31 okt 2011

Har gått med ett leende på läpparna hela dagen då jag bara går och tänker på älsklingen♥

Update!

Nu har alla helgens upplevelser och inbokningar tagit slut och jag ligger helt utmattad i min säng.
Det har varit en tomult helg som haft mer än mycket att bjuda på.
Först var det maskerad-tjejkväll hos Isabella som var urtrevlig! Blev mycket prata, speciellt då vi var i lag och hade vissa frågor som vi skulle snirkla ur svaret på genom att fråga de andra deltagarna. Dock kunde man ju inte fråga rakt ut då alla visste reglerna och hade olika frågor. Om man förstog att någon frågade en fråga från leken kunde man ljuga, hur mycket man ville!
För mig var det lugnt, jag övslöjade ingenting! Duktig tjej, däremot fick mitt lag ut tre frågor (av sex) och vann! Roligast var nog en tjej som förstod att det var lite lurt när de frågade henne om sporter, så hon drog till med att hon hade kört en massa sporter! Till exempel skidskytte.. ? Haha.
Tyvärr var ju jag tvungen att åka hem tidigt då jag skulle skriva högskoleprovet på lördagen.
(Jag vet att bilden är sne, men den ville inte vända på sig.. Men ni har väl friska nackar och kan vrida lite på huvudet istället)
Högskoleprovet var en hel upplevelse i sig. Var pirrig i magen och visste inte alls vad jag hade framför mig. Kändes nästan som man skulle simtävla.. hm?
Men jag skrev på och gjorde mitt bästa. Var lite klurigt, speciellt i början innan man förstod hur man skulle göra. Resultatet blev inget vidare, men det tycker jag inte gör något, för jag ska ändå göra det i vår igen. Då vet jag hur allt funkar och kan vara mer förberedd.
Efter provet var det bara att ladda om, duscha och slänga i sig lite mat. Hann knappt äta klart maten innan taxin kom, men det gjorde inget. Men som sagt: vi åkte taxi till förfesten. Det var kul där. Roligt folk, skön musik, knäpp tjing-tjong lek och god dricka ;)
Vid elva tiden knalla vi vidare till Safiren där Nause sedan spelade. Snacka om att vi dansade loss! Slängde med håret och hoppa som en galning - kul!
Synd bara att det alltid måste vara några som börjar bråka. Kom mitt i två slagsmål, men hann undan som tur var!
Men som sagt, kvällen var urkul och asrolig (och svettig såklart!)! Jag kom inte i säng förns tre (eller två om man ställde tillbaka klockan), och då hade jag varit vaken sen sex, nice!
Söndag - ont i huvet.. Blev en lugn dag. På eftermidan åkte Andreas och jag till Wingfield och kollade in hans nya lägenhet! Han och Christer tapetserade klart medans jag och Anton plockade in lite saker i lådor och skåp och så. Det kommer nog bli jättefint där :)
Sov över hos älsklingen och åkte sen hem imorse, halv sju! La mig i sängen och sov en stund till när jag kom hem. Och nu sitter jag här.
Nu har ni fått lite update. Kommer kanske fler inlägg snart, måste ju kompensera eftersom jag inte uppdaterat på hela helgen. Men ha det bra till vidare!

EMO-girl!

Dags för maskerad...

Förvandlingen har börjat!

Förvandligen HAR börjat!

Trodde Andreas var försvunnen imorse!

Jag har varje dag på mig några konstiga saker på min högra arm. Det är silly bands. Sofia fick med sig en hög från kusinerna när vi var i USA, så när vi åkte påväg till flygplatsen så dela vi på dem lite.
Jag har fyra stycken. En rosa bebis som får föreställa yngsta kusinen Vilgot. Sen har jag en lila "tarantella" som får symbolisera Edvin, min mittersta kusin. Jag har ett gult A som står för August också. Det är alla mina kusiner det, yngst till äldst.
Till mina kusiner har jag även ett till A, ett vitt. Det står för Andreas. Så varje dag har jag "mina" killar på armen. Lite gulligt faktiskt om jag får säga det själv.
Men imorse förstår ni, då fattades ett A, Andreas A. Så jag ställde mig frågan (lite panikslaget faktiskt): Var är Andreas?! Som tur var så hittade jag A:t ganska snabbt, men det var lite komiskt faktiskt.

