Trö(tt)rsdag

Imorgon är det helg igen! Så idag kan man känna sig lite lugn, men inte för lugn, för då kommer jag att somna. Jag är supertrött idag, precis som igår. Ändå hade jag sovmorgon idag. Jag får gå och lägga mig direkt jag kommer hem idag, det låter inte alls dumt faktiskt :)

Hur som helst, just nu sitter jag på lektion och har precis gjort klart administations uppgifterna så jag tog mig lite tid att skriva här. Våran lärare håller på och väljer låtar på spotify, lite gulligt faktiskt. 'Så drar ni på lite!' Hahah

Jag vet inte vad jag ska skriva mer. Blev lite rörigt det här faktiskt, men jag får väl komma med något mer strukturerat inlägg senare någon gång... när nu det blir ;)

Musik = Idol

De senaste dagarna har jag hittat en massa superbra låtar! Spotify går varmt hela tiden. Och genom att man hittat en ny låt av en ny artist, hittar man oftast ännu fler bra låtar och så bara rullar det på.

Men hur kommer det sig nu då att man börjar hitta en massa nya bra låtar? Jo, jag har tänkt på det där och kommit fram till ett svar: Idol.

Hela Sverige kokar av Idolfeber och den ena efter den andra börjar drömma om att bli upptäckt och få ett liv som popstjärna. Många börjar nog tänka på nästa år: ska jag söka? Jag råder alla er som har tänkt att söka att kolla upp er först hos en sångpedagog och få lite kommentarer av folk (helst inte nära och kära, de tycker nog med stor chans att du sjunger bra, så ingen idé att fråga). Spela in dig på mobilen eller nåt så du kan höra dig själv sjunga och bedömma dig själv, sjung inte bara i duschen (där låter alla bra).

Men nu är det ju såhär, jag är inget proffs. Så lyssna inte allt för mycket på mig. Det är mitt sista tips för idag.






Helg

Imorgon är det äntligen helg igen. Då kommer min supersöta Andreas hit. Det ser jag verkligen fram emot! :)

Puss och Godnatt

...

jag saknar så många just nu

hjärta

Jag måste bara skicka en liten hälsning till min gulleunge och tacka för helgen, du är underbar ♥♥


Födelsedag?

Det är mycket som händer nu, alltså namnsdagar och födelsedagar, man hänger inte riktigt med i svängarna. Så jag skulle uppskatta om ni inte pikar mig för att jag ibland glömmer bort, jag gör mitt bästa!

Något som gör mig smått förvirrad är när människor fyller år på samma dagar. Då kommer man och har laddat för någons födelsedag så mycket att man glömt någon annans. Varför kan inte bara alla fylla år på olika dagar? Det skulle göra det så mycket enklare för mig ;)


Namnsdag

Imorse vaknade jag av att mamma och systrarna sjöng för mig. Jag fyller inte år, och nej, jag har inte det som alarmsingnal på mornarna. Utan jag har faktiskt namnsdag idag. Alma :)


Alma
är ett kvinnonamn som kan ha sitt ursprung i det latinska almus (med femininformen alma) med betydelsen mild eller huld. Det kan också komma från det spanska ordet för själ - alma.

Alma är ett namn som var populärt i Sverige vid förra sekelskiftet, och som åter blivit vanligt på senare år. Den 31 december 2005 fanns det totalt 7 824 personer folkbokförda i Sverige med namnet Alma, varav 4 464 med det som tilltalsnamn/förstanamn. År 2003 fick 545 flickor namnet, varav 370 fick det som tilltalsnamn/förstanamn.

Namnsdag: 8 september


Underhållning

Jaha, då sitter man här och skriver igen. Just nu är det på en lång håltimme på en timme och en kvart innan den sista lektionen börjar som är 40 minuter lång och börjar klockan tre.. Snacka om onödig väntan.. Men så är livet, ibland får man vänta, så är det bara.

För att hålla humöret uppe och vara sysselsatt spelar jag något finurligt spel som jag hittat på spel.se. Men jag förlorade och då var det inge kul längre. Nästa blir något make-over spel då man ska "renovera" en tjej som ska på bal om jag har förstått rätt? Kul underhållning man får. Men man får väl skylla sig själv när man glömde skicka juridiken på mejlen. Men jag hade ändå inte kunnat öppna den eftersom jag har nya verisionen av word hemma. Så kan de vara. Jag får helt enkelt vänta tills jag kommer hem...

Juridik snack.

Idag har jag varit duuuuuuktig! Idag har jag varit duuuuuuuuuuuuuuuuktig!
Jag har gjort klart (nästan iaf, kanske behöver finslipa ännu en gång) tvistermålet. Så nu är det bara att ge sig på brottsmålet.

Jag måste bara berömma Hanna, Evelyn och mig själv som lyckades vara bäst i klassen idag med 23 rätt av 24 (då vi inte svarade på en utav dom då vi var osäkra) i juridiken!! :)

Jag kanske borde bli något inom juridiken? Advokat? Nej, låter alldeles för snobbigt och det verkar jobbigt att vara ledamot i Advokatsamfundet och vara universitetsutbildad jurist och ha praktiserat i minst fem år, och dessutom ha mycket goda betyg. Det låter kanske inte super kul? Men om jag blev advokat tror jag att jag skulle se ut såhär:


RSS 2.0