Dan före dan!

Idag är det en riktig mys-och-pyssel dag! De sista julklapparna blev inhandlade igår med trevligt sällskap. Vi tog även en fika, mysit!
Ja, men idag blir det att fixa apelsiner med nejlikor i, baka kola (som jag velat hela veckan men hela tiden dragit mig för...) och slå in alla klappar i min tomteverkstad. Jag hoppas också jag hinner med en långpromenad innan vi tar in granen vid tre och tar kväller redan då. Vi bastar nämligen innan vi äter julgröt till kvällsmat. Efter det sen kollar vi på Bingolotto och till och med spelar det! Once a year gör väl inget liksom. Haha.
Men nu är det dags att påbörja avbetningen av "att-göra-listan". Ha en mysig dag före dan allihopa!

Jullov!

Äntligen är det jullov och jag ska verkligen slappa! Har inte gjort de saker jag tänkt de senaste dagarna utan istället slappat framför tv:n vilket är väldigt, väldigt skönt. Men imorgon blir det att ta tag i saker och ting!
Först ska jag åka och julhandla med mamma (och då menar jag mat). Men beroende på vilken tid det blir så tror jag att jag ska bada innan. Men vi får helt enkelt se.
Efter det blir det att inhandla och fixa de sista julklapparna på stan med Sofie. Ska bli skoj det. Men måste hinna göra den förbaskade kolan som jag skrivit om så länge nu! För på kvällen ska jag rida.
Men nu kära läsare ska jag krypa till sängs. Har varit en lång dag med vinnande av volleyboll och så vidare.. Godnatt!

Tisdag och sista "riktiga" dagen.

Matteprov idag, sen tar jag lov! Ska bli så skönt! Har planer på att baka chokladkola och vaniljkola till julmusik med en självvärmande ansiktsmask i ansiktet! Alltså.. Jag ska bara ha ansiktsmasken i ansiktet, inte i kolorna... Och kolorna ska jag inte ha i ansiktet heller. Kände att det kanske kunde bli missförstånd där så gjorde att klart för er.

Julmys hos Andreas med syster!

Igår var det julmys med en massa bakande på schemat hemma hos Andreas med syster. Först bakade vi underbara pepparkaksmuffins som vi hade i i fina, juliga bakformar. Efter det bakade vi pepparkakor, och hade glasyr på vissa. Vi fikade på et vi hade och mer hann vi inte.

Snöovädret var lite ruskigt att köra i, och det var inte bara jag som tyckte det för när jag åkte hem åkte jag efter några riktigt försiktiga bilförare vilket resulterade i att jag körde 50km/h hela vägen hem från Vingåker. Men det är bättre det än att åka ner i diket.
Jag ska försöka ta in lite bilder här från igår, så håll utkik!

Julklappsshopping @ Norrköping.

Idag var det julklappsshopping i Norrköping med älsklingen! Det blev att först vistas en tid i city (och ett tillfälle fick jag gå själv. Hm... Undra varför, haha). Jag hittade det jag skulle så jag är så nöjd nu! Bara fem småsaker kvar att fixa. Men det gör man på en halvtimme.
Efter city blev det en tripp till Ingelsta, och sen Media Markt. Det lustiga var just att vi på varje ställe av de ställerna vi var på så träffade vi på Andreas kompis Emil och hans tjej. Lite lustigt, inte sant?
Jag och min pojke hade i alla fall en helt underbar dag idag och nu ska vi ta en mysig kväll. Ha en bra lördagskväll!

Let's get scared!

HAHAHAHAHAHAHA

Eftermiddag och inte långt kvar till helg!

Matte, Mate, Mattäää, Math, Matematik, Mat-e osv. osv. Jag har matte nu kanske ni förstår? 5+5+4+3+3+2+2+5+6+6+7+8+8+8 = x
It't just to keep going. Prov på tisdag som sagt så dags att koncentrera sig.

Åååh!

