Bebiboom

Jag vill säga grattis till Marie som äntligen fått sin efterlängtade bebis. Denna gång blev det en liten flicka. Jag hoppas allt kommer gå bra med den lilla nya. Jag är så glad för din skull!

|||

Jag vill inte sova själv i natt ...

Ett år sen...


Your faith was strong, but you needed proof
You saw her bathing low on the roof
Her beauty in the moonlight overthrew ya
She tied you to her kitchen chair
she broke your throne she cut your hair
And from your lips she drew the Hallelujah

Hallelujah, Hallelujah
Hallelujah, Hallelujah

Well, Baby, I've been here before
I've seen this room and I've walked this floor
You know, I used to live alone before I knew ya
And I've seen your flag on the marble arch
And love is not a victory march
It's a cold and it's a broken Hallelujah

Hallelujah, Hallelujah
Hallelujah, Hallelujah

Well, there was a time when you let me know
What's really going on below
But now you never show that to me, do ya
And remember when I moved in you
and the holy dove was moving to
And every breath we drew was Hallelujah

Hallelujah, Hallelujah
Hallelujah, Hallelujah

Well, maybe there's a God above
But all I've ever learned from love
Was how to shoot somebody who outdrew ya
And it's not a cry that you hear at night
It's not somebody who's seen the light,
It's a cold and it's a broken Hallelujah

Hallelujah, Hallelujah




Jag saknar dig farfar, och jag älskar dig. Det kommer jag alltid att göra♥

100129

Idag har varit den sista dagen denna termin som jag slutat en fredag 15.10. Det har nämligen blivit ändring på det, och med det ganska mycket! Hädanefter slutar lilla jag 13.45. Fredagslyx! :)

Nu ikväll kommer lille,lille,lille,lelle,lelle guumman hiit! Med det menas Elin, som är en av alla mina gummor. Vi ska titta på let's dance och äta gott, maha! Fredagsmys<3

100128

Idag blir det torsdagsmys ! :)
Imorgon blir det... jag vet inte vad.
På lördag vet jag inte heller...
Men på söndag blir det en sista träff med kusinerna innan de flyttar till USA.

Måndag ?

Vad hände med måndagstråk? Någonting är fel i vårt solsystem, men det får inte stoppas!!! Måndag, veckans absolut tråkigaste dag, men nehej! Inte idag! Jag börjar nästan tro att jag sov bort måndagen så att det egentligen är tisdag idag, eller kanske möjligen fredag. För så känns det! Jag är glad. Otroligt glad! Hihih!

Jösses... Stackars er läsare som tvingas läsa det här när jag är så här lyrisk. Men det kanske får er att börja bubbla, som jag. Kanske får er att fnittra, eller le. Det är värt ett försök!

Milow ~

in love
me, I'll still be wondering what's going on
if that's what it takes then I'll sell my soul


this is my story you swallowed it whole
about us feeling the need to be in control


100124

Idag var jag i stallet hela dagen. Det blev lektioner som vanligt, och sen fix i stallet. Och som vanligt hade vi kul! Emma gjorde en Elin, till min stora förtjusning! Jätteroligt att jag kan influera människor, men lite synd kanske att det råkar bli på det viset, haha. Jo, det var nämligen så här att för några veckor sen när jag kom ut ur stallet med sadel och träns över armen så halkade jag över en snövall som är precis där utanför. Mössan åkte ner och allt sånt där.
Idag gjorde Emma samma sak, fast utan sadel och träns över armen. Hon hade istället en (väsk)truck och en påse. Menmen. Hon hade ju något. Så nu är det inte bara jag som legat och sprattlat över den snöhögen. YES!

Nu ska jag snart hoppa in i bastun, så fort mamma kommer hem vill säga. Ska lägga en hårinpackning och kleta in mig i en ansiktsmask. Härligt värre :)

100123

Idag har jag varit i stallet hela dagen. Det är alltid så skönt där ute, man blir lixom aldig uttråkad för det händer saker hela tiden! Det är så himla kul och mysigt ska ni veta. Vännerna man har där ute, de finns inte någon annanstans. Man får leta länge för att hitta några som dom.

