Bok x4

Idