En hemlighet

Jag är inte den tjejen som alltid följer trender, har det senaste modet på mig eller trånar efter designerkläder. Men jag är heller inte den som bara har på sig kläder från Ullared. Jag köper det jag tycker är snyggt och det jag har råd med.

Även fast jag inte är den där modetjejen så har jag i alla fall en modedesigner som jag gillar bäst, som jag faktiskt avgudar, i de flesta tillfällen. Det känns bara som om hennes kläder är som mig! Min insida, min stil utanpå. Jag kommer nog högst troligt inte att köpa någonting från henne. Förutom vid ett litet tillfälle då jag faktiskt vill lägga ner lite extra pengar och köpa en klänning från denna designer.

Denna underbara designer heter inget mindre än Ida Sjöstedt. Och det speciella tillfället är när jag gifter mig. Det skulle vara helt underbart...


De underbaraste saker

Ibland så händer de underbaraste saker på en och samma gång. Det händer oftast efter tid när man vandrat i mörker. Man lyckas tillslut se en liten solstrimma i den mörka gången, och när man väl hittar utgången så är det lätt att flytta bort stenbumlingarna och komma ut i ljuset igen. Idag var den dagen för mig.

Jag och Erika bokade en härlig solresa till Turkiet. När vi precis bokat ringer Skogsgatan och säger att chefen mejlat dem och sagt att jag ska få alla vakanta turer!! Bara välja och vraka! Så underbart! Jag vet redan nu hur min vecka (på ett ungefär) kommer att se ut!
Sen ringer det igen, det är från Bo Hammar. Jag ska jobba där imorgon. Yippie yey! Löööööööööööövly!!! :D :D :D

Alla dessa underbara saker hände av en anledning, och den anledningen var nog att jag faktiskt tänkte på mig själv och lät sakerna ske. Everything happens for a reason. And that reason was...... me.


Herre Gud...

Jag känner mig faktiskt aningen besviken...


Poor little hamster


RSS 2.0