Liiiiite godissugen!


Matte C... D?

Nu har jag snart matte. Matematik. Siffror. Ekvationer. Divisioner. Multiplikationer osv.
Jag håller nu på med kurs C, men ska läsa den snabbt som tusan på en termin. Sen på vårterminen så börjar jag med matte D. Men det verkar inte vara alla som fattar det där. Eftersom jag har dubbelt så många mattelektioner som de andra och de två extra lektionerna kallas matte D lektioner. Alla verkar bli så förvirrade. Det är väl inge komplicerat. Eller?

Innan skolan.

Såhär ser jag ut idag när jag ville platta håret lite och göra mig lite finare än vanligt :)

Bara en ynka liten kvar! Sista antibiotikadagen!

Jag har ju varit sjuk. Ja, än känner jag mig inte helst frisk faktiskt, men nu har jag snart ätit antibiotika i 15 hela dagar. Jag har bara ett piller kvar som jag ska ta ikväll. Sen hoppas jag på att jag kan bli frisk helt ordentligt.
Anledningen till att jag ätit i 15 dagar och inte bara 10 som är den riktiga kuren är för att jag först fick en annan slags antibiotika som inte bet på mig, som man säger. Så efter 5 dagar med den fick jag byta då jag fått en ny sjukdom. Den har i alla fall försvunnit, så jag tycker att det andr också borde vara borta nu. Men det blir nog att försöka boka in ett återbesök så de kan besikta mig och konstatera att jag är helt frisk, först då blir jag nöjd.
Så håll tummarna nu!

Idol + värmekudde + frukt = min kväll

Hejhopp kära bloggläsare!
Nu vill jag titta på idol, värma min värmekudde och käka en frukt. Hejdå

Möt mitt inre!

Okej, på utsidan är jag brunett med "bruna" ögon. Det var någon som en gång kallade mig italienare.. Ja, ja ni fattar. Men jag kan berätta att jag inte känner mig likadan på insidan som jag gör på utsidan. Ibland kan man nästan få som en mindre chock av att se sig själv i spegeln.
På insidan mina vänner känner jag mig väldekorerad, puffig och rosa. Och en bild säger ju mer än tusen ord, så jag förklarar min insida med att lägga upp denna bild:

Sitter och pluggar hos farmor!

Sitter och pluggar hos farmor!


Idol sen sova.

Nu blir det att titta på inspelade Idol med syster! Sen sova. Godnatt!

Pluggar med spotify!

Sitter just nu med musik i högtalarna på hög volym som jag då och då skrålar till. Just nu lyssnar jag på Patrik Isaksson's och Sarah Dawn Finer's duett Du som tog mitt hjärta. Den är riktigt rolig att sjunga till tycker jag, men den har lite sorglig text däremot.. Annars är musiken som jag lyssnar på väldigt blandad! Ibland kan det komma lite franska bitar, ibland Akon eller Disney och i vissa fall The Ark eller Håkan Hellström. Så det är en blandat kompott minst sagt! Fortfarande är mina favoriter Boyce Avenue som jag har lagt upp ett klipp på tidigare i bloggen om ni glömt bort vilka det är.



Har varit tvungen att damma av min pc eftersom våra bokföringsprogram och "hjälpcd-skivor" inte passar på macen. Känns lite segt, gammalt och konstigt. Men men. Det funkar ju så.

Just nu pluggar jag redovisning och beskattning, har ju prov på torsdag som ni vet! Och idag hade jag ju ett annat prov i ekonomi, vi får se hur det gick, men några rätt måste jag ha haft i alla fall! Fast jag fatta inte en fråga så jag bara skrev vad jag trodde han menade med frågan, och efteråt visade det sig ju att jag inte hade förstått. Men som sagt, de andra frågorna måste jag ju haft några rätt på (hoppas jag...).

Nu kom lilla farmor hit så jag har satt på lite kaffe. Hoppas bara jag hinner plugga något då jag hade tänkt att titta på idol kl 20.00. Måste ju kolla kvalet!



Kämpa!

Idag när jag kom till skolan visar det sig att min lärare är sjuk, och den andra lektionen som vi skulle ha fick vi jobba med hemma, men lyckligtvis hade jag, Hanna och Evelyn redan hunnit med de sakerna förra lektionen. Så det blir bara att plugga till prov nu som gäller!
Imorgon är det internationell ekonomi prov, på onsdag svenska läxa, torsdag redovisning och beskattningsprov, måndag engelskabok utläst (har bara läst 1/3!!!! ). Ja ,det här är väl den mest hektiska veckan hittills sen skolan började. Bara att kämpa på!

Idag blir det skogen igen.

Nu bär det snart av till mormor och morfar igen. Även denna vecka blir det svampplockning. Det är rätt skönt att komma ut i skogen, man slappnar liksom av då. Det behövs, för jag har så in i sjutton med läxor! Prov framför allt. Och eftersom jag var sjuk förra veckan så har jag missat massor och nu förstår jag inget av det jag ska försöka lära in. Hemskt. Jag börjar faktiskt få panik. Usch!

