Jag vill träna!

Jag längtar efter att känna att jag har använt min kropp och har träningsvärk! Jag längtar efter att få svettas. Att ha ett sportarmband på armen, lyssna på skön musik i lurarna och stå och kämpa på crosstrainern. Det är väl i alla fall så jag får börja. Ett riktigt träningspass skulle vara skönt. Ha nya kläder som en extra sporre, FAN så skönt! (Rent utsagt)

Men nu får jag väl fortsätta att vila min kropp så jag inte faller död ner. Det är nämligen det som kan hända om jag utsätter mig för förmycket just nu. Så I'm den vilande girlen ;)

Money och virusutslag

Jag har denna vecka jobbat lite för mycket känner jag. Att jobba tre helger i rad än så länge känns lote tufft, men money money! När jag blev bokad för ännu en helg (alltså 4 helger i rad) kände jag att helgen efter får bli min vilohelg. Då är det första advent också och vi är bortbjudna till bästa grannarna så det passar bra.

Följde med mamma till vårdcentralen i fredags. Tog tillfället i akt att fråga om de konstiga prickarna/utslagen som ploppade ut i onsdags. Fick reda på att det var virusutslag. Yey. Nu får det vara nog med sjukligheter! Efter nyår kommer jag äntligen våga mig på att träna igen och just nu längtar jag så! Ska nog köpa mig en ny träningsgarderob, det förtjänar jag, och det behöver jag. :)

Bio kväll!

Idag ska jag på bio. Det ska bli väldigt roligt och trevligt då jag ska gå på sista twilight med min vän Erika. Ser verkligen fram emot det :D

Fars dag

Idag har vi firat lilla pappa. Eller, han önskade sig att hålla på i källarn så det är där han har varit. Jag bakade i alla fall cupcakes för första gången! Såhär blev resultatet:




Ledig onsdag.

Igår blev min dag lite för lång, och min hjärna lite för överhettad. Jag började jobba 7 och slutade 18. Med endast 1timmes rast. Blev förlängd dag vilket jag inte riktigt räknat med. Jag hade varken med mig mat eller pengar. Som tur var så har man bra arbetskamrater så en av dem lånade ut en hundring till mig så jag kunde köpa lite sallad.

När jag kom hem fanns det lite mat som jag kunde slänga i mig för att sedan åka till ridningen där jag fick en av de nya (och väldigt speciella) hästarna. Och självklart var det hoppning. Men jag överlevde, vilket ju är huvudsaken. Fick fjordingmedalj av min ridlärare. Hon sa att Mimmi (hästen) aldrig gått så bra med någon som hon gjorde med mig! Kul!

Idag har jag i alla fall en ledig dag och den ska spenderas med min käre vän Sofie. Så snart blir det frukost på Sultans! :D

Byta liv med mig?

Just nu tror jag inte att någon är speciellt pigg på att byta liv med mig och jag känner att November inte kommer bli en bra månad precis. Första dagen gjorde inte heller mycket för att imponera.

Varför så negativ? Jo, jag hatar operationer och denna månad kommer två stycken operationer av den närmaste familjen att äga rum. Så November månad kommer att bjuda på mycket nervositet.

Jag är sjuk. Fick provresultat i tisdags som inte var så bra, så nu går jag på antibiotika. Och troligen så var det av den jag fick feber igår och då måste man kontakta sjukhus eller läkare. Men nu när jag precis vaknat är jag feberfri vilket är väldigt bra! Men jag får fortfarande avvakta och se hur det blir under dagen.

Jag hoppas verkligen att i månadens slut så kommer allt kännas mycket bättre. Operationerna är gjorda och antibiotikan har fått ut min dumma infektion och att jag då mår bättre. För denna infektion gör att man nästan tappar livsglädjen, så håll en tumme att det försvinner nu! För i nästa månad är det jul och jag älskar December och allt mys som är då, så då kan väl ändå allt ha ordnat sig så jag verkligen kan njuta ordentligt.

RSS 2.0