Studiedag :)

Idag har man varit ledig. Jag började med en körlektion och fortsatte med ett pass på körskolan. Sen åkte jag hem och pluggade lite grann. Blev sånt som man inte brukar orka med vanligtvis, känner mig lite duktig faktiskt!

Mitt på dagen blev det lunch på stan med tjejerna, det var trevligt att träffa alla igen. Jag passade på att shoppa lite när jag ändå var nere på stan. Hittade faktiskt en supersnygg kavaj som jag kollat in tidigare samt en långärmad rosa tröja till. Så roligt med nya kläder alltså.

Nu snart blir det träning.

Det låter som jul i mina öron.

Det låter som jul i mina öron.


Sitter på kafé med min goda vän, och delvi...

dsc03946 (MMS)

Sitter på kafé med min goda vän, och delvis kollega, Emma. Är lite tjocka som köper både varm choklad (brände mig på tungan!) och chokladboll. Mums!


Återfall.

Återfall är någonting jag verkligen inte tycker om, i alla fall inte i det här fallet. Kommer ni ihåg att jag i början av våren trillade av en häst och gjorde mig illa? I alla fall, jag lyckades själv bli frisk från det genom att jag höll igång blodcirkulationen vilket gjorde (eller skulle göra i alla fall) att inflamationerna och blödningen skulle gå ner snabbare.

I maj kommer jag ihåg att jag kunde springa igen, och sen efter det har det bara rullat på. Jag tänkte att nu är jag äntligen frisk igen. Men icke sa Nicke. I förra veckan började det svullna upp igen, vilket tydde på en överansträngning då jag tränat rätt så mycket. Svullnaden gick ner något för att sedan komma tillbaka. Nu har jag även fått tillbaka vissa smärtor som jag hade efter olyckan, dock är dom nu inte lika smärtsamma nu, och det är ju bra!

Vi får se om jag tar mig i kragen här någon dag och kollar upp det.



Nu är klockan mycket, och jag måste skicka ett mejl med en läxa jag hade till en lärare innan jag kan sova. Däremot sitter jag redan i sängen med Andreas tröja som jag fått låna, den är mysig den. Tack älskling♥
Bäst att jag gör det jag ska nu då så man kan blunda snart :) Godnatt allihopa!

Sveriges vinterlandskap


Hej mitt vinterland!

Nu är det snö, snö, snö ute! Jag älskar när temperaturen ligger runt nollan och det snöar pudersnö ute. Det är så mysigt! Man börjar tänka på julen och mysiga saker, det tycker jag om!

Snön ligger tjock på gator och torg
Det prasslar så skönt, under mina skor

Jag längtar till imorgon. Då ska jag åka hem till min lilla älskling♥

Sam-fest

Hade det riktigt kul igår på samfesten. Blev många skratt och mycket, mycket dans. Så mycket dans att jag, trög som man är, har på mig högklackat och så står jag och hoppar nästan hela kvällen. Aj aj aj! Ont i fötterna. Jag har dödat mina fötter!


Syster fredag! ♥

Oj, nu är det fredag igen, snacka om att tiden går fort! Det var ju fredag igår nästan liksom..

Hur ser schemat ut idag då för lilla mig? Jo, jag och syster yster är hemma själva. Jag lyckades övertala henne att stanna hemma från fritids med mig. Så vi tog sovmorgon, sen vaknade jag av att det var någon som stod och kikade in på mig, då var det lilla syster som ville äta frukost så vi dukade upp en mysig halloweenfrukost med tända ljus i en pumpa och så. Nu ska jag plugga medans hon sitter och färglägger massa läskiga halloween teckningar som vi tagit ut från internet. Det är riktigt mysigt med min syster hemma med mig, själva. Snart kommer andra systern hem också♥

Ikväll ska jag på partyparty, sam 2:ornas party eller vad de kallade det på facebook. Vi får se hur det blir. Hade i alla fall tänkt klä upp mig lite så hoppas jag på en rolig kväll.

Nu ska vi fortsätta med plugg och färgläggning. Spotify spelas varm. Ha en bra sista lovdag!


Duktig på en torsdag.

Imorse gick jag upp supertidigt, lika tidigt som när jag brukar gå till skolan (OH MY GOOOD!) Men varför? Varför Elin gick du upp i ottan när du har lov? Är du sjuk på något sätt?! Nej. Jag gjorde faktiskt något väldigt bra, som var väldigt duktigt av mig. Jag gick Riskettan. Jippi för mig, eftersom jag blev godkänd :D

Snart ska jag gå till duveholmshallen för att träna, det är också duktigt, eller hur?


Tisdag

Kom för cirka en timme sen hem ifrån min ridlektion. Sitter nu med datorn och tittar lite på Cougar Town. Det är väldigt skönt att kunna titta på tv nu när man äntligen har lov. Det värsta är väl att man lyckas bli beroende och vill titta även nästa vecka då man har läxor. Men skit samma, det får man väl ta då i så fall, hahah.

Nu tänkte jag duscha, sen tänkte jag faktiskt ta en nattmacka och lite mjölk, konstigt, men jag blev faktiskt sugen på det. Godnatt.

Underbart roligt tvprogram

Jag hittade just ett underbart roligt tvprogram! Vill du få många goda skratt så kolla in pensionärs jävlar på kanal 5 nästa måndag.


Lov-måndag!

dsc03902 (MMS)

Träning, sen tänkte jag ta lite tid för mig själv och spa:a lite. Blir hårmask, ansiktsmask, nagellack och böcker! Låter härligt. Eller hur? Men har man lov så har man :D


RSS 2.0