Time Out



Jag var ju tvungen att lägga in det absolut bästa klippet från en Time Out-tvekamp som jag sett idag. Jag rekommenderar även 25m Frisim för ett gott skratt!

Håltimme

Jag har en jättelång håltimme just nu. Har kollat lite på time out :)

Till dig♥


I-landsproblem nummer 1

Köp aldrig godis innan ni ska äta, det är rena rama självmordet. Jag lovar, jag vet, för idag innan maten åkte jag och köpte godis. Jag var ju så himla hungrig att jag skulle ha kunnat äta upp plastboxarna som godiset ligger i, till och med! Så jag kunde ju inte räkna med att få en speciellt liten påse... Nej nej. Nästan en halv påse blev det. BARA till mig själv! Godis godis godis. Jag tror jag spricker snart! För man kan ju liksom inte SPARA något till nästa vecka, då blir det ju helt förstört och det blir som att kasta pengarna i sjön. Men nog om mitt STORA problem...

Nu ikväll ska jag på kräftskiva. Jag ser så himla mycket fram emot det! Jag kommer träffa vänner som jag inte brukar träffa speciellt ofta om man säger så. Så det ska bli superkul att träffa dom igen! Dessutom tänker jag ha på mig min nya blus :D

Jag hittade en härlig bild på en kräfta, mums!


Torsdag= lång onödig dag

Tänk om man kunde få en liten läxa i varje ämne istället för att gå i skolan från 8.25 till 15.40 och endast ha tre lektioner som tillsammans är 140 minuter, vilket motsvarar två timmar och tjugo minuter. Snacka om onödiga raster då man hade en ledig dag igår och man gjorde alla läxor då, så nu idag blir det bara dö tid.
På något underligt sätt lyckades vi nu på första lektionen iaf flytta den sista lektionen som skulle ha börjat klockan tre (!) till 13.15 så att man då slutar 13.55! JIPPI!
Okej, jag vet, väldigt rolig information. Ni sitter säkert och lyfter upp fötterna för fullt eftersom intressesmurfarna anfaller.

När jag ändå håller på med sån där rolig information, och när ändå intressesmurfarna är framme, så kan jag meddela er att jag har träningsvärk, och inte lite heller! Det är ju till och med svårt att gå.
Varför har jag då träningsvärk? Jo, om man inte har tränat speciellt mycket under sommaren, och börjar köra direkt på ett ett och ett halvt timmes simningspass med styrketräning ena dagen, och sedan rider en timme dagen efter, då blir man lite trött i musklerna.. Men jag överlever (om jag typ slipper gå eller röra på mig någonting under de närmaste dagarna så).

Nu ska Evelyn och jag gå och göra något nyttigt :)

Augusti 22, 2010

Nu är skolan igång igen och man får plötsligt ingen tid över. Men jag ska försöka uppdatera bloggen då jag har några fria minuter.

Sitter här ensam i mitt rum med datorn i mitt knä. I fredags blev det att sluta tidigt så jag gick ner och simmade några längder i badhuset. Det blev första gången efter det långa sommarlovet, så det blev att ta det lite lugnt. Däremot blev det mycket fjärilsim då jag insåg att jag nu inte känner så mycket efter "olyckan" med hästen i våras. Så äntligen blir det att flyga fram i fjäril igen :D
Efter jag simmat blev det att åka och jobba i ett par timmar. Sen var det bara att trampa hem till en myskväll med mamma och systrarna :)
Helgen har jag spenderat med Andreas Redfors♥ vi har gjort allt från att planera kök till att spela wii. Tack för den här helgen underbaraste busunge♥

I'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.

Triathlon

I torsdags var det triathlon tävling. För er som inte vet vad det går ut på så är det ett lopp då man simmar, cykla och springer. Det som var här i katrineholm var lite förkortat, så egentligen får det inte kallas triathlon. Men simning 400 meter, cykling 1,5 mil och löpning 5 km blev det för de tävlande.

När jag kom dit så fick jag en kamera i händerna och blev tillsagd att fota tävlingen lite. Så här blev resultatet:











Grattis Marie som vann i dam klassen!

KK-joggen

Som kanske de flesta vet så är det katrineholmsveckan denna vecka. Detta innebär enligt tradition att kk-joggen går av stapeln på tisdags kvällen. Och det gjorde den även i år. Så jag knallade dit med mina systrar och vi ställde oss och tittade och hejade på alla som sprang förbi, vissa helt orörda, vissa helt slut. Jag måste faktiskt ge alla som sprang ett mycket stort beröm då det faktiskt är helt otroligt att man orkar springa den långa sträckan. Dessutom är den på asfalt vilket blir väldigt stumt i både vader och knän. Samtidigt som det kan sätta sig även i ryggen.

Egentligen ska man se det som ett träningspass. Och det vore ju helt knäppt om jag ringde in halva stan för att ställa sig enligt en sträcka som jag mött ut och sen heja på mig när jag kom springande förbi, svettig och dann. Men förstår ni vilken push det skulle vara?

Tänk också, om alla kunde pusha och stödja varandra sådär mycket ute i vardagslivet? Då skulle man kunna sätta in den sista glöden, vända på det dåliga och klara av saker man kanske egentligen trodde var omöjligt. Det tycker jag är något man borde skaffa i varje familj. Lite 'heja, heja' lite då och då. Det är inte så mycket begärt, men det ger så mycket mer.


10 Augusti

Igår var jag hela dagen med min Elin. Vi var jätteduktiga för vi var ute och joggade. Sen tog vi det lugnt och hade Pip-Larsson maraton! Det vär jättelänge sedan man tittade på det, och då var man liten och tyckte att det var bra. Nu är man stor (eller större i alla fall) och man tittar på det. Plötsligt är man barn igen, samtidigt som man nu ser alla gömda skämt och roligheter. Jag undrar hur många avsnitt vi såg, men jag tror det var sju stycken! Måste vänta ända till på lördag för att se nästa avsnitt. Då visar SVT1 det åttonde avsnittet kl.19.00. Mitt tips till er är att titta på den fantaskiska serien!



Idag har jag haft återträff med mitt sommarjobb 'Framtidens ledare'. Det var trevligt att träffa alla igen. Man har lyckats lära känna många skojiga personer som man förut bara gick och sneglade på på stan, eller hade som vän på facebook, om ni förstår vad jag menar?

När jag kom hem har jag haft en såndär supermysig eftermiddag då jag gått runt i omatchade kläder, lyssnat på hög musik, dansat och sjungit. Jag är på så bra humör att jag nästan funderar på att städa! Men det jag mest av allt vill är att sy en klänning. Jag vet bara inte hur det ska gå till...




I'd be lost without you
I'd be lost without you

Bara för att jag har en underbar pojkvän♥


Ny design

Idag gjorde jag om här på bloggen, bara sådär. Jag tröck på datorn för första gången sen spanien och det första jag gör är att göra om min blogg. Så kan det bli. Jag kan ju meddela er om att alla bilder i headern är från spanien, så de är fräscha och nya :)

Vad tycker ni? Roligt med lite färg?


                

RSS 2.0