår att jag saknade henne när hon var i USA, förstår inte hur jag överlevde. Men det var ju tur att jag gjorde det. Haha.

Ps. Har haft det lite krångligt med språket idag känner jag, så ha överseende. Ds.


It going to be a beautiful day


Framtidstankar

Jag är väldigt rädd för framtiden, livrädd. Men samtidigt är jag hoppfull och längtar dit.

Jag tänker mycket på hur mitt liv möjligen skulle kunna att se ut om ett halvår. Jag har ingen aning. Det pendlar från dag till dag, och jag kommer på nya grejer hela tiden. Låt det bara bli bra för mig, snälla!


I was inspired!

I was really inspired by PT-Fia in Veckorevyn's magazine and now I want to be a more healthy person. This is the stuff I want to buy. Because I want to work out at home :)


20 år!

Det är lite lustigt. Och det är svårt att förklara, men samma dag som jag fyllde 20 år så kände jag mig nästan vuxen. Jag var väldigt glad på min födelsedag. Kände mig tacksam för alla fina vänner jag har, och min underbara familj och pojkvän. Bara att känna att det fanns folk som brydde sig, vilket jag redan visste, men det var så mysigt!
Sen fick jag en massa presenter som jag önskat mig också. Man behöver ju inte få presenter, även fast det är kul. I alla fall tyckte jag det då. Var jättekul att öppna presenter från allas förväntansfulla och busiga ansikten. Hihi.

Så nu är jag 20 bast och vuxen. Haha ;)


RSS 2.0