Tisdag

Här sitter man i skolan igen. Jag vet att jag inte borde blogga på lektionstid, men annars så kommer det inte bli någon uppdatering här. Inte idag i alla fall. Som tur är är min information och layout lärare inte här. Han kanske kommer senare, men då har jag ju skrivit klart! Jag håller på med att reportage. Allt är påhittat och layouten och designen får jag göra hur jag vill med. Men jag föredrar att göra det enkelt, men ändå väldigt bra. Det ska ungefär vara som om det var i en tidning. Jag har valt att inrikta mig på unga tjejer i åldern 13-21. Enligt mig var det den enkalaste (och det enda) jag kom på. Nog om det.

Just nu sitter några av mina kompisar och undrar när Halloween är.. Var är mänskligheten påväg?! Hallå, det kommer en lååååång sommar först. Vem orkar tänka på Halloween då det är mörkt och ruggigt ute redan? Det är ju trots allt mars fortfarande, och snart är det påsk, härligt med det lovet. Sen kommer det en massa andra lov.. SEN kommer Halloween. Men då går vi i tvåan. Och allt annat går inte att förutspå än.

I skolan

Sitter pch jobbar på engelska projektet. Går ju inte helt bra, och det ska vara klart på torsdag.. Jippi.. Men nu måste jag fortsätta!

:)

Nu ska jag och mina systrar fika. Blir nog lite tårta som är kvar från igår för dom. Kanske att jag tar en tablett och keekar lite jag också, vi får se. Annars blir det nog chokladmuffins! :D

Söndag

Söndag=plugg dag idag.. Inte kul alls.. Men det är det nog värt, man får ju ett långt och skönt påsklov på lite mer än en vecka. Då har man än så länge bara ett prov att plugga till... Nej, nu får jag ge mig!

Idag har jag nästan läst ut världens tråkigaste bok: Anteckningar från källar hålet - Fjodor Dostojevskij. En bok som i princip handlar om en mans vrede som han pratar med sig själv om, och kärlek till en hora. Förlåt, men hon är faktiskt en sån. Hur som helst.. LÄS INTE BOKEN!

Jag tror jag blivit lite rubbad efter att jag precis läst den där boken som är ifrån 1800-talet. Ojojoj.. Måste sluta. Cio!

Mitt löfte, mitt mål

Här om dagen avgav jag ett löfte till mig själv. Det löftet får endast brytas vid speciellt tillfälle då jag lider av akut ångest, eller vid speciellt tillstånd. Men jag är rätt säker på att jag kommer klara det, det kommer gå så bra så! Mitt löfte är att spara mitt hår ända till jag tar studenten! Det är mitt mål.


Grattis lillsyrran på födelsedagen!

Idag fyller syster år så vi får främmande här hemma av mini släkten. Jag ska iaf göra mig lite fin hade jag tänkt och då kan jag ju faktiskt lägga upp en bild här eftersom jag har blivit ganska dålig på det den senaste tiden, eller vad tycker ni?

Förresten så kommer jag göra om bloggen lite igen. Den är ju så himla tråkig och gammal. Behöver verkligen rustas upp! Men det kommer när jag hämtat mina bilder från studion i skolan :)

Nu måste jag byta om för jag ska ut och köra mamma och Sofia till stallet där jag ska sitta och göra lite läxa, skitkul!

Resmål 2010





Here I go again

Idag efter skolan var jag på stan med Elin och Anna. Vi träffade på Viktor och Mattan och vi gick och fika allihopa, riktigt trevligt! När man satt där och titta ut genom de enorma fönstren passerade där en massa människor man känner, och många man inte känner. Det var väldigt roligt att höra killarnas synpunkter på vissa saker, som de bara hade såå fel om! Men så är det med killar...

Just nu är det Let's dance final och jag kikar lite på det samtidigt som jag letar efter billiga flygbiljetter till USA dit mamma och jag ska åka och hälsa på kusinerna i höst. Hello California! :D Jag kollar också efter en ny bil som vi skulle vilja köpa. Man kan nästan tro att vi vunnit på lotto eller något (men det har vi inte för er som undrar!)

Snart tänkte jag käka glass, men nu ska jag leta efter en snygg bild att lägga upp här senare!

