Tog fram min gamla mp4 med gamla godingar ...

Tog fram min gamla mp4 med gamla godingar och satte mig i en solstol i solen :) härligt värre!


I lördags var jag och älskling i örebro oc...

I lördags var jag och älskling i örebro och shoppade. Jag köpte mig två snygga jeans från rut m fl. och sen tre snygga tröjor till dem på gina tricot! :)


Hänga tvätt under earth hour - Niiiice

Hänga tvätt under earth hour - Niiiice


Idag har jag haft en underbar dag :)

Idag har jag haft en underbar dag :)


Imorse fick jag den näst bästa väckningen!...

Imorse fick jag den näst bästa väckningen! Min lilla älskling kom och knackade på mitt fönster tidigt på morgonen<3


Flytt!

Idag har jag varit och hjälpt min farmor att flytta. Jag fick bara göra småsaker och sedan laga mat åt alla människor, blev ett riktigt storkok med makaroner och köttfärsås! Alla blev i alla fall mätta, och det var ju huvudsaken.

I lägenheten tycker jag att hon har fått det rätt så fint, fast allting bara har lastats in där idag. Känns skönt nu när man kan se hur det kommer att se ut. Blir en lättnad.

Nu snart ska jag hjälpa Sofia med att laga mat, hon får nämligen gäster ikväll. Det är alltså hennes tur att ha halv-åtta hos mig. Läste ni förresten om henne och hennes kompisar i KatrineholmsKurirens tidningsbilaga Knuten i torsdags? Om inte: Kika lite nu!

Ikväll ska jag på artonårsfest. Så jag ska väl göra mig iordning för det sen också, men nu kära läsare ska jag titta lite på IKEAs hemsida, är så sugen på att köpa lite saker tills man ska flytta hemifrån! See ya!

Äntligen!

Hej bloggen! Det var ett bra tag sen jag skrev här sist, alldeles för lång tid.

Vad har hänt då? Jo, jag har gått i skolan som vanligt. Gjort några prov, gjort en massa läxor. Knäppat mig med Hanna och Evelyn, ja det vanliga alltså.

I onsdags var jag på jobb- och utbildningsmässan på Safiren. Det var intressant det. Fanns hur många utbildningar som helst man skulle vilja gå på. Örebro, Linköping, Karlstad, Stockholm, Umeå lät intressanta. Men de ligger så långt bort, det är synd det. Har ju ingen lust att flytta ifrån familj och pojkvän.. Jag tycker annars att det verkar lite gulligt om man skulle gå i Jönköping. Det låter så blommigt och färgglatt, typ hippie! Men vi får väl se var man till slut tar vägen. Tur att man kunde gå och kika redan nu i tvåan så man kan börja fundera redan nu.

När vi gick där på mässan och strövade runt, tittade. Då säger Evelyn: STEFAN HOLM ÄR DÄR BORTA! Vi vänder oss tvärt om: WOW! Och gissa vad vi gör? Vi går fram såklart! ... och frågar om autograf.. Hm, töntvarning på oss alltså. Men nu har jag det i alla fall.



Han skrev inte bara sitt namn utan han ritade också en ribba, en matta och en gubbe som flög över ribban. Under skrev han 2,40. Hans rekord, och jag vågar knappt skriva det här, men jag tror att det är världsrekord? Jag har säkert fel, men men, det bjuder jag på.

RSS 2.0