Nästa år, nästa år!

Då var det fredag igen. Skönt!

Jag är så glad just nu, jag har en massa bra känslor i kroppen som bara hoppar runt inuti mig, så härligt! Känner att det snart är sommarlov och att allt kommer bli bra och att man snart får vila igen. Det är verkligen behövligt!

Tycker det verkar så roligt för studenterna just nu, är superduper avundsjuk. Men jag känner samtidigt att det bara är ett år kvar för mig och att det snart är min tur och att jag då kommer få det jätteroligt! Men just nu slutar jag snart bara tvåan, och jag trivs helt klart med det. I år skulle jag nog inte ha varit mogen för att stå på flaket och skrika, men jag kommer defenitivt att vara det nästa år! :)

Vardag igen..

Efter en jättemysig helg har man kommit tillbaka till vardagen igen och sitter i skolan. Första lektionen är helt värdelös, har ju gjort klart mitt geografiarbete så jag bara sitter här, framför facebook som tur är. Nu är det snart klassråd och ekonomi som en lektion, sen lång håltimme igen. Börjar nästan kännas att sommarlovet är nära nu, det kommer bli superskönt med lite vila. Man behöver verkligen det.

Dagens irritation: Personalen på Ica Nära som tydligen gett mig fel frimärken när jag skulle skicka brev till USA..

Pirates of the Caribbean

Just nu sitter Andreas♥ och jag och kollar på pirates på bio! Mysipysi! Skepp åhoy! ;)



Milkshake!

Nu är jag hos Andreas♥, och ikväll ska vi (jag) vara busiga! Vi (Jag) ska nämligen göra milkshake! Min lilla gubbe har aldrig ätit det (tror han), men han har i alla fall inte ätit någon som jag har gjort! (Inte jag heller för den delen ;) hahah). Så ikväll ska jag blanda ihop en god milkshake bara från huvudet. Men jag tror nog att den kommer bli underbar! Jag kanske lägger upp ett recept här på bloggen om det blir bra. Nu på förhand vill jag inte avslöja allt för mycket om vad vi (jag) ska ha i, det får bli en överraskning!

Ha en fortsatt trevlig lördagskväll allihopa :)
(Eller lördag dag för er kusiner)


ÄNTLIGEN FREDAG!

Fredag = helg = Andreas♥ = mys!

Så himla härligt, sen är jag klar med min geografiuppgift också! Ärligt talat så tycker jag faktiskt om geografi rätt mycket, det är intressant och så, men när man har läxor och inlämningar som tynger över en så är det så skönt när man är klar med dem så man kan gå på nästa grej. Nästa grej för mig (än så länge) är skoltentan på onsdag, men den behöver man inte plugga till (tror jag?), så nästa pluggrej är affärsjuridiksprovet som inte är förns nästa måndag! Det betyder att jag är ledig i helgen! :D JAAAA!

Tordag = jobbig

Jag försöker plugga innan maten idag för en gångs skull. Brukar alltid ta det lugnt när jag kommer hem och vänta till efter jag ätit kvällsmat med plugget, men jag vill verkligen få klart allting så jag kan vara helt ledig i helgen så jag kan mysa och umgås med min pojke.

Jag måste verkligen sätta fart nu. Önska mig lycka till!


Ingen aning faktiskt

... jag vet inte riktigt vad jag ska skriva...


Tumme upp för solglasögon!

Jag har kommit på hur bra solglasögon egentligen är! Okej, de skyddar ju ögonen från solens starka strålar visserligen, men de kan användas på så många fler sätt också! Som nu om dagarna när jag cyklar till och från skolan är det väldigt bekvämt då jag kan ha helt öppna ögon i nerförsbackar! Utan att få in flugor och äckliga kryp i ögonen. Härligt!

Allt det här började för några veckor sedan när jag läste i tidningen om en tjej som hade haft en fluga flygandes framför sig som sedan hade sprutat ut något i hennes öga. När hon kom hem (ja, flugincidenten hände någon annanstans, vi säger i kön på ica) och kollade hade hon fullt av larver krypandes i ögat!!! Så himla vidrigt! Så nu för tiden har jag solbrillor på mig när jag cyklar, då det är stor risk att få in flugor i ögonen. Men nu kanske ni även förstår varför jag har det, och att det inte bara är för solen. Smart va?



Onsdag i all ära

Idag är det onsdag. Det betyder en hel dag med ekonomi. Visserligen är det rätt jobbigt, tänk er själva att sitta med bokföringsprogram eller dyl. en hel dag (4 timmar tror jag), med bara en rast som är lunchen. Då kanske ni förstår om man får lite ont i huvudet, speciellt om man sitter i de dumma datasalarna där det inte finns någon luft och när man kliver in där känns det som en bastu..

