Godnatt!

Så mycket som har hänt egentligen på bara några månader. Jag tänkte att jag kanske ska skriva om det imorgon. Nu ska jag sova. Natti!


Julia Svan

Jag känner redan nu i början av inlägget att detta kommer bli ett kanske rätt underligt inlägg, men vi får se!

Ja. Jag läste precis aftonbladet och fick se en rubrik som gjorde mig intresserad: '"det här är större än det jag gjorde". Julia Svan hyllas av pappa Gunde efter sjukdomen och JVM-guldet.' Där var även en bild på både Gunde och Julia. Jag kollade på bilden på Julia och bara kände: wow! Henne skulle jag vilja träffa! Inte för att hon åker skidor, det kan jag inte så vidare mycket om, och inte heller för att hon varit så duktig så hon tagit JVM guld. Och inte heller för att hon har en känd pappa, utan för att jag bara fick en känsla av att vi är lite lika. Alltså två tjejer på ungefär samma våglängd. Hon såg så snäll ut. Och nu låter det nästan som att man är kär, men det är absolut inte så jag menar! Jag fick bara för mig att vi skulle ha något gemensamt, vilket vi även har också. Vi har båda haft TWAR. Men hur som helst så verkar hon vara en helcool tjej. (Som jag aldrig kommer att träffa) men som jag fick lust att skriva om.


Jobbe jobbe och slite!

Idag var mitt arbetspass på 12,5 timmar om jag inte räknar fel! Så det var skönt att prova nya duschen med musik i högtalarna och käka lite pizza då man kom hem. Känns skönt nu.

🆕🚿🎶🍕🏡🔜😴=👍


Bra kväll!

Ikväll har jag haft en jätte trevlig kväll! Vi åt pizza och spelade sällskapsspel. Mysit! Nu är det ett halvår tills jag får träffa Sofie igen. Men tiden kommer bara svischa förbi och hon är snart hemma igen. Jag hoppas verkligen att hon tar vara på tiden där borta och verkligen får ett minne för livet! Ha det bäst nu tjejen!


Mitt år!

Ja. Det här blir det första inlägget på länge, men även det första inlägget 2013.

Detta år har jag redan hunnit med att ta mig jobb över huvudet, varit utomlands, haft magsjuka/matförgiftning och varit förkyld. En riktig kikstart på året va? Haha. Men ändå så känner jag verkligen att detta är mitt år! Mitt resår. Jag har redan varit i London, och ska snart till fjällen. En resa till Mallorca är inbokad till sommaren, och eventuellt kommer även en resa i vår bli bokad! Iiiih! Så när alla åker ifrån mig så kan väl jag också hitta på något skojsigt? Jajjamän! Dessutom, men detta har bara sagt och inte pratats om, så kanske man ska åka och hälsa på bästavän där hon kommer bo och jobba, om hon vill det såklart! Detta låter ju lite extremt, men jag känner att det är nu man vill resa. Innan man hoppar på en lång utbildning och flyttar hemifrån. Så jag har lite att se fram emot. Det enda som tar emot lite är att jag blir åksjuk när jag flyger. Lite annorlunda kanske, men i London köpte jag några kanon tabletter (som jag visserligen blev helt hög av) men som faktiskt hjälpte och jag kände ingenting av åksjukan. Så det borde gå bra nu hädan efter. Just nu längtar jag mest till ett varmt land där man kan ligga på playan, bli brun och bara softa. Ska bli så fantastiskt alltihopa. Jippi yey!


RSS 2.0