Helgen i sin helhet!

Den här helgen händer det mycket saker, det ör för den anledningen jag inte kunde ligga kvar i sängen imorse och sova utan var tvungen att gå upp. Jag är så himla nervös!
Ikväll är det först och främst "maskerad-tjejkväll" hos Isabella. Det ska bli riktigt, riktigt roligt det! Jag har aldrig gått in så mycket på utklädnad som jag hade tänkt göra ikväll. Ni kommer nog inte känna igen mig! Innan jag åker dit hade jag tänkt att lägga ut en bild här så ni också får se mig!
Imorgon bitti sen ska jag upp mycket tidigt. Jag ska nämligen skriva högskoleprovet. Kul att åka till skolan en lördag och sen sitta där och skriva prov en hel dag! Men jag ska göra mitt bästa. Har ju aldrig tidigare skrivit högskoleprovet så det ska bli en ny erfarenhet, därför är jag ganska nervös! Sägs ju att det ska vara rätt svårt också...
Efter provet direkt är det bara att åka hem och duscha och byta om sen åka iväg till förfest som senare går ner i parad till Safiren där NAUSE ska vara. Det ska bli riktigt, riktigt kul!! Men samtidigt är jag rädd att jag ska vara helt slut eftersom jag skriver provet hela dagen. Men jag ska helt klart göra mitt bästa för att strunta i det.
Söndagen blir en lugn dag, hehe.
Skönt att jag delade med mig av alla mina "problem" och bekymmerheter. Nu vet ni alla det. Haha! Men det är inget konstigt med det. Alla kan känna såhär ibland. Det är det som är det härliga :)

Godmorgon bloggen!

Jag har precis vaknat och ska göra mig iordning för skolan och kanske plugga lite till religionsprovet om hinduism. Var inte speciellt mycket att plugga, så man har liksom inte lagt ner så mycket tid på det. Så det får bli att se över det en sista gång innan jag beger mig till skolan!

Bra budskap!

Sluta tjata, lägg av å gnata
var positiv istället!

Dagen outfit!

Såhär såg jag ut idag när jag kom in innanför dörren:

Och så här såg jag ut när jag tagit av mig jackan, halsduken och skorna:
Vilken PUMA! ;)



Om ni undrar så står det "THE ARK" på min tröja, inte "KRA EHT" som det blir spegelvänt :)

Tar tag i din hand
Vi brister ut i ett skratt
Det var så länge sen
Men det finns där än
För passionen vi kände kommer alltid igen
Har ett hjärta utan rynkor
Det består intakt
Och drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt
Aldrig nått fram så jag älskat på avstånd
Nu är det mitt tåg och dags för avgång
Stiga på aldrig tveka en minut
För att allt som flyger upp måste landa till slut
Kan inte titta tillbaks trots min vilja är stark
Vi vandrar iväg utan vidröra mark

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats 
Men du finns kvar 
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Varför?

En låt som igår var så glad, känns idag så sorglig. Varför då?

Det där med ålder...

Vi pratar mycket om att bli vuxen nu i skolan. Vi har bland annat en redovisning om det i svenskan. Man kan prata om inre eller yttre resor. En inre resa kan vara när man växer upp och först blir vuxen. Man börjar ju tänka lite på det, och fundera. Jag har faktiskt undrat rätt länge, när blir man vuxen?
Jag tror jag skulle säga när man har pluggat klart, har jobb och bor själv. Kanske när man själv får barn? Jag vet inte. Det är svårt det där. Kanske ska man säga att det var bättre förr? Då visste man ju när man blev vuxen. Efter konfirmationen eller när man tagit studenten eller kanske bara när man fyllde arton? Men var det bra då? Nu kan man ju välja om man vill vara barn längre och vuxen kortare tid. För man är ju faktiskt vuxen den största delen av sitt liv, rent tekniskt. Kanske ungefär 25-60, det är ju rätt lång tid.
Men när blir man gammal då? Vissa kanske är barn/ungdom tills de blir gamla? Visst får man en tankeställare? Det är värt att fundera på.
Jag kände mig nog mer vuxen när jag gick i sexan. Då var man ju "stor", nästan vuxen. Men nej, hur fel man hade! Efter jag insett det blev jag nog yngre igen, i alla fall i huvudet. Men egentligen kanske jag blev äldre för att jag insåg det? Jag vet inte. Men nu för tiden tänker jag att jag inte är så stor. Jag kan tänka ungefär... tolv? Men om jag går på stan så kan jag känna att jag mer är i samma ålder som de "vuxna". Visst är det lustigt?
Jag kan tänka att jag är i något mellanskede. Det kanske är en bra förklaring? Lite sådär mitt emellan. Ja, mitt emellan är nog bra. Där är jag just nu. Men jag undrar om det plötsligt kommer komma en dag då jag helt plötsligt vaknar upp som vuxen? Det blir intressant att få åskåda!