Idag var det lektioner som vanligt, det gick jättebra! Visserligen fixade jag hästarna och stallet den mesta tiden, men den tiden jag var med gick det iaf kanon! Efter lektionerna blev det uteritt. En familj red på hästarna, och vi gick bredvid. Så det blev en tvåtimmars promenad pulsandes i snö till knäna. Sug på den ni!

Så efter den här dagen har jag träningsvärk i högerarmen, ganska skumt faktiskt... Eller, jag känner att jag kommer ha det imorgon iaf, för det lixom kryper nu. Rätt lustigt... Jag skulle aldrig klara av en bloggkväll på det, sorry Emma ;)



Angående "reklamen" jag tänker skriva åt dem som vill. Jo, den kommer lite senare. Det är inte bara att knåta ihop något, utan jag måste planera och tänka ut riktigt bra saker. Så det kommer.

Men den som väntar på något gott, han väntar aldrig förlänge.

Min lördagskväll i bilder





SE HIT

Jag hade tänkt att skriva ett par rader om lite olika människor. Men jag vet inte om vilka... Självklart med bara positiva ord! Så om du vill att jag skriver ett par rader om dig här på bloggen (och även din bloggadress) så kommentera:

DITT NAMN

till

Kommentarer♥
(här nedanför)


20/1

Ett år sen.
Och idag.

Yesterday, oh yesterday

Nu har det kommit maaaaaassoooor med snö igen, och det är ju inget konstigt för det ska ju vara snö på vintern. Har jag rätt eller har jag rätt?
I alla fall, igår var jag och klippte mig, sen var det raka spåret till tallås där jag fick skjuts med Erika till träningen. Så jag tränade i två timmar, sen var jag tränare i en timme med mina små kycklingar. Det gick väl rätt bra, ända tills de fick fri lek....

En av killarna, vi kallar honom P, gör en volt från bassängkanten, men innan han hinner träffa vattenytan slår han i huvudet. Han börjar gråta och har jätteont och håller över det skadade partiet.

Vi får upp honom och lyckas sätta honom på bänken trots hans klagomål på yrsel i huvudet. Vi fixar ett papper med kallt vatten och sen en mugg med vatten så han kan dricka lite. P är jätteledsen och börjar skaka i hela kroppen. Vi lägger honom ner med knäna uppe så han kan vila lite. Emma springer efter P's mamma och när hon väl kommer så blir allt bättre med honom. Därimot försvinner inte yrseln helt men han berättar att han nog klarar att byta om och går sakta iväg mot omklädningsrummet.

När något sånthär händer blir man så skraj. Som tur var blev det inget jack eller gick hål eller så, men han fick en rejäl bula som blev helt blå.

Usch och fy, simning är en farlig sport!

Igår + Idag

Lördag och Elin var helt galen. Hon hittade Hampus att åka till där hon var hela dagen i princip. Elin och Hampus spelade spel och Elin fick lära sig ett nytt kortspel. Det var bra för Elin kunde inte så många kortspel.
Elin och Hampus hittade på att de skulle bowla och ville då bjuda med en massa trevliga och kuliga vänner. Det gjorde dem. Bara att dem hade lite problem för deras trevliga och kuliga vänner hade lite svårt med att passa in i varandras schema. Men tillslut lyckades dem tvinga med dom andra på ett parti bowling på kvällen. Det blev Elin, Hampus, Elin, Sofie, Peter, Claes och Erik som spelade. Alla hade kul och spelade för fullt och såklart var Elin bäst och slog en massa strikar hela tiden så hon vann. (Elin tyckte inte att det var någon match mot de andra heller, "som en barnlek" sa hon.)