Men nu ska vi försöka se det positivt! Det är bara några dagar kvar till helgen, sen är det ju snart sommarlov och jag tror jag bara har några få saker kvar i skolan. Men man ska ju inte säga för mycket, då kanske det lyckas dyka upp ett prov till.....

Men nu måste jag åka. Pusshej!

ÄNTLIGEN!

JIPPI! JIPPI!JIPPI!JIPPI!JIPPI!JIPPI!JIPPI!JIPPI!JIPPI!JIPPI!! :D

Kulor på engelska

Hur säger man egentligen glasskulor på engelska? Jag kom och tänka på en liten rolig incident som jag var med om i Spanien i somras.

Vi var på glassbaren och skulle köpa oss lite glass. Vi bestämde oss för glasskulor. När vi kommer fram till disken säger jag till expediten: "I want two balls, please. One with chocolat..... " Alla började skratta åt mig.. Men hur säger man egentligen då om man vill ha kulglass?


Lördag morgon

Ja, då har man vaknat igen då till en ny dag. Solen skiner och det är bara några få moln på himlen, hoppas dagen blir härlig. Snart kommer min älskade pojkvän hit! Så sitter och spejar lite i fönstret så jag inte missar honom.

Ja, vad ska man hitta på idag då? Förra lördagen var jag ju i Ullared, eller Gekås som det egentligen heter. Startade med att åka i bussen 04.45. Andreas och jag skulle kliva upp klockan fyra så vi hade ställt klockan på det. Men på någe lustigt sätt hörde vi inte klockan! Så vi vaknade till att pappa knacka på dörren och sa till oss att kliva upp för att vi skulle åka om en kvart.

Då fick vi fart vill jag lova! Upp, byta om, äta lite, borsta tänderna och hoppa in i bussen. Jösses... Så när vi satt där i bussen och vi hämtade en annan familj som skulle åka med oss, så när de hälsade på oss sa de: "Trötta va?" med ett litet hånleende... "Vi försov oss och vaknade för en kvart sen sa jag". "Ojdå!" fick jag som svar.

I alla fall var dagen på västkusten bra. Lite mycket folk, men det är väl så det är? Solen sken och efteråt köpte vi en glass och stod i solen. Jag åt till och med VANLIG kulglass! Ni vet sån där regnbåge och sen en kula dajm? FY VAD GOTT DET VAR! Vet inte ens om jag åt det förra året, då var jag inte så hemma på det där med att jag var laktosintolerant och kunde ta mina piller så jag tror jag åt isglass ungefär hela sommaren.. Så nu var det supergott att äta det kan jag lova!

Ja, vad köpte jag därborta då? Ja.. Allt man kan tänka sig! Allt från ansiktsmask och lösögonfransar till ridskor och joggingkläder. Så en salig blandning blev det allt. Köpte faktiskt rätt mycket saker, så nu väntar jag tills den 28:de då jag får nya pengar, hahah.





Sjuk...

Jag tycker inte om att vara sjuk.. Fast, vem gör det liksom? Har varit förkyld hela veckan, men nu är det värre. Trist. Har ont i bihålorna - inte bra! Får ta lite nässpray och alvedon så känns det nog bättre :)


Utan min syster hade jag inte varit någonting

Jag sitter i skolan, nära till tårar. Ibland blir det mycket för mig och jag blir så känslosam. Jag är så himla stolt över min syster, jag skäms aldrig, jag blir bara stolt. Hon är den som ger mig styrka, ger mig självförtroende och hopp. Hon är alltid den som lyckas bädda in mitt hjärta i rosa bomull om det känns trasigt. All den glädje, all den energi och styrka, den finns inte att hitta någon annanstans.

Jag skulle göra vad som helst för min syster. Om någon inte gillar min syster så kan de bara dra, för henne släpper jag aldrig.

Om jag inte hade haft min syster hade jag varit någon helt annan. Jag skulle ha varit tom och kall, livlös. Jag skulle helt enkelt inte ha varit någonting. Jag älskar min syster, det kommer jag alltid göra. Det är en speciell kärlek - starkare än annan kärlek. Hon kommer föralltid vara min syster och jag hennes. Föralltid bästasyster♥




It's a little bit funny this feeling inside
I'm not one of those who can easily hide
I don't have much money but boy if I did
I'd buy a big house where we both could live

If I was a sculptor, but then again, no
Or a man who makes potions in a travelling show
I know it's not much but it's the best I can do
My gift is my song and this one's for you
And you can tell everybody this is your song
It may be quite simple but now that it's done
I hope you don't mind
I hope you don't mind that I put down in words
How wonderful life is while you're in the world

I sat on the roof and kicked off the moss
Well a few of the verses well they've got me quite cross
But the sun's been quite kind while I wrote this song
It's for people like you that keep it turned on

So excuse me forgetting but these things I do
You see I've forgotten if they're green or they're blue
Anyway the thing is what I really mean
Yours are the sweetest eyes I've ever seen

Glassplitter + fötter = AJ!