MUMSSSS!

Tog ett piller för att äta ett korvbröd med messmör - SÅÅÅÅÅ värt det! :D

Lina, du har gjort mig beroende!


Ute på vandring!

Ute på vandring!


Kommer ni ihåg?


Gooood morning!

Det känns inte som jag sov speciellt mycket inatt. Låg bara vaken och tänkte känns det som. Men jag måste nog ha somnat och sovit fast jag inte känt det (?).
Försöker ju gå coh lägga mig tidigt hela veckan så jag orkar med helgen ordentligt. Blir tjejkväll på fredagskvällen, sen ska man upp tidigt och skriva högskoleprovet hela lördagen och på kvällen blir det partyparty på safiren med NAUSE och innan det blir det en mysig förfest med roliga människor. Så det är bäst att ta igen sömnen INNAN helgen så man orkar hålla sig vaken, haha!

Fy!

Usch vad ful min tå såg ut!
Nu är det bara att kämpa på. Måste göra läxor, måste.

Aj min tå!

Jag tror jag har nageltrång? Usch!

Sunday, 23 oct 2011

Idag blev jag väckt vid halv åtta av att någon knackade på mitt fönster. Jag gick och öppnade dörren och kröp ner i sängen igen och sov ett par timmar. Det var såklart min lilla älskling som hälsade på så tidigt♥
Vi åkte med min familj till mormor och morfar där vi träffa min morbror som nu för tiden bor in The US, California. Det var roligt det!
Vi tog en mysig höstpromenad på kvällen och såg en stjärnklar himmel.
Nu har han åkt hem och jag ska snart krypa ner i sängen, ensam. Godnatt!

Nyss hemkommen!

Kom precis hem från en jättemysig och trevlig kväll hos familjen Thulin, tack för ikväll! Nu ska jag sova, natti♥

Mac + pc

Sitter med både macen och min pc. Känns lite rörigt, men det får man ta om man går ekonomi och det inte finns några ekonomiprogram som funkar till mac (Y)

Pluggdax!

Tog nyss en springpromenad så jag fick lite frisk luft. Nu är det dax att ta tag i den enorma högen av läxor.. Tur att jag har lite mörk choklad och vatten som tröst.

Det är fest nuuuu


VARNING!

Jag vill varna för alla hala fläckar som uppkommer av frosten som finns på mornarna. Det är värst i skuggan. Akta er, för man kan halka, eller i mitt fall: trilla med cykeln!

Laddar!

Sitter i min onepiece och laddar inför ikväll!
... och visst är jag snygg?

Vad har hänt?

Jag hade inget internet igår när jag kom hem, så det kunde inte bli något inlägg här igår. Men idag kommer det komma ytterligare ett. Puss tills dess!

Härlig låt sådär på morgonkvisten! :)


Ny morgon, nya äventyr!

Godmorgon! Just nu sitter jag i skolan och väntar på att lektionen ska börja. Jag åkte buss till skolan idag, för ikväll ska jag till Vingåker igen. Vi ska träna. Det är tur det! För inatt drömde jag att jag var gravid, var nog för jag har börjat fått fett lite här och där som dallrar. Usch! Det var en hemsk dröm i alla fall! BLÄ!

I ♥ horses

I ♥ horses


Jag tror det regnar ute!

- Jo tack, jag vet!


FF, FöretagsFika!


Hoppas...