Dålig uppdatering? - Ja tyvärr!

Ja, ni får ursäkta den dåliga uppdateringen. Men den här veckan har jag varit sjuk och inte orkat med så mycket. Har varit på akuten en gång och sjukhuset en gång. Jag har fått veta mina sjukdomar: öroninflammation + hörselgångsinflammation + halsfluss + bihåleinflammation. Ja, som ni märker har man inte så mycket ork med alla dessa sjukdommar på en gång. Så tiden har mest gått åt till att vila upp sig. Tvn har varit min bästa vän den senaste veckan kan man säga.
Idag är min första feberfria dag. Har haft feber från förra fredagen annars. Men nu är jag inne på min andra penicilinkur för den här veckan (eller, tredje på två månader). Har haft lite otur på sjukdomsfronten, men nu hoppas jag på att bli helt frisk och återställd! Vi hår hålla tummarna!
Nu ikväll ska min familj hem till en annan familj, men inte vilken familj som helst utan nämligen familjen Karlsson! Det ska bli trevligt. Sen så ska man väl än en gång spöa dem i "Neger och president" som kortspelet kallas. Är ju ett ganska hemskt namn på spelet måste jag säga, man borde verkligen byta namn på det! Jag får försöka hitta på något trevligt namn. Kom gärna med förslag annars :)

Förlåt att jag inte bloggar så mycket just...

Förlåt att jag inte bloggar så mycket just nu. Men jag tänker på er, det ska ni veta :)


Saneringen har börjat.

Saneringen har börjat.


Grey's anatomy, cougartown och sen vänner....

Grey's anatomy, cougartown och sen vänner. Jag tror jag ligger kvar framför tv:n.


Vad sägs om att ligga i sängen hela dagen ...

Vad sägs om att ligga i sängen hela dagen idag också?


Idag blir jag nog sängliggande.

Idag blir jag nog sängliggande.


80-tal.

Ikväll ska min lillasyster på 80-tals kalas! Så jag har fått äran att fixa till henne med lite smink och så. Det ska bli kul. Mamma har letat fram lite saker från äkta 80-tal, så hon kommer säkert bli grymmast på hela festen! Ska strax börja googla på smink och så.
Hon var så söt också, så när hon kom hem från stallet idag gav hon mig en banankola som hon visste att jag tyckte om. Hon berättade också att hon köpt den för egna pengar, sötnos♥

Fuck!

Jävla sjukdomar. Nu får det väl allt vara nog. JAG VILL BLI FRISK!!!

Matte, sen helg!

Efter skolfoto och diverse lektioner så blir det snart helg. Skönt säger jag, skönt att vila och sen åka och shoppa på söndag! Det ser jag fram emot!
JUSTE! Är ju ledig på måndag också! Då kanske det blir bodaborg, hur som helst blir det en heldag med tjejligan :)

Ny morgonvana!

Igår när jag var och handlade fick jag ett ryck att jag ville prova en sojayoghurt. Sanningen var den att när jag gick runt där var jag så himla törstig och sugen på helt kostiga saker, till exempel några konstiga pommesfrites och soltorkade aprikoser. Jag tog i alla fall ett 4-pack med sojayoghurt och tänkte: varför inte?

Varför jag fick den idéen var för att i somras när jag var i USA fanns det inte så mycket laktosfria alternativ, utan istället fick jag använda mig av just sojayoghurt. Så igår när jag var i affären började jag drömma mig tillbaka till andra sidan atlanten (fast jag gör det hela tiden, varje dag, så egentligen var det inget speciellt med det). Jag längtar verkligen tillbaka dit! Så om jag fick chansen att åka dit igen så skulle jag inte tveka en minut! Men eftersom jag inte har chansen just nu tänkte jag att USA får komma till mig istället, så jag köpte sojayoghurt.
Det var en sensation måste jag säga! Så himla gott! Godare än vanlig yoghurt, och det känns nyttigare på något sätt. Så nu vet ni vad jag hädan efter käkar till frukost.

Schooltime!

Sitter i skolan med dunkande musik i bakgrunden av några klasskoompisar. Snart ska vi ha internationell ekonomi, det blir väl skoj... eller, vi får se.. Det kan bli hur som helst!
Sen har jag bara en lektion till efter det, sen blir det att åka hem till älsklingen, längtar♥

Kom nyss hem!

Är hemma nu efter ett superhärligt ridpass! Hoppning stod idag på menyn, blev vägplanering istället för höjd vilket var mycket roligt och bekvämt. Var mest att hitta, sitta upp och slappna av i huvet så gick det superbra! Gullhästen fick två äpplen efteråt som hon verkligen förtjänade!
Nu blir det snart att hoppa in i duschen och sen hoppa kabums i säng. Är ju faktiskt en dag imorgon också. Sen efter skolan blir det att hoppa på en buss till Vingåker och åka hem till min lilla loppa. Jag hoppas det är så här blåsigt och ruggigt då också, för då är det extra mysigt! Längtar dit!
Men nu väntar duschen. Puss och Godnatt!
(bild från google)

07.02.

