Du och jag mot världen


You said forever and always ?

Nu var det roliga slut. Självklart så är det så att allt tar slut, någon gång. Bara att man inte vet när, hur eller vart. Men man vet helt säkert att det tar slut, någongång...


Ojdå..

Min blodsockerhalt har skjutit både på längden och bredden.......

OS-guld!

Igår kväll (svensk tid) tog Sverige OS-guld i skidor herrar staffet. Känner mig faktiskt ganska duktig eftersom jag satt och kollade på det, och svenskarna var sååå duktiga! Nu kan man nästan vara stolt svensk :)


Okej, okej. Det här måste bara ses!

Så himla kul! Klockren!

http://www.klockren.nu/

Mix

Det blev en dag i stallet igår eftermiddag. Syster var med mig och vi gick ut på en ridtur i det underbara vädret! Det enda problemet jag hade var att jag nästan blev snöblind, så då önskade jag att jag hade haft mina solglasögon... Men jag klarade mig rätt bra ändå.. Men jag har ju lite svårt atgt swe tagentgergna.. ?



Vet ni vad jag tänkte på nu i morse när jag vaknade och åt frukost? Jo.. det är verkligen tur att Herr Morris är tecknad och inte verklig. Jag menar, hur skulle det se ut om en verklig kanin skulle ha meterlånga armar och ben bara för att han åkt vattenrushbana och inte riktigt haft rätt längd inne men åkt ändå.. Alla har vi varit där, men ingen av oss har fått tre meter långa armar för det...? Det jag menar är att Herr Morris är ganska overklig. Jag skulle inte vilja träffa på honom i verkligheten.. Tur att han inte är verklig...

Hoppsan!

Jaha, nu har det slagit slint i huvudet igen. Alla hästar är inte i stallet, poletten sitter fast i röret, hjulet snurrar inte och hamstern lever... Vad håller på att hända? Jag vet inte, jag ska i alla fall städa mitt rum nu...

Födelsedag!

Idag fyller jag år! Idag blir jag ett år kvar till körkort, krogen och självständighet! Men just nu, att fylla sjutton, är inte så speciellt. När man fyller sjutton händer ingenting. Det händer saker vid femton, sexton och arton. Men inte vid sjutton. Och det är där jag befinner mig just nu. Bara att vänta 365 dagar! ;)

Men idag har jag haft en jättebra dag och mina närmaste har gjort allt för att göra dagen komplett och så mysig och rolig som möjlig, tack allthopa!

Sen så vill jag ju tacka alla för alla fina presenter jag fått. Jag bockar och niger så fint till er, tack!

Min stil

Om jag fick beskriva min stil med ett ord skulle jag lätt säga: hippie. När det gäller klädstil fattas bara bandet i pannan. Det måste jag bara skaffa så att jag blir fullfjädrad, så jag kan känna mig hel ujujuj! När det gäller allt annat, som dansmoves så är ju det redan klart, kanske att det måste finslipas lite till, eller vad tycker ni stallvänner? ;) haha

Hur skulle du beskriva min stil? Hur skulle du beskriva din egen stil? :)

Sportlov

Nu är äntligen sportlovet här, det som man längtat efter så. Men när det äntligen är här så känns det inte så speciellt. Det kanske bara är jag som känner så, men det känns ungefär som det kommer bli en tom vecka med alldeles för mycket tid för tråkigheter. Men självklart så kommer det ju hända roliga saker också, självklart! Tex så ska jag vara i stallet hela helgen, och det är rätt mysigt med alla :)
Sen ska jag väl vara med kompisar och vila resten av veckan. Men något annat kanske dyker upp, vi får helt enkelt se vad som händer.

Nu är det dags att trycka ner rumpan i soffan med familjen och kolla på let's dance. Ha en bra fredagskväll allihopa!

Torsdaaa

Och ja är glaaaa'

Nedlagd kamp

Jag vet inte vem som vann, men de har i alla fall slutat nu. Skönt det. Annars vet man aldrig hur det kunde ha slutat... Bra kämpat!

PS. Prova aldrig det själv hemma utan en vuxen. DS.
PPS. Prova aldrig utan rullator heller DDS.

Ööh?

Mina grannar har rullatorrace i sitt vardagsrum. Men dom måste allt räkna i varv, för det enda jag sett är att dom gått runt, runt, runt en himla massa varv... Konstigt..


Plugg

Sitter med naturkunskaps boken framför mig + anteckningar + pluggbok + tomt papper (jag undrar varför egentligen?)
Jag läser ju naturkunskap B denna termin, och vi har kemiprov på torsdag. Jag ska kunna allt om atomer och molekyler och salter och olika kondenseringar osv... Blä!

Partyy

Här är det pppppppparty!! Party med Karlssons! :)

RockParty hos Cia












Ursäkta om vi ser pårökta ut.

Dra på trissor!