Hoppas de andra tycker det är Gofika istället för äckelfika i eftermidda! ;)

Tisdagens eftermiddag kommer bestå av:

MÖTE! Vi kommer att ha ett möte jag, Evelyn och Hanna. Mer uppdatering om det kommer då! :)

Hejsan bloggen!

Sitter i skolan och ska snart ha engelska.

Igår och i helgen kändes det som att vi inte alls hade mycket i skolan, men som jag redan då misstänkte skulle det bara säga PANG och det skulle vara fullt på min "att-göra-lista". Så nu är det bara att kämpa på! Måste verkligen ta tag i saker och ting. Har TRE prov nästa vecka! Det är till och med olagligt! Men det finns ju inte så mycket att säga till om.. hehe..
Dessutom är det flera inlämningar och läxor nästa vecka. Tumme upp!?

Just nu!

Sitter i min nya onepiece och tänkte käka en mandarin!


Min helg!

Helgen har varit fullsmockad! I fredags var jag ledig från skolan då de andra som läser engelska c hade cambridge hela dagen. Så jag hann med en hel del, minst sagt!
Först så städa jag lite i mitt rum. Sen tog jag en promenad till affären och köpte lite saker som behövdes, tex småyohurtar till lördagen. Efter det var det att skynda sig hem, laga mat åt minisyster och hennes kompis. Blev något så simpelt som makaroner och bakon/korv då jag glömde köpa hamburgare. (Så går det när man inte har någon inköpslista!)
Medan vi åt kom lillasyster hem med taxin, hon fick lite mellis (en halv korv och lite makaroner som fanns kvar). Sen gick vi två ut i skogen och letade fina löv. Vi hade springtävling och syster vann hela tiden över mig! (Jag måste börja träna verkligen!) Vi gick runt en liten runda och jag postade ett brev.
Väl hemma pyssla vi lite, och jag slutförde min psykologiuppgift. Jag lagade fyllning till tacopajerna vi skulle äta på kvällen. Jag duschade och sen kom Andreas hit :)
Gästerna, mormor och morfar och farmor kom och grattade mamma på hennes födelsedag. Vi åt cheescake med varm jordgubbssås till efterätt. MUMS!
Pappa kom hem med bussen som vi skulle använda på lördagen, den krånglade: hade ingen värme(!) så vi var oroliga att det inte skulle bli något. Men duktig som han är så fixa han det så det en resa på lördagen.
Jag gick upp 03.40 på morgonen. Vi åkte ett par timmar och var tillslut framme på västkusten. Ja, vi var i Ullared och skulle handla. Men vi var inte ensamma - kön för att komma in ringlade sig en bra bit utåt och vakterna som stod där sa att väntetiden nog skulle ta en timme!!! Som tur var tog det bara en kvart, men det var smockat med folk. Det gällde att hålla sig lugn, vilket Andreas och jag gjorde.
Jag kom ut 650 kr fattigare, men med massa saker rikare! Jag köpte tex: en onepiece i flees, ett skärp, en halsduk, en armbandsklocka och ett par supersöta tofflor!
Hemresan var lång och vi stannade och åt kvällsmat på McDonalds. Väl hemma var jag inte förns halv tolv på natten. Blev att duscha och sen bums i säng!
Tog sovmorgon och slappade hela söndagen, älskling och jag sov ett par timmar på eftermiddagen, behövdes efter all sömn man missat!

Grattis Mamma!

Idag fyller min mamma år. (Jag tänker inte berätta hur mycket, men jag kan berätta att hur många födelsedagar jag än firar henne så kommer hon alltid vara ung för mig.) Min mamma är speciell förstår ni. Hon är som min bästavän samtidigt som hon är min mamma, morsa. Klart att hon är jobbig ibland, men de gånger hon bryr sig och finns där för en är fler. Idag är det hennes dag och jag hoppas att dagen blir toppen för henne! Ikväll blir det kalas för henne här hemma, så hon kanske inte får sitta ner så mycket är jag rädd för, hon är så duktig! Men jag hoppas verkligen att hon kan njuta av sin dag ändå!
Grattis på födelsedagen mamma, jag älskar dig♥

Min önskelista:

° Att bli frisk...

Jag älskar min syster♥

Jag älskar min syster♥


Sjuk, igen.