Sitter med datorn i knät och kikar på eurovision song contest. Alldeles nyss var det Erik Saade som framförde Sveriges bidrag 'Popular'. Ni som sett på Melodifestivalen, och läst debatterna i tidningarna, vet mycket väl att han under sitt nummer krossar en eller flera glasrutor. Det gjorde han även denna gång, men nu endast en ruta.
Något roligt med det är faktiskt att i numret efter så är det barfotadansare på scen... Ajajaj...






Ekonomi låter propert, meeeen...

Ja, dagarna knallar på och man kan börja bocka av prov efter prov. Det är inte långt kvar till sommarlovet nu alltså, så himla härligt!

Idag stod det franska nationella på schemat vilket jag fasat länge! Men nu är det i alla fall gjort! Jag hoppas innerligt att det gått bra...



Igår fick klassen lite tråkigt då vi var tvugna att stanna kvar i skolan till halv två fast vi var klara med allt innan ett.. Ja, så några tog initiativet och lekta kurragömma. Hela Duveholmsgymnasiets övervåning minus lärarrummet var möjlig som gömställe. Det var lite busigt måste jag säga! En liten pluttetta sa såhär när vi berättade att vi lekte kurragömma: "Är ni verkligen seriÖsa?!" Hahah, stackarn.

Idag i skolan hoppade jag och Hanna in i ett skåp, ja. Vi fick faktiskt plats, coolt va? Hanna hotade med att låsa när jag satt där inne, då var det någon som var snabbt ut! Hahah

Såhär vackra var vi:





Jag får inte missa den!

Jag får inte missa den!


Sol !

Efter dagar av regn, hagel, snö, blåst och kyla så har solen äntligen börjat titta fram igen! Så härligt när man känner de varma stålarna. Ska tydligen bli 21 C i helgen, hoppas det blir på söndag för jag har andra planer på lördag förstår ni!

Hoppas solen håller sig kvar över dagen så man kanske kan ta sig en liten stund ute i solen när man kommer hem efter skolan idag. Att göra läxorna i solen är faktiskt helt okej, mycket skönare och roligare än om man sitter inne eller så.

Nu måste jag gå! Bye


Jag tror vi alla blev lika förvånade när v...

Jag tror vi alla blev lika förvånade när vi vakna imorse...


Tumme ner för "nya" spotify

Jag sitter här och lyssnar på "nya" spotify, och fy! vad jag är ledsen på det. Nu har man ju en liten remsa som räknar ner hela tiden när man lyssnar. Man får ju panik, och det blir inte precis någon mysig upplevelse det här längre. Synd att det ska behöva bli så. Sen det här med att varje låt får spelas max 5 gånger på EN MÅNAD är ju för gräsligt! Jag tror jag redan har sabbat den här månaden med ett antal låtar, så himla tråkigt! Vad gjorde man innan spotify kom? Laddade ner? Använde youtube? Spotify är ju bäst av allt, varför sabba det?

 

Regn och hagel

Jaha... jag som tänkte använda nya löparskorna och springa en runda. Men så blev det inte med det. Molnen har börjat skingra sig nu och jag tror jag ser lite sol! Men ska jag verkligen ta ut nya, vita skorna i leran och halka runt idag? Helst inte! Men nu vill jag inte vara lat. Jag kanske ska plugga in gamla MP3n i öronen och springa en kort runda och hoppa över alla pölar? Vi får se, jag vill gärna testa nya dojorna och inte bara sitta vid datorn.

För övrigt så blir det att gå och lägga sig extremt tidigt hela den här veckan om man ska orka med lördagen. Så jag ska försöka hålla det nu och krypa till kojs redan vid nio. Så då vet ni var ni har mig.

Vad var det där?

Idag började min mamma tjoa och skrika hemma hos oss. Helt hysterisk! Fort som sjutton for man upp. "Det var något konstigt djur där ute!" sa hon. Vi sprang fort mot fönstret för att kolla. Hann se att det var stort som en räv, brunt och såg ut som en tvättbjörn i ansiktet. Väldigt konstigt.. Vi tog fram datan och letade upp vad det skulle kunna vara för något djur. Och vet ni vad det måste ha varit? Jo, en sån här:



En MÅRDHUND! Visst ser den kuslig ut?! Tror den kan vara rätt farlig, men den kan vara rätt söt också:



Så är ni och vandrar i laggarhult, passa er! Mohahahaha ;)

RSS 2.0