Idag var Elin i Linköping hela dagen. Elin tyckte det var rätt okej för hon var på affärer som Hööks, IKEA och GinaTricot. Det är Elins favoritaffärer så hon tyckte det var jättekul om hon ska vara helt ärlig.

Nu sitter Elin vid datan och försöker plugga och hålla folk vid liv på msn ;)

100117

I'm here to say I'm ready


Idé torka

Det är bara förnamnet. Jag har verkligen ingen idé om vad jag ska skriva här på bloggen. Det står som stilla i mitt lilla huvud. Jag skriver det här därför att jag tycker att ni ska önska vad jag ska skriva om. Gör det. Skriv en liten kommentar här nere om vad just du tycker att jag ska skriva ett inlägg om. Gör det så skriver jag om det du önskar :)

100114




100113

Igår var det första skoldagen igen efter ett långt och välförtjänat lov. Jag måste faktiskt säga att det var helt okej, eller jaa, rättare sagt, jag tyckte det var jätteroligt! Det var kul att träffa alla och så. Och fastän det är skola och man vet att man kommer få läxor här framöver (och prov för den delen) så känner man att man fått ny energi av all vila på jullovet så man kommer orka med det. Det är rätt skönt att känna så.



Jag har ett spotify-tips att komma med. Jo jag har precis kommit på en ny artist som man borde lyssna på mer. Han hade en stor hit i somras och efter det har det bara gått uppför för honom. Hans skiva heter likadant som hans artistnamn och det namnet tycker jag personligen låter som ett namn på en hund.
Jag pratar så klart om Milow. Låt hans musik sjunga i väggarna där hemma.

100111

Har städat garderoben nästan hela dagen, men blandat ut det med några one tree hill avsnitt. Vid halv fyra kom Marie och hämtade mig till träningen som var vid fyra. Gick rätt bra att träna, väldigt bra för att inte ha tränat på tid och evighet.

Nu när jag kom hem satte jag igång att baka en toscakaka som vi ska ha på pappas födelsedag som är imorgon.
Nu står den med glasyren och får en fin färg i ugnen. Har plockat undan lite julpynt nu på kvällen också, blir så tomt utan de, så jag måste hitta på något som kan fylla det tomrummet som de lämnar efter sig. Efter det måste jag plocka undan alla kläder som jag rensat ut ur garderoben. De ligger nämligen på mitt golv i en stor, oorganiserad hög... Usch! Och imorgon är det skola. Jag blir spyfärdig.

Det kan väl inte bara vara jag som

gillar det nya leopardmönstret?



(kläderna från Roberto Cavalli)

Hemma

Fyra dagar i Sälen går otrooligt fort. Igår kväll kom vi hem, välbehållna allihop. Vi åkte bil i sex timmar, och det tar på krafterna. Man blir rätt seg av det faktiskt, så jag orkade inte uppdatera. Men nu ska ni få höra lite ny information om min minisemester i Sälen med Sofie.

I lördags åkte vi skidor som vanligt, vi hoppade lite med skidorna, och det gick faktiskt rätt bra. Och kul var det! På kvällen gick Sofie och jag och försökte panta alla burkar, men maskinen var trasig, men det förstod ju inte vi, så vi stod där och försökte trycka in burkar och blev inte riktigt kloka på varför det inte gick. Men sedan kom en man och hjälpte oss, då gick det betydligt bättre att panta burkarna när maskinen fungerade...
När vi kom hem var Sofie hur knäpp som helst. Först så kommer jag och Sandra in i badrummet där Sofie står och borstar tänderna när Sandra utbrister: "Det där är min tandborste Sofie!!!" Ops... Efter det tar Sofie tandkräm på fingret och vi skrattar. Men efter det så råkar hon kladda ut det i ansiktet! Det var då vi verkligen märkte att något var fel... Tokmajan min! Funderade på att sova med ett slagträ den natten, men jag struntade i det.

