Lite tisdag och lite torsdag

Min artonårsdag den 22/2 2011 var den bästa dagen i hela mitt liv. Den var alldeles, alldeles... underbar.

Det hela började ju med att jag var nervös så jag kunde knappt äta, men sen till slut så släppte allt det där när inspektören berättade att mitt körprov var godkänt, vilken lycka! Så med körkort bland mina nära och kära blev min dag fulländad och den bästa dagen någonsin.

Det kommer kanske lite bilder lite senare :)

Idag på eftermiddan åkte jag med min vän Erika ner på stan och shoppade lite. Strövade runt lite och träffade några vi känner och stod och prata med de ett bra tag, det var trevligt det! Jag köpte mig en vårjacka, det gäller att var med förstår ni! Så snart det blir vårväder så säger det bara slurp och så är de slut, POFF! Men nu har jag en så jag behöver inte vara med och slåss någe ;)


KÖRKORT! Japp. Fort, smärtfritt och enkelt...

KÖRKORT! Japp. Fort, smärtfritt och enkelt! Nej, inte riktigt.. Men snabbt i alla fall. Nu är det i alla fall gjort och det känns hur bra som helst :D


Idag har jag haft världens bästa, mest und...

Idag har jag haft världens bästa, mest underbara födelsedag! Jag har blivit grattad av så många och fått mycket fint. Tack allihopa!


FÖDELSEDAG!

FÖDELSEDAG!


1

1


2

2


3

3


Jag har så himla fina vänner som gav mig v...

Jag har så himla fina vänner som gav mig världens gulligaste presenter idag. Tack så mycket!


4

4


5

5


6

6


Ingen dag är den andra lik. Det fick jag b...

Ingen dag är den andra lik. Det fick jag bevittna igår...


7

7


Dagens outfit!

Nu är den här tiden då man inte vill köpa nya kläder, i alla fall inte jag. Jag väntar hellre med att köpa nya kläder tills våren börjat kika fram, det känns så mycket härligare då.

Nu för tiden får man alltså återanvända sina kläder och försöka mixa och matcha ihop dem lite hur som helst. Dagens outfit består av en långärmad, rosa bomullstopp från h&m med en svartvit sjal från indiska. Jeans från GinaTricot med ett flätat skärp i midjan. Håret är uppsatt i en knut. Så nu vet ni hur jag ser ut idag ;)

snö...... SNÖ?!

Ja, igår var man ute och gick, man hörde fåglarna kvittra och på vissa ställen var marken bar och man kunde se framför sig hur det snart skulle poppa upp några vitsippor där.

Idag är allt förändrat. Marken är helt vit och hela världen är grå. Det var som att krypa tillbaka under "vinterdeprissionstäcket" igen. Visserligen så är det bara Februari, så vintern borde vara ett tag till, i alla fall tills efter sportlovet. Men ändå när det var sol ute och fåglarna sjöng så kunde man börja känna lite hopp inombords, det kanske kan komma en sommar. Fast man tvivlat och trott att snön aldrig skulle smälta bort. Man fick den här vårkänslan som är så härlig. Som Ronja Rövardotter ni vet, när hon gör sitt vårskrik?

Nu är snön här igen och det känns för taskiiigt! Men man får helt enkelt leva på hoppet, för om den förra snön kunde smälta bort - så kan den här det.

Lycklig tjej!

Idag på förmiddagen hade jag bokförings prov. Jag var ganska orolig inför det då jag inte pluggat så värst mycket till det eftersom jag var sjuk i helgen. Men jag fick provet framför mig och jag blev förvånad, jag blev helt imponerad av mig själv då jag kunde nästan varenda fråga klockrent! Det kändes skitbra, även om provet var långt (jag att i 1½ timme). Så jag blev jätteglad!

Sen dansade jag, Evelyn och Hanna i korridoren och storflumma vilket gjorde mig på ännu bättre humör!

Vi fick sluta tidigare! Fick lite hemuppgifter som jag snabbt fixade klart i skolan så jag hann ta halv ett bussen hem. Hemresan blev trevlig då jag först satt med Evelyn och sen hoppade fram till Emma när Eve hoppade av.

När jag hoppar av bussen, ut i det härliga, soliga vädret känner jag mig så himla glad, som dagen inte kunde bli bättre. Men så fel jag hade. När jag öppnar brevlådan så ligger ett nytt nummer av Chic där! Jag fånlog när jag låste upp dörren kan jag berätta.

Jag tog mig en promenad i det härliga vädret. Jag träffade en annan Emma än tidigare nämnd på vägen som jag pratade lite med, trevlans!

Nu sitter jag här med min älskade drickyoghurt och mår prima! Dagen är inte slut än och jag vet att den kommer bjuda på fler höjdpunkter, tex kommer min älskade Andreas hit ikväll! JIPPI!!!



Nedräkning.

Nu har nedräkningen börjat, men inte bara för en sak, utan för flera saker.


•Köket börjar arta sig. Fast näst intill alla saker blev fel när de levererades så börjar köket ändå se ut som ett kök nu! Och det är inte bara ett kök, utan världens finaste kök!!!!

•Om 17 dagar (om man räknar med idag) så fyller jag arton år. Då blir jag myndig, inte för att det verkar så speciellt kul, det bevisar bara att man blir äldre, ja, till och med gammal. Men det är ju så det är och man får vara glad ändå. Vid arton års ålder öppnas ju en massa portar, man får ju tex ta körkort, handla på internet, skriva under saker utan målsmans sällskap, gå på krogen osv.

•För exakt ett år sen idag så for mina kusiner ifrån lilla Sverige för att under en tvåårsperiod leva i stora Amerikat. Det är alltså bara ett år kvar! Nedräkningen har verkligen börjat!

•Vårterminen har startat, vilket innebär en massa lov att se fram emot så man kan vila upp sig, men vårterminen bevisar att sommaren snart är påväg. Äntligen kan man börja räkna ner till de varma, soliga dagarna på stranden!

•I sommar kommer jag resa till USA, så det har man börjat räkna ner till. Det ska bli väldigt kul att träffa kusinerna och se hur de har det i det stora landet :)


Jag sover med mössa i natt.....

Jag sover med mössa i natt.....


Jag är ett monster.

Glöm det jag skrev förut. Nu känns det som att jag blir sämre för varje timme... Great! Jag har blivit ett monster...

Och hur kul kommer det bli ikväll på Daniel Adams-Ray? Jag får väl proppa i mig några alvedon så kanske det går bra. Däremot fasar jag för morgondagen, jag tror nämligen att jag kommer må värre då :(

Trist.

Kråka.

Jag har blivit lite sjuk nu i veckan. Har varit lite hängig, varit supertörstig och till slut fått ont i halsen. Det roliga är ju att jag nu blivit hes och låter som en kråka. Det är tur att jag är ledig från skolan idag så människor slipper höra mig.

Om jag skulle beskriva min röst så skulle jag beskriva den som.... hes? Men den försvinner liksom ibland när jag pratar. Slipper jag ha ont i halsen tycker jag bara att det är roligt, men kanske inte om det vararar i flera veckor. Men jag tror nog snart att det är borta igen. För sjuk vill man inte vara! Men det är tur att man inte är snorig i alla fall....


Har jag berättat detta?

Har jag berättat för er att jag förra helgen köpte en ny säng? Det hade varit på tal länge då min förra säng var extra mjuk, med en extra mjuk bäddmadrass vilket gjorde att jag alltid vaknade med ont i ryggen och öm i kroppen. Dessutom åkte lakanet bort från kanterna hela tiden vilket gjorde att jag jämt vaknade med en lång orm till lakan. Så jobbigt att alltid bädda om varje morgon, och sen varje kväll, eftersom det räckte att jag satte mig i sängen så åkte det där dumma lakanet upp direkt eftersom man åkte ner två meter ner i madrassen.

Min förra säng var dessutom bara en pluttig 90 säng. Och när man sover två i den så är det lätt att putta ut den andra... Så effekten på det blir att den som ligger längst in ligger med näsan tryckt mot väggen för att undvika detta. Nej, så kan man ju bara inte ha det.

Så jag, mamma och pappa åkte iväg till IKEA med släpvagn på lördagen så jag kunde köpa min efterlängtade säng. Det blev en SAGVÅG. En hård säng. Med bredd 105.Till bäddmadrass hade pappa och jag svängt förbi Jysk tidigt på morgonen och köpt.

Nu när man har så stor säng känner man sig som en liten prinsessa. Ungefär prinsessan på ärten! För jag märker ju verkligen skillnad nu. Jag vaknar, utvilad och har inte alls ont i kroppen. Förut var det som man varje morgon vaknade som en 90åring. Nu känner jag att jag är ung igen!

Jag har kommit på att man faktiskt kan sitta i sängen nu och kolla på tv ordentligt. Jippi!

Som en plus på allt det här så känns det faktiskt som mina påsar under ögonen har försvunnit, jag känner mig piggare! Alltså, herregud! Tänk att så mycket kan förändras bara för att man byter säng, jösses...





(okej, det är inte mitt rum, men erkänn att det var fint?)

Jag har kommit på att jag vill tatuera mig...

Jag har kommit på att jag vill tatuera mig! Jag fyller ju snart arton så vi får väl se... ;)


Andreas ♥




The stars lean down to kiss you
And I lie awake and miss you
Pour me a heavy dose of atmosphere

'Cause I'll doze off safe and soundly
But I'll miss your arms around me
I'd send a postcard to you, dear
'Cause I wish you were here

I'll watch the night turn light-blue
But it's not the same without you
Because it takes two to whisper quietly

The silence isn't so bad
'Til I look at my hands and feel sad
'Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly

I'll find repose in new ways
Though I haven't slept in two days
'Cause cold nostalgia
Chills me to the bone

But drenched in vanilla twilight
I'll sit on the front porch all night
Waist-deep in thought because
When I think of you I don't feel so alone

I don't feel so alone, I don't feel so alone

As many times as I blink
I'll think of you tonight
I'll think of you tonight

When violet eyes get brighter
And heavy wings grow lighter
I'll taste the sky and feel alive again

And I'll forget the world that I knew
But I swear I won't forget you
Oh, if my voice could reach
Back through the past
I'd whisper in your ear
Oh darling, I wish you were here

Hej bloggen! Det var ett tag sen sist. Jus...

Hej bloggen! Det var ett tag sen sist. Just nu har jag mycket att stå i men hoppas på en uppdatering i slutet av veckan. Sköt om er tills dess!


RSS 2.0