Mors dag

Idag har vi haft fest för lilla mamma. Vi hade storfrämmande här hemma och firade alla mammor på en gång. Det blev god mat och mycket prat :)

Fast vi hade främmande var jag tvungen att plugga, skönt att det är sommarlov snart!

go went gone

Idag har jag hjälpt mami att handla, sen har jag pluggat, pluggat och pluggat... Nu är jag helt död på idéer till min foto inlämning, men som tur är så har jag några dagar till på mig.

Jaa, nu är det bara engelska grammatik som gäller...

Fredaaag snaaart!

Efter en lång och ganska jobbig vecka är det äntligen fredag imorgon. Då är det mösspåtagning DeLuxe, vi ska vara utklädda till *. Det ska bli kul det :)

Nu ikväll blir det väl att göra läxor och forska lite. Sen blir det nog tv med familjen på delfinalen i ESC.


Bara för att...

...jag gillar bilderna Emma tog på mig




Schoool

Jag sitter i skolan och gör en helrolig powerpoint presentation om Emma. Hahah, ni skulle bara se den vah ;)

Need to jump in the cold water

Idag har jag:

Endast haft en lektion och
Skrivit mitt sista nationella prov detta år
Det var matte A del II
Insett att det är fredag
Sett en orm
Solat
Nästan badat
Erkänt att jag bara doppat fötterna
Varit sommarklädd med endast jeansshorts och slappt linne
Burit Elin i cafeterian
Hoppat över en bänk
Dammat av mina solglasögon
Använt fipflops på allmänt område
Lyssnat på musik
Insett att jag inte har ett enda prov nästa vecka - än
Attackerats av både myror och getingar
Kommit på att jag måste läsa 70 sidor per dag om jag ska hinna klart med min bok till bokrecensionen
Har kommit på att Marian på svenska blir Marianne
Insett att nu är det faktiskt SOMMAR

You're the one thing that I'm missing here




Min blogg har fått solsting!

Plötsligt var den omgjord, vad tycker ni?


Some things are meant to be

Idag har jag haft i princip tre lektioner. Först ett fyra timmars prov, franska nationella. Hade lite svårt med ett ord, kom liksom inte på det (men klart man kom på det när man satte sin första fot över tröskeln här hemma).
Sen var det film i två timmar: Tristan och Isolde. Efter det var det foto :)

Sen har jag solat och läst lite idag. Snart ska jag duscha och kanske öppna matteboken?



OMG! Sex personer skriver med mig på msn, det var ett tag sen man var populär, hahah. Måste bara vara social där ett tag till!  :)

Homeworks, homeworks...

Denna fröken har idag cyklat upp för gatstubergsbacken :)



Sitter här med min lilla risifrutti och tänker att jag nog egentligen borde göra läxorna. Klockan är ju tio också, och jag borde sova. Eller ja, lägga mig och läsa så boken snart blir utläst, bara cirka 250 sidor kvar nu till på tisdag. Önska mig lycka till med det, hahah.
En undlig tanke slog mig ikväll när jag cyklade hem från stallet: Det finns jättemånga saker som är gula! Maskrosor, vissa bilar, solen och påskliljor. Sen finns det såklart en massa andra saker, men jag står inte tillräckligt högt upp för att komma på de... ;)

Fullspäckad måndag

Igår var det fullt upp hela dagen. Det började med plugg innan skolan. Sen var det skola med allt vad som där händer och sker. Efter skolan var det jobb (och efter det egentligen träning, men det orkade jag inte med). Efter jobbet satt jag och solade medans jag pluggade, slutade med att jag somnade en tio minuter...

Efter det var det möte (och egentligen var jag tränar också). Efter blev det plugg igen.
Jag måste erkänna att dagen var en aning jobbig...

Men idag är det tisdag och en ny dag. Nu på morgonen har jag redan hunnit spendera en massa pengar då jag var och klippte mig halv åtta imorse innan skolan, där jag sitter nu.


If I was 17 I could find it in a dream

They say you're really not somebody
Until somebody else loves you
Well I am waiting to make somebody somebody
Soon

Crazy bitch

Idag stod jag ute i solgasset och sålde leksaker ungefär hela dagen. Det var jättekul! Vi hade tur med vädret, om man säger så. Som grädde på moset så stod jag där med mina små babes Elin och Sofie. Det var kanon, finns inget mer att säga om det tycker jag :)

Igår kväll var jag hos Sofie med Elin och Anna. Vi rockade loss och dansade i princip hela kvällen, helgalna tjejer! Om vi inte dansade spelade vi spel, var allmänt knäppa eller satt och pratade. Det var så himla mysigt, det måste vi verkligen göra om i sommar, femmiljarder gånger! :D


Marknad i Katrineholm

Imorgon ska jag stå utanför Leksaksboden och sälja leksaker. Kom och köp vet ja! :)


I got no car and it's breaking my heart

Nu har vi varit runt på ett antal bilaffärer (eller vad det heter) här i stan. Det finns ingen bil som är oss/mig i smaken. Helst ska den vara liten,vit och ha glastak. Men det funkar med svart också!

På en av affärerna kom en försäljare fram till mig. Till min förvåning skakade han min hand och sa artigt sitt namn. Men sjutton heller att han var artig! Han klämde ju så hårt på min hand att jag kommer ha blåmärken i flera veckor! Tänkte han inte heller på att folk har stora ringar på fingrarna, och att då inte handen går att mosa ihop till en rynkad boll för att något tar emot?! Usch, nu kommer säkert mitt långfinger börja peka käpprätt åt Finland medans lillfingret pekar mot sydpolen, blä...