Nu ska jag byta om, sen ska jag rensa ur min garderob så jag får in mer kläder.

Sälen dag 2

Idag var det fullt ös i backen hela dagen. Det var bara att racea ner, och lift upp. Racea ner och lift upp. Annars är man som mig, man tar det lugnt ner och kollar på utsikten, kollar in andra åkare (för vidare tips på åkning, och klädstilen). Det gör det hela en aning spännande!

Idag på kvällsåket tänkte Sofie och jag ta sittliften upp till toppen, och självklart gjorde vi det. Men som en bonus fick vi trevliga gossar som liftkamrater! Vilken dialekt dom hade! Någon otroligt härlig, men jag har ingen aning om vart de var ifrån, kanske Göteborg? Det var ganska kul, eller fettkul som Sofie säger. Vi fick oss iallafall ett gott litet skratt.

Ikväll var det let's dance med bh på utsidan. Kanske en slags revolution mot Stålmannen som har kalsongerna utanpå? Vem vet?!
Men nu ska vi spela ett spel eller hitta på något annat kul som att sjunga "sällskapsvisor" med de vuxna, haha! Ha det fortsatt bra där hemma.



Jag kom på att mitt på dagen idag hade vi -25 grader i dalen, men -2 grader på toppen och strålande sol. Hur underbart som helst! :)

Framme i Sälen!

Nu har vi kommit fram till Sälen efter några timmars bilresa. Starten gick vid sju imorse och vi var framme här ungefär vid två. Först packade vi in våra grejer och sen var det att åka i backen, men vi hann bara ett åk innan liften stängde. Så då var det bara att åka hemmåt. Men vi bor i backen, så det var ju inte så långt hem...

Vill ni veta något jättehäftigt?! Jo, jag ska få risgrynsgröt imorgonbitti! Här har man pinat sig igenom julen utan risgrynsgröt (eftersom det inte finns laktosfri på korv), men nu ska jag få hemmakokt risgrynsgröt på laktosfrimjölk. Tror nästan att jag måste gå och lägga mig tidigt så det blir morgon snabbt!

Nu ska Sofie och jag ta kort :)


Fjällen

Sälen - here I come! Nu är (nästan) allt packat och fixat till morgondagen. Skidorna ligger i bilen, tofflor, flees och bomullströjor ligger nerpackade i väskan. Jag är beredd!
De närmaste dagarna nu kommer jag att åka skidor, leka i snön, mysa i stugan och vara på after ski. Vi kommer ha det skitkallt och skratta när våra näsor skrumpnar ihop och trillar av. Självklart så får ni ha det superbra här nere i det milda vädret också.
Men fjällen är för tuffingar!

Me want



(Alla bilder är från hm.com)

Packa

Packa, packa, packa, packa. Hur mycket saker måste man egentligen ha med sig? Och just nu har jag bara börjat slängt fram kläder... Hur ska detta sluta? Vi får troligen ha med oss ett släp med alla mina grejor när vi åker. Fast jag måste faktiskt skydda mig själv och berätta att det ska bli -40C. Det är otroooooligt kallt. Så då måste man ha mycket kläder på sig, speciellt om man ändå lyckas frysa hela tiden här nere.

Här hemma går jag i dessa kläder: underkläder (men det är ju självklart!), på det har jag ett linne, en kofta och en tjocktröja. Ett plus på det är att jag även brukar ha på mig en halsduk, inomhus. Jag har leggings och tjocka mysbyxor. På fötterna har jag varma strumpor och mina varma tofflor. Sen brukar jag ju alltid ligga under en filt också. Allt det där är ju när det är så kallt här. Förstår ni då hur mycket kläder jag behöver när jag ska åka upp till fjällen där det är dubbelt så kallt?!
Man vill inte ens tänka på det...