Jag har växtvärk! ÄNTLIGEN! Jag hoppas på att jag blir 173cm, med långa, snygga ben. Tack Gud som besvarat min önskan och börjat på att dra ut mig till önskad längd. Just nu sitter det i knäna och armbågarna, precis som när jag gick i fyran och växte minst en decimeter! TJOHO! Nu ska ni allt få se! ;)





Jag: -Är jag din slav elläärr?
Mamma: -Ja. Varför tror du vi skaffa dig?

Hahahaha! Mor och dotter emellan, så himla kul!


Fredag

Finns det något mer att säga?

Hur du failar på alla ♥dag

  • Kyss någon som inte är din flick/pojkvän (gärna när din andra hälft ser det)
  • Ge ett alla ♥dagkort till någon med fel namn i
  • Gör en kladdkaka gjord på hundskit i ♥form och lägg i din grannes brevlåda
  • Ge en redan färdig gjord blandcd (som du fått av ditt ex) till din nuvarande kärlek
  • Berätta att du varit otrogen (kom ihåg det faktum att det inte behöver vara sant)
  • Gör slut med din flick/pojkvän direkt efter hon/han gett dig en alla ♥dag present
  • Ta på dig dina "mormors-trosor" innan du och din pojkvän ska gå in och mysa på ditt rum
  • Ta på dig dina läderstring innan du och din flickvän ska gå in och mysa på ditt rum
  • Berätta för din flick/pojkvän att du aldrig tänker gifta dig med henne/honom
  • Säg att du inte har lust att vara med din flick/pojkvän när hon/han undrar om ni ska ses då
  • Låsas glömma bort alltihop och se frågande ut när din flick/pokjvän ger dig ett alla ♥dagkort
  • Säg till din flickvän att du ska bjuda henne på lyxmat och ta med henne till Bosses korvmoj
  • Säg till din pojkvän att ni ska till ishallen och kolla på något, det du menade var småbarnens skridskoskola och inte Brynäs-Linköping
  • Gå i kloster



Skor

Jag har beställt ett par sko-or! Jag har beställt ett par sko-or!
JAG HAR BESTÄLLT ETT PAR SKO-OR! :D

Filmer

Nu ska jag snart kila ner i källarn och titta med familjen på våra filmer som vi spelat in de senaste tre åren... Jag fasar för att se mig själv göra knäppa grejer. Men så har man alltid varit och det kommer man väl fortsätta att vara livet ut.

Grattis Fi!

Idag är det Sofies födelsedag. Så idag ska man hurra och sjunga och äta tårta och allt såntdär roligt! Jag hoppas att hon har en jättebra dag och att hon får en massa fina saker, tex en massa mysiga kramar av hela tjocka släkten och alla vänner :)

HurraHurra för Fi idag!

Melodifestivalen

Jag tyckte allt att det var en bra start. Två till tre låtar var bra och jag längtar tills jag får lyssna mer på dem. Mina favoriter var:

Salem Al Fakir




Ola Svensson




och till min stora förvåning Jessica Andersson




Inställt tåg

Idag var jag och Fridilutt i norrköping och shoppade. Det var riktigt roligt det. Och jag köpte en hel del saker, bra saker. Bland annat en miniräknare och ett par örhängen. Känner mig totaaaaaltheelt nöjd med mina köp. Jippi!

I slutet av våran shopping runda kan man inte säga att vi hade så jättebra flyt precis. Tåget var inställt... Bara att vänta en halvtimme på ersättningsbussar och åka buss ända till Katrineholm. Men som tur var så fick vi sällskap av Elin och Madde. Sedan när man kom fram fick jag inte tag på pappa eftersom han (som han sa när jag kom hem) hade tappat bort sin mobil. Så jag sprang till stadsbussen och hann med den ganska bra.

Nu återstår bara att skicka efter ett par skor från skopunkten. Det hade jag faktiskt tänkt göra på en gång.
Så ciaooo

Duktig flicka

Idag var jag ute innan sju på morgonen och skottade snö. Rätt duktigt av mig faktiskt om jag får säga det själv. Det roliga var att jag inte gjorde det för jag blev tvingad eller tillsägd. Det var snarare tvärtom. Så där stod jag med skyffeln i högsta hugg, iklädd termobyxor och turkosa moonboots. Riktigt sexig brutta där alltså. Men vad gjorde det? Det var nästan inga panchisar ute ens. Och friskluft är braa!

100203

Nu när vi är inne i februari är det en massa snö här! Jag tycker faktiskt att snön börjar bli lite mysig nu. Jag skulle så gärna vilja gå ut i snön och hoppa och kasta snöbollar och snöpula någon. Jag skulle gärna ligga i snön och titta rakt upp i himlen på de snöflingor som silar ner till backen. Det ska jag nog göra i helgen. Längtar dit asso.

Men det finns ju saker som inte är så roligt med snön, till exempel alla trafikolyckor som händer, alla som halkar. Och de som är gamla och inte riktigt orkar skotta, men som gör det ändå. Sen kommer det ju inte bli kul när det här smälter. Men det får vi väl ta då. Några decimeter till hinner det nog komma tills dess :)

RSS 2.0