Idag blir det stranden






Båt-Onsdag

Igår var jag på allsång igen, fast den här gången på Djulö här i lilla katrineholm. Men jag tittade inte som de flesta andra människor gjorde. Utan jag satt i båt lite bakom allsången. Men det gjorde inget, vi hörde så bra ändå. Sen när vi skulle därifrån hände något kul, JAG fick köra båten. Ojojoj, alla andra båtar rusade iväg, för här kom jag i full galopp! Emma kröp ihop för att kunna hålla sig kvar... eller, kanske inte riktigt.. Det gick iaf kanonbra! :)
Tack för en bra kväll Emmis ;)

Det här var båten vi åkte i



... eller nästan iaf...

Härlig allsång

Det var kanonkul på Allsång på Skansen. Mamma och Annika blev med i tv, det var kul.
Jag tycker att det var bra artister som gav allt och gjorde det roligt för oss som var där och tittade. Min absoluta favorit var Movits. Dom var så JÄKLA bra alltså! Sitter just nu och lyssnar på dom genom spotify. Okej, de var bättre live, men det här duger, haha.






Allsångs-tisdag

Idag ska jag åka och titta på Allsång på Skansen. Det kommer krävas mycket, blod, svett och tårar för att få bra platser. (Jaa, i alla fall svett....)
Det är första gången jag åker upp, så jag hoppas det blir kul! Ni får väl hålla utkik om ni ser mig på tv ikväll ;)





Gubb-måndag!

Idag är det måndag vilket betyder massa jordgubbar och shopping! Jag har faktiskt skrivit en liten inköpslista som jag ska använda idag när vi drar iväg. Det ska bli superskoj, och det blir ju inte så vidare värst dåligt när man sen kommer hem och kan göra jordgubbs milkshake eftersom mami och syster just nu står i jordgubbslandet och plockar flera liter jordgubbar. Sen kommer de hem med de till mig så jag får äta, snällt va? haha
Okej, bara för att jag inte ska låta som värsta moffarn så kan jag berätta att alla ska äta av jordgubbarna.





SPANIEN

YES spanien vann vm! Ganska passande eftersom det är spanien värme här hemma, hahah. Min lilla Sofie har det nog kanon just nu eftersom hon är därnere, hoppas hon festar hela natten :)
Själv åker man ju dit om en vecka, eller rättare sagt så sitter man där nere vid den här tiden då :)

Nu ska jag försöka sova, nattinatti


SommarCD

Endast en vecka kvar till spanien. Familjen Ronvall brukar alltid såhär på sommaren göra en "sommar-cd" där alla i familjen får ta sina top 5 från året som gått, eller som de vill ha där helt enkelt. Det blir alltså i slutändan en komplett cd skiva som kommer spelas om och om och om och om och om igen! Jag har hittat 2 av 5... Så är det någon som har en bra låt att tipsa om vore det kanon om ni skrev de här genom att kommentera. Tack på förhand :)

Idag är det.. hm.. fredag

Dagen har som vanligt spenderats mesta dels hemma. Jag har stekt lite i solen medans jag läst en superbra bok som faktiskt snart är utläst! (Nu blev du förvånad va sören?) Annars har jag gjort lite sysslor som att plocka ur diskmaskinen och göra fint på altanen. Datorn har också blivit använd lite då och då. Senast blev det en promenad i skogen med lilla hunden.

Nu ikväll blir det att fira mina föräldrars semester med god mat och så. Sen blir det att entra vingåker :)

Gottegris?

Min kära moder kallade mig nyss för familjens gottegris. Är det så illa? Ser ni också mig som en gottegris?


v.27

Måndags kvällen innebar nya Twilight - Eclipse med några av tjejorna. Det var mysigt det. Hoppas på att kunna träffa hela gänget snart, det var ett tag sen! Men det blir väl så på sommaren när alla reser bort (och vissa mer än andra) olika tidpunkter, och sen jobbar olika tider så blir det svårt att passa ihop och hitta en tid som passar. Men snart borde alla vara hemma i alla fall så vi kan träffas :)

Tisdagen var = Lina. Det var väldigt trevligt att träffa lilla Sören. På eftermiddagen åkte vi ner och jag fick brynen vaxade. Det är skönt att slippa bry(n) sig, men det gör desto ondare att göra det. Ajajaj!

Onsdagen bjöd på en massa komplikationer men slutade mycket bra ändå. Spanien vann matchen mot Tyskland och Andreas var här på besök. Det kunde inte bli så mycket bättre :)

Jag kom nyss in i från en tur med hunden. Lina och jag var ute och knallade i hettan. Duktigt av oss måste jag säga!

