Nu blir det ut och springa för min del! Ha...

Nu blir det ut och springa för min del! Har köpt nya löparskor, Adidas :)


Det händer alltid något nytt hemma hos oss...

Det händer alltid något nytt hemma hos oss. Nu har sotarn städat i skorstenen med öppet spjäll, vilket innebär att hela källarn är täckt av svart sot.......


Me love <3






PS. Jag har blivit blondie DS.

Igår i vårsolen

Det har varit mys med älsklingen hela helgen. Igår var vi på mitt smultronställe, som man så käckt brukar säga, så här mysigt hade vi det:



Glad påsk alla läsare!

Glad påsk alla läsare!


Påskstädning

Idag blir det först att färdigställa läxan. Skönt att ha den klar sen. Efter det blir det att göra sig iordning...

Det blev lite omvänd ordning på det hela. Hann inte skriva klart det här, var tvungen att göra mig iordning eftersom min militäriske mamma kommer in och skriker: STÄÄÄÄÄDNING! Soldat ut! .. Nästan så i alla fall. Så jag var tvungen att fixa så det bara var att fräsa in med dammsugarn.

Nu sitter jag i mamma och pappas säng med datorn och syster bredvid mig med hennes dator. Vi var båda tvugna att fly fältet. Det är inte säkert någonstans, men jag tror på det här stället.

UPPSTÄLLNING! Hon kommer, bäst att passa sig ;)


Tjohoo!

Idag har jag varit på Tuna Park med mina små vänner Erika och Linnea. Jag köpte mig lite fina saker, bland annat en bikiniunderdel, en finare topp, en jeansjacka och ett par örhängen. Dessvärre tror jag att jag måste gå tillbaka med några av sakerna :( När jag kom hem kändes de nämligen bara fel, fel, fel :( men jag kanske hinner ångra mig ;)

Här är Linneas blogg tror jag om ni vill kika:
http://www.bloglovin.com/m/2518174/207843198/fb

Nu ska jag snart iväg och rida. Idag blir det lite härligt markarbete. See ya!


AAAAH!

Jag tycker INTE om spindlar, och SJÄLVKLART får jag ju besök av inte bara en, utan TVÅ stycken, SAMTIDIGT!!! USCH! Jag fick kalla kårar och bara skrek! Kröp ihop i en boll i soffan och skrek på hjälp som om jag var bombhotad eller nåt. Hemskt.


Varför? Varför?!

VARFÖR stannar ingen mig när jag får mina galna idéer? VARFÖÖR?! Nu i eftermiddags fick jag idén att först gå ut och gå med Lina, tog djulörundan (5km), sen kom vi hem, jag tog på mig headsetet och drog ut i skogen och sprang två rundor (typ 3km). Jag som inte är så speciellt tränad är nu helt slut! Ojojoj, jag tror jag måste lägga mig och sova snart... Men först: halv åtta hos mig.

Sähär kände jag mig förut:



Såhär ser jag ut nu:


Hej bloggläsare :)

Det har varit underbart väder den senaste veckan och allting börjar kännas somrigt och härligt. Jag sitter här hemma och tänker på sommaren och vad jag ska ta och läsa då. Det är liksom min läsperiod. När man kan lägga sig i gräset på en filt och götta sig och bara njuta.

Jag har visserligen några böcker kvar sen förra säsongen, men det är ju så himla kul att beställa hem nya! Det är min favorit alltså, att beställa från cdon.com och gå och vänta på att paketet ska komma, man får inte paket sådär annars ;) hahah, självklart att det är så om man inte beställer något.

Nej, nu måste jag åka och hämta min syster i stallet, see ya :*

Fredag! Snart lov!

Jag sitter här i skolan och tråkar. Borde göra något vettigt, men jag har ingen lust. Har redan gjort klart det mesta som vi ska göra, så jag tänkte: jag har inte uppdaterat min blogg på jätte, jätte länge! Så jag gör de nu.

Vet ni? Jag var och kollade lite på h&ms hemsida nyss och HERREGUD vad fina saker de har fått in! Jag tror faktiskt att det blir att beställa till och med!!!! JAG BARA MÅSTE HA DE SÅÅÅÅ FINA! Jag kanske lägger in bilder på de sen så ni får se. Me love asså ;)

Jag borde träna lite inför min redovisning som är om cirka en timme. Jaja, dags att ta tag i sakerna ;)

Det är så varmt ute att jag nästan skulle ...

Det är så varmt ute att jag nästan skulle vilja åka och bada! :D


Ikväll står det hoppning på schemat, imorg...

Ikväll står det hoppning på schemat, imorgon dressyr. Wey! :)


Kom precis hem ifrån en kväll med Elin och...

Kom precis hem ifrån en kväll med Elin och Sofie, trevligt! :)


RSS 2.0