Tonight

I natt ska jag sova med fönstret öppet, godnatt!

Vårkänslor

Igår efter skolan gick jag och fikade med några av tjejorna på nya Coffee & Lounge. Det var riktigt trevligt det! Lite senare kom mama ner och vi gick och kollade och shoppade ett och annat nödvändigt.. men även ett och annat onödigt.. Tihi!

Idag var jag i stallet och jag tror att alla känner av de vårkänslor som har börjat krypa i kroppen. Vi skrattade så mycket att vi grät! Men jag vet inte om jag grät för att de skratta åt mig, eller om jag verkligen förstod vad de mena och skrattade åt det istället.. Spela roll vilket, jag fick i alla fall kramp i mungipor och mage, så jag gissar på det andra alternativet!

Just nu sitter jag i systers rum och har precis kollat klart på körslaget. Bredvid mig ligger en  f e t  godispåse, mumma! Nu gick musten plötsligt ur mig...

Fel låt vann!

Jösses Sverige... Jag som trodde svenskar hade något vettigt i skallen.. Men snälla.. ANNA?! Vad har hänt med det svenska folket egentligen? Den riktiga, och värdiga vinnaren var såklart Salem!

F

Igår kväll var det party hemma hos mig. Det var ganska roligt, mycket dans och ännu mera skratt!

Idag ska ska jag gå i skolan som vanligt. Vi får se vad jag hittar på för roligheter idag eftersom jag varit lite vimsig senaste tiden så kommer jag väl fortsätta med det idag. Och förlåt alla om jag inte svarar på era sms. Som sagt är jag vimsig, så jag (på något sätt) trycker ner alla sms när jag läst dem, och sen glömmer jag dem.. Jag menar inget illa med det, det är bara för jag är lite trög, så ni vet det ;)

Idag på morgonen, alltså just nu, är det väldigt skönt för jag behöver inte fixa mitt hår och så, så jag kollar på Beverly hills 90210. Hihih!

Fullt upp

Just nu är det fullt upp med plugg och sånna saker....

Explosion!!

Vad var det jag sa igår? Jo, jag skule plugga. Men vad tror ni hände istället? Ja, inte var det plugg iaf... Men jag ska berätta vad det verkligen var som hände.

Jo, klockan var ungefär fem på eftermiddagen och Desperate Housewifes gick för fullt på min tv. Då plötsligt exploderar en färgburk i mitt rum! Så i två timmar håller jag på och ordnar upp där inne. Så nu är mitt rum fint igen, och det bästa är att allt är rosa, tihih! Jag tänkte lägga in en bild på resultatet lite senare, men nu måste jag till skolan!

Planering för idag

Idag kommer jag den mesta tiden att sitta och plugga. Men mellan varven kommer jag att åka ner på Åhléns (om de nu har öppet), gå ut med vovven och kanske dansa runt lite här hemma. Det kommer alltså bli en rätt så lugn dag för min del, men jag kommer göra en massa nyttiga saker vilket är jättebra!



Igår hade jag en fantastisk dag i Örebro med min bästevän och chaufför Lina. Vi gick på ikea och shoppade på marieberg. Det var otroligt roligt, och vi fick se några kändisar också! Först såg vi Linda Pritchard, och sen fick vi se Erik Saade. Men jag måste säga att jag blev lite besviken då Erik hade gjort om sin låt till en ballad... Men det var kul att se alla fjortisar som skrev Erik i pannan och som nästan svimmade när de såg honom.
Med endast två felkörningar kom vi hela, med lite mindre pengar på kortet, hem igår kväll.
Tack Linis för en jättetrevlig dag!

Just like Cinderellla



She´s got sunset in her eyes
Oh she smiles and everywhere
People stop and stare


v.9

Tre prov har jag kunnat bocka för den här veckan. Inte det roligaste, men helt okej måste jag säga. När man kan det är det faktiskt ganska kul.. Matten behövde jag inte träna speciellt mycket till, hann inte det heller för den delen. Min lärare sa till mig: "Elin, du har prov imorgon." "Tack!" sa jag.

Nu ska jag visst laga mat.


RSS 2.0