100105

Här om dagen fick jag en ny favoritfilm. Eller, jag tror det i alla fall. Den var riktigt bra. Rolig, underhållande, ännu mer rolig, romantisk, gullig och roligast! Det är väl de främsta kriterierna för en film? Till och med för en favoritfilm om ni frågar mig.
Men vad var det nu för film jag såg då? Jo, jag har nästan alltid haft samma favoritfilm, Bruce den allsmäktige med Jim Carrey. Nu den nya filmen, även den med Jim Carrey: Yes man! Den har verkligen allt det där jag nämnde tidigare. Den rekomenderas stort!


Sov sött

Natti Natti

100104

Dagen började med att vi åkte till spökbacken där jag hyrde skidor till fjällenresan. Jag måste bara fråga er vad ni tror att jag gör, det första jag gör, när jag kommer dit? Jo, halkar såklart. Det är lixom min nya grej. Så passa er, här kommer den coola halkerskan!
Efter mitt besök på spökbacken blev det en visit hos farmor med mäklare. Fast jag fick inte vara med hela tiden, fast jag sa att jag vill bli fastighetsmäklare/rådgivare. Man måste tydligen vara ganska sträng om man ska bli det... Synd. Men jag kanske kan starta en ny trend? Kanske till och med starta en egen fastighetsbyrå? Snyggt det skulle var med det här: "Elins normala mäklarbyrå AB" fast kanske borde jag byta ut normala till onormala istället..
Efter farmor och mäklarincidenten åkte jag till badhuset och tränade, väldigt kort, men jag tränade ju iaf!

Nu ska jag kila iväg till Sofie.


En tanke

Jag har kommit på att jag får åka på båda typerna av semestrar i år. Alltså både skidsemester och solsemester, är inte det ganska häftigt? Vilken tur man kan ha egentligen :)


100103

Idag har det varit stallet som gällde igen med mupparna! Tror faktiskt inte att jag halkade en enda gång idag, och det är ju en stor förbättring. Då blir det ju till och med trevligt att det är halt ute. Men om man halkar själv, neej, usch och blä! Det klarar jag mig ganska bra utan. Men det gör inget om någon annan halkar, bara personen inte gör sig illa, då är det skitkul. Okej, kalla mig skadeglad, men jag verkar ju faktiskt vara det. Fast bara på ett busigt-normalt sätt!

Efter sista lektionen idag så hoppade jag, Emma, Becko, Jacob och Mickan upp på varsin häst och spurtade i hagen. Det är rätt härligt att känna hur hästen verkligen tar i och tycker det är kul, samtidigt som det är ganska bra för hästen. Så vi raceade några gånger, men Becko gjorde sig illa, men det gick rätt så bra. Lite repor i ansiktet "bara".

Nu tänkte jag försöka vara social på msn.

My favorite

Okej, jag såg precis att Glee ska börja igen på torsdag!! Gissa vem som... kommer spela in det ?


100102

Idag har jag varit i stallet och haft kanonkul! Fick världens sockerkick där på slutet när jag åt lite godiskola. Sen har jag även halkat idag 865 gånger. Först med sadel och träns över armen halkade jag på en snövall och mössan åkte ner i ansiktet - och alla skrattade! Men det måste faktist ha sett rätt kul ut. Bara det att jag insåg nu när jag kom hem att jag har ett lilablått blåmärke på benet som gör oooont, men shit the same. Det är ju faktiskt vinter och halt ute.

Nu ska jag keka. Kommer nog ett nytt inlägg senare :)



Uppdatering: Kom på att jag råkade få ett knytnävsslag mitt på näsan idag också. Och hur fan lyckas man halka på en kant så man står med huvudet rakt ner i öbalen?

100101

Man kan inte alltid bli helt nöjd, men jag tycker designen blev betydligt mycket snyggare än den jag hade förut! Och lite finsysteringar får fixas senare. Nu har jag ju lixom hållt på att fixa bloggen hela dagen, och snart måste jag sova.

Men vad tycker ni om den nya designen? Hiss eller diss?

RSS 2.0