Tidigt inlägg. Usch vad det kändes surt att gå upp såhär tidigt nu i morse. Har ju annars sovmorgon nästan varje dag (utom torsdag då), men lyckligtvis så slutar jag 11.50 idag, så dagen blir inte så himla lång ändå, skönt!
Funderar på att krypa ner under täcket en liiiten kort stund till, bara för att.

Allvarliga i-land problem.

Visst är jag dålig på att uppdatera tänker ni? Usch, tråkigt. Men jag sak faktiskt ta å berätta att jag försökt. Det är bara så att dagens teknik inte riktigt gör som jag vill. Jag har försökt att göra två olika inlägg idag. Plus att jag nu har försökt att skicka en bild till min dator så jag äntligen kan läga upp den här, men nehe. Det funka visst inte heller.. Pust. Dagen teknik... Jag tror jag har allvarliga i-landproblem...

Men jisses!

Dessa helgdagar de bara schvisshar förbi! Man hinner ju inte med speciellt mycket. Men idag har jag i alla fall varit ute och plockat svamp, en hel del blev det minsann!

Ursäkta.

Ursäkta att jag inte bloggat på ett tag. Igår efter skolan åkte jag direkt till Vingåker. (Ärligt talat fick jag springa till bussen, men det är en helt annan historia.)

Så nu sitter jag i "byn", eller stan som jag sa, men det fick man visst inte säga för älsklingen. Här i Vingåker betyder tydligen stan Katrineholm.. Ja, konstigt, eller hur!
Hur som helst är det nu dags för mig att göra lite läxor. Blir lite segt på den delen, men nu måste jag verkligen skärpa mig! Sååå: Adjö för en liten stund. Hejsvejs!



Ny bloggstart = ny design

Jaha. Psykologiuppgiften gick relativt fort att göra så nu sitter man med sin älskade Mac och bloggar. Borde kanske göra lite läxor, men jag vet inte.. Känns inte riktigt som jag är i stämning för det just nu. Känner mig fredagsbubblig (?). Ja, ni vet, lite uppe i varv, kan inte sitta still och så vidare. Tur att jag har tangenterna att ta ut överenergin på!
Över till något helt annat: Jo, eftersom jag börjat om på ny kula (så att säga) när det gäller bloggandet kanske det vore bra och passande med en ny design kan man ju tycka. Och ja, så tycker även jag. Så inom kort kommer jag att fräscha till det lite. Men det blir inte idag, och troligen inte imorgon. Men någon gång kommer det ske, så var beredda på det kära bloggläsare!

Dagens lyckost!

Nu sitter jag i skolan och min första lektion ska snart börja. Det är religion och vi får se vad den lektionen handlar om idag, vilken spänning! Hahah.
Evelyn är väldigt glad idag, hon ska nämligen åka till stockholm alldeles strax och ikväll sak hon kolla på Håkan! Jag har även hört talas om att hon ska gå på Grönan också, vilken lyckost! Jag är så glad för hennes skull!

Godmorgon bloggen!

Nu är jag redo för en ny dag i skolan, och allt vad den här fredagen nu kommer ge. Har faktiskt sovmorgon och börjar inte förns 10.20 egentligen, men gick upp med tuppen för att sätta mig och räkna lite matematik innan skolan. Hur duktig är inte jag liksom?!


Godnatt bloggen!

Sov sött alla läsare!

Halv åtta hos mig!

Nu är det halv åtta hos mig, veckoavslut! Spännande värre! Dags att inta soffan och titta vad de hittar på för läckerheter idag!


Ojojoj, lång skoldag idag vare!

Ja, väääääldigt lång dag faktiskt från tidigt på morgonen till sent på eftermiddagen! Huga! Jag tror jag börjar bli något bortskämd nu när jag har sånt "litet" schema med sovmorgon fyra dagar av fem, och slutar tidigt/VÄLDIGT tidigt tre dagar av fem, så det är rätt skönt.


På begäran så börjar jag blogga igen!

Sitter just nu i skolan med min mac dator och väntar på att min nästa lektion ska börja, musik! Jag älskar musik, och idag ska vi i mitt lilla "band" börja köra tillsammans med guitarr, piano, trummor och bas. Super kul ska det bli! Vi spelar dock en lite svår låt då det är en låt jag inte lyssnat speciellt mycket på: That's alright mama med Elvis. Ja, det kanske är en klassiker, så ni får väl fnissa lite åt mig om ni vill. Men så ligger det i alla fall till.

När vi ändå snackar musik så kan jag berätta att jag hittat ett nytt band som låter grymt bra! Jag som älskar acoustiska verisioner har nu hittat ett band som bara spelar acoustiskt! De gör covers på andra låtar som är kända, och lite mindre kända. De kan jag rekomendera stort! De heter Boyce Avenue. Här får ni ett litet smakprov och jag ska göra lite nytta och försöka mig på lite läxor. Tills dess - njut!




RSS 2.0