Jag blev så glad när jag såg att Emma börjat blogga igen. Jätteglad blev jag! Så glad, att jag ville skriva ett inlägg här!
Emma, Emma lilla vän, kom snart hem igen!
Det är min juldikt till dig ;) Är ingen höjdare på att rimma precis, men jag gjorde mitt bästa! Ja, ett rim om året skadar väl ingen? Men det räcker gott och väl för i år.
Just i detta nu har jag religion och ska läsa om kristendomen. Fast om man vill kan man hitta på en egen religion, kanske ska starta Elindom? Eller... nä. Då skulle man väl tro på plastankor eller något och det skulle jag gärna avstå från.
Igår kväll höll Hanna och jag på med företaget och tröck klart allt och allting var klart lite innan tolv. Skönt att allt är klart och att man äntligen ska få sova nu i helgen. Nu är det bara matteprov nästa vecka och en miniredovisning i filosofin, och såklart volleyboll turnering på onsdagen innan vi slutar. Är rädd för att jag ska bryta händerna så jag inte kan öppna paket på julafton.. usch! Får steloperera dem innan så kan jag kanske vara lugn?

"Bloggtorka"

Idag är en ny dag. Är en lite stressig tid just nu då vi har fått in en massa beställningar till vårt UF-företag. Så varje dag blir att sitta och tycka. Sen har man ju andra, vanliga skoluppgifter man ska göra också. Därför är det lite "bloggtorka" här. Hoppas att det kommer bli bättre och jag kan skriva mer här senare. Tills dess får ni ha det så bra! :)

Dagens outfit... typ.

Kände att det var längesen jag la ut en bild på mig själv här. Ja, har min USA-blus på mig som jag kallar den. Köpte den nämligen där. Förövrigt har jag ett nytt armband på mig så jag känner mig jättefin!

Fredag igen, äntligen!

Mässan igår gick superbra. Säger bra jobbat till Dreams UF! Nu kommer vi få bli som tomtes verkstad och trycka upp alla beställningar. Men då vet ni om jag kommer med färg i hela ansiktet att jag tryckt så mycket att jag somnat i färgen. Haha. Men det är jättekul att alla gillar och beställer av oss. Tack alla!

Glöm inte!

Ni glömmer väl inte att checka in Dreams UF på UF-mässan imorgon (torsdag) på Safiren?



Godmorgon.. eller?

Idag är jag sjuk igen. Ont i halsen och kan knappt svälja. Orkar inte med mycket men måste gå i skolan och speciellt jobba med UF. Mässan närmar sig nu och allt måste bli perfekt.

Gilla vår UF-sida på Facebook!

Nu finns vi på Facebook! Gå gärna in på vår Facebook-sida och gilla oss och bjud in dina egna vänner. Det går bra att göra en beställning via Facebook, annars kontaktar ni oss via mail: [email protected] .
Här kommer ett av våra motiv:
Glöm inte att du kan välja ditt alldeles egna, personliga tryck!

Pepparkaksbak!

Idag är mormor och morfar här och vi bakar pepparkakor! Mysigt. Men efter jag hade bakat klart förut så såg jag att jag hade mjöl till och med i håret. Men så kan det vara!

Duktig tjej!

Imorse innan skolan var jag heeeeelt knäpp och åkte och tränade! Herregud! Duktigt va? Fast det värsta var att jag nu är helt trött och bara vill hem och sova. Hoppsan......

Cinderella Story.

Sitter och tittar på Cinderella story. Den är så gullig! Andreas och Jag är lite som den. Och Hillary har den mest fantastiska klänningen i filmen! En likadan skulle jag vilja ha på mitt drömbröllop, och jag skulle vilja ha den scenen när de dansar i det där fina lusthuset som är grönväxt med levande ljus, det är som en slags prinsessdröm som jag har. Man är ju tjej så det är ju lagligt liksom.

SACO-mässa.

Idag gick bussen från skolan kl.8.30 och vår slutdestination var Stockholm och studentmässan där. Mycket folk var det, man fick trängas lite. Men det var jättekul och bra att gå runt sådär. Jag som funderar på vissa speciella utbildningar kunde kolla närmare på dem och fråga dem som stod i montern så jag fick svar på alla mina frågor. Man fick ju dessutom se en massa annat, och det var lite kul. Att lidl var där var väl den mest konstiga saken jag såg.
Om man inte ville kolla på utbildningar så fanns det ju en massa andra saker. Man kunde tävla om grejer, och ha penntävlingar (alltså att man försöker få tag på så många pennor som möjligt man kan från alla montrar) eller bara kolla på människor. Man fick ju med sig en del pennor och sånt.
Ja, jag gillade SACO-mässan och tycker det verkar kul att studera vidare.

RSS 2.0