Idag är jag väldigt sjuk.. Igen.. tyvärr. Blir aldrig frisk. Börjar bli skapligt trött på alla sjukdomar just nu! Har fått remiss till en specialist nu i alla fall. Hoppas de hör av sig snabbt! Håll en tumme, snälla?

Färdig pluggat... för idag!

Nu anser jag mig själv ha pluggat klart så jag tänkte duscha, sen blir det hollywoodfruar! ♣

Jag sitter och pluggar psykologi!


Yesterday, Sthlm.

Igår var jag med min klass på klassresa i Stockholm. Det blev att jag gick upp tidigt på morgonen och sen åkte bussen kl.8. På vägen dit blev det mest att sova. Väl där blev det att besöka Nobelmuseet och prata och lyssna på en guide som mest pratade om Kungliga Vetenskapliga Akademin. Det är därifrån man delar ut Nobelpriset i ekonomi, kan man säga att det heter. Det var intressant. De delade ju ut Nobelpriset i litteratur igår också, tyvärr var vi inte där när de sa vem det var, men vi såg alla dessa tvbilar och pressfordon.

Vi åt mat i bussen.. lite speciellt kan man säga. Efteråt blev det grymt mycket shopping! Dock inte för min del då jag nästa helg ska åka till Ullared, men det var ingen fara. Det blev en liten impulsgrej vi kom på att göra: ta hål i örat! Vi var tre-fyra stycken först, men slutatde med att bara Evelyn vågade, haha.
På eftermiddan träffades vi utanför Dramaten för en rundvandring genom hela Dramaten inklusive kostymförråd. Det var intressant det!
Till kvällsmat blev det för min del kebabtallrik i Saluhallarna. Och vet ni? Det var andra gången jag åt kebabtallrik i mitt liv!
Det sista vi gjorde innan det blev hemresa med bussen igen var att gå på en pjäs på Dramaten. Vi fick se "den Girige" av Molière. Den var helt okej. De var gammaldags klädda men spelade på ett modernt sätt.
I rollerna Johan Rabaeus, Christoffer Svensson, Sanna Sundqvist, Filip Alexanderson, Rebecka Hemse, Hans Klinga, Anita Wall, Erik Ehn, Claes Månsson, Pierre Wilkner.



Hemresan blev... pratsam. Blablablabla! Men väldigt rolig och fnittrig. Jag kom i säng klockan ett.


Kära läsare. Jag har hållt på med ett inlä...

Kära läsare. Jag har hållt på med ett inlägg hit under hela skoldagen, men det blir nog klart när jag kommit hem. Så ni vet :)


Annorlunda vecka, på ett mycket positivt sätt!

Fredag till söndag spenderades med älskling♥ Vi shoppade, myste, var på revy, spelade in en film och tog en slappdag. På måndagen sedan gjorde jag en busig sak: jag åkte hem till honom och sov där till tisdagen. Vi bastade och tittade på tv och skrattade och busade.
Idag är det onsdag och vet ni vad? Min lilla plutt kommer till mig idag och sover hos mig till imorgon!! Det har aldrig hänt förut och är väldigt sällsynt! Anledningen är att han har kurs här i Katrineholm imorgon och börjar kl. 8. Samma tid som jag börjar då jag imorgon ska åka till Stockholm med klassen! Roligt roligt :)

Nattinatti!

Nattinatti!


Goooomorron!

Jag är så JÄKLA trött just nu! Ville inte gå upp imorse och somnade nästan på bussen. Längtar OTROLIGT mycket tills vi slutar så jag kan hem och sova en stund. Bara att vänta till 11.50 .....

Nu blire Bar(a) Revy! :D

Nu blire Bar(a) Revy! :D


Lördag 1 oktober 2011.

Idag vakna vi tidigt och ska snart åka iväg till Marieberg och shoppa! Äntligen ska jag få köpa mina skor som jag suktat efter i en månad! Ska bli jätteroligt! Jag har liksom vääääärldens bästa pojkvän♥
Juste! Shoppingturen idag passar rätt bra då jag igår öppnade en presentkartong jag fick i julas och fann där i tre kuvert innehållandes 1170kr!!!! Tack mig själv för att jag "sparat" dem till ett så bra tillfälle. Haha.

RSS 2.0