Källarens bästa vän

Jag har ingen aning om vad det är för väder ute, men jag gissar på att det är likadant som det varit de närmaste dagarna... Jag har fått entra källaren hela dagen. Det har blivit tv, tv och åter tv. Det var först nu som jag smög upp och hämtade datorn. Så med filten på så ska jag fortsätta kolla runt och kanske spela ett spel eller titta på en film eller något :)

Sommarkänslor






4 Juli 2010, 32*C i skuggan

Sol, sol och åter sol. Sverige blir helt uttorkat av all denna sol. Och man blir som galen på folk som aldrig är nöjda. På vintern är det för kallt och för mycket snö, på sommaren är det för varmt och för mycket sol... Det kan aldrig bli lagom tror jag, eller rättare sagt, man kan aldrig bli nöjd. Det är min teori det. För om det skulle vara sisådär 21 grader så skulle folk tycka att det var för kallt och önska att det var varmare. Och om det låg ett litet tunt snötäcke och låg runt nollan på vintern så skulle inte det heller vara bra. Då skulle det önskas mer snö och kallare. Som sagt, man blir aldrig nöjd.

Istället för att klaga tycker jag att man kan försöka tänka tillbaka på vintern då man var tvungen att ha tre tusen lager kläder på sig och ändå så frös man. Tänk att det var en ordentlig vinter det, precis som det ska vara. Och sommaren är underbar, man kan gå lättklädd, bada och hitta på roliga saker som vattenkrig, åka och äta glass, ha picknick och många flera saker.
Precis som det ska vara.

Imorse vaknade jag till en underbar morgon! Frukosten var framdukad på altanen och hela familjen satt tillsammans och käkade, jättemysigt. Vi gjorde oss iordning och åkte sedan till stranden. Jag lyssnade på musik, åt och badade. Efter ett litet tag kom Andreas och vi hade det supertrevligt :) Vet ni förresten att jag tror att det simmar runt ett sjöodjur där borta? Det var nämligen något som killade mig på ryggen och på benet idag....

För en stund sedan kom Totti hem till oss. Vi ska ta hand om honom ända fram till fredag, det ska bli skoj det. Jättemysigt att ta morgon promenader innan den riktiga hettan slår till, samma sak på kvällen efter att hettan varit :)

Det blir en dag på stranden

Dagen spenderades på stranden med familjen och delar av familjen Karlsson. Var riktigt skönt att ligga och sola i hettan. Men ett par vändor ner i vattnet blev det allt!
Det bästa på hela dagen måste ha varit när jag låg och nästan höll på att slumra in, när det plötsligt kommer "varma", blöta fläckar i håret, på ena benet och en fläck på ryggen... YES! Fågelskit. Och fågeljäkeln var inte hård i magen precis, mums!
Om det var någon som slängde sig i vattnet så var det jag! Det första jag gjorde när jag kom hem var att duscha av mig och tvåla in mig 5634567898765429 gånger.

Nu alldeles strax ska man kila över till Thulins. Ska bli riktigt trevligt att hälsa på de gamla godingarna ;)

Grattis

Grattis farfar som skulle ha blivit 87 år idag! Jag saknar dig - jag älskar dig!

You'll never stand alone
I'll stay by your side to the end
I'll never walk away
'Cuz I believe in you
And I know you believe in me to
I feel so safe
And hold on tight to this feeling
I don't want this faith away
So lets stay just for the night
And spend it together in the moonlight
Lets run across the fields

jag kan inte skilja på ...






SOOOMMARLOOV!

Nu har jag fått sommarlov. Det som har hänt idag:

*Jag fick värma min mat sist
*Erica kastade tårta på mig
*Jag smetade in ett av hennes ben med tårta, som hämnd!
*Jag klev sönder en vattenballong med slit med skon på mig utan att tänka på konsekvenserna
*Jag var nära att vinna "fotleken"/gruppsex
*men jag blev puttad och trillar i marken med en duns
*det var nära att jag fick två långa killar över mig!
*Vattenspridaren träffade mig
*Jag blåste upp en ballong förmycket så den smällde i mitt ansikte

Vill bara meddela att allt verkar har gått bra, haha!

Juni 30, 2010

Det tar ett tag för mig
jag kanske glömmer hur man gör
sist var himlen vit som papper
ovanför

Men jag har slutat säga nej
nu ska jag göra vad jag kan
jag ska riva mina murar
tills vi ser varann


RSS 2.0