Oh... Rain?

Idag har det regnat


The greatest day in history

Imorgon kommer jag ha kramp i kinderna och världens träningsvärk i magen! Så mycket har jag skrattat idag! Först var det badminton matchen på idrotten då allt blev helt galet. Vi körde två mot två, jag och Cilia mot Elin och Emma. Herregud vad vi utklassade dom. Men under matchen var alla helt höga! Elin gjorde roliga 'utkast' och gjorde ett roligt kroppspråk. Det var så illa att Cilia utbrast: 'Jag som trodde jag skulle få energi när jag drack kaffe... men hon är ju ett jävla multivitamin paket!' Skapligt roligt sagt alltså.
Allt avslutades med att jag och Elin battlade med 'din mamma är så fet..' historier. Jösses vilken lektion...

Sista lektonen idag var historia då vi jobbar i grupper. Jag, Anna, Sofie och Elin satt och stressade igenom arbetet tills vi insåg att vi var klara. Sofie, som satt längst in, ville komma ut. Vi flyttade såklart inte på oss, så hon kröp under bordet. Sen när hon skulle in igen vägrade hon att krypa, och vi vägrade att flytta på oss som vanligt, så hon kröp bordet! Det var också jättekul!


I love the days when it shines

SOLSOLSOL! Nu hoppas vi på att det här vädret håller i sig, och att det blir varmare, då kommer nog inte bara jag bli glad, utan även resten av jordens befolkning. Så nu tycker jag att vi allihopa går ut och dansar en soldans. Sen byter vi om till shorts och linne, lägger oss med sommarmusik i hörlurarna, tar på oss ett par glajjer och bara njuter! Imorgon blir det sjön hörni, trotsa kylan! Nu är det snart sommaaar!


I'd like to do the same thing twice


Bilen får glida fram, bakom hästarnas damm...

Idag släppte vi ut hästarna i sommarhagen. Härligt att se alla glädjeskutt och rusningar, och att hästarna hade så kul! Såg fölen idag också, otroligt söta små rackare som gillar att mucka med sina mammor :)

Ikväll ska jag:
Räkna matte
Kolla tv/film
Fläta håret
Läsa i min bok som snart ska vara utläst
Äta kvällsmat
Hitta en ny bra låt
Kanske vara social på msn

Bäst att sätta fart, klockan är ju snart åtta!



No time and no words you waste

Okej, nu börjar jag bli tokig! Jag måste beställa mina böcker snart. Vad ska jag annars ha att läsa på stranden i sommar? För jag tänker inte bara ligga där och lyssna på musik och bli brun. De jag vill beställa är dessa godingar, jag har redan läst dom på svenska, så jag måste bara läsa dom på engelska!






 

korvens bloggkåmpis säger hallå

jag sitter hemma hos min goda vän korven. detta har vi hunnit med än så länge idag: vaknat, ätit, ätit, skrattat, ätit, mobbat folk i skolkatalogen, gått på toaletten, tagit en smoke, moffat godis med sofia, insett att det är riktigt kul att skriva inlägg på folk fb, sen tror jag att vi tog en till skål med flingor :D
förövrigt kan jag meddela att det regnar ute, och att elin just idag sovit sin längsta natt i sitt liv. jag är riktigt stolt över att ha fått tillbringat den tiden med henne :D HIHIHI. snart ska vi nog hitta på något, tror jag. men först ska jag klappa henne på huvudet och se till att sno tillbaka hennes mobil så jag kan fortsätta min underbara konversation med lillsoffan, ;)

jag kom på en sak, det var meningen att detta skulle vara ett roligt inlägg. men blev lite annorlunda, för jag har slut på insperation. okej, nu ska jag fortsätta med min bus! smell you latero dudes ♥

juste kan också säga att jag vill se det nyast avsnittet av min dorgserie, hum men elin vill inte det.
det här är elin, :D

I still believe in me

Sitter i köket med datan och en bruksanvisning framför mig. Ur högtalarna strömmar soundet av Fame ut, härligt! Till fredagsmyset sitter jag och smuttar på en sprite :)

Nu måste jag duscha för snart kommer Fridilutt, hon ska övernatta hos mig vah

Hand in hand we'll change the world

Sitter med datorn i knät och kollar samtidigt på humorgalan - för varenda unge!
Helt otroligt bra att man gör sånt här för barn som lever under vidervärdiga förhållanden. Det är så himla hemskt, man kan verkligen inte förstå deras situation. Man kan inte tänka sig hur de lever. De som förlorat båda sina föräldrar och lever själv som våldtäcksoffer med ens egen unge som blev till vid våldtäckten. Man har inte rent vatten, ingen mat.

Jag tycker faktiskt att vi i i-länderna ska sluta klaga över att facebook bytt utseende eller att vi har förmycket läxor. Vissa skulle säkert döda för att bara få gå i skolan, och en bit mat.

Knäpp på 4an och hjälp till att kämpa för varenda unge!





Denna pryder mitt ringfinger♥

Valborg, som så många andra dagar, men samtidigt inte. Valborg är festligheter och roliga bus. För mig blev det lite av varje. Roligt folk träffade man självklart och det gjorde stämningen på topp!

Innan firandet, det vill säga efter skolan igår, knallade jag ner på stan och kollade om min ring skulle ha råkat komma några dagar tidigare än beräknat, och gissa.. Det hade den! Jag måste bara lägga upp den här och visa er vad som hädanefter kommer pryda mitt lilla ringfinger :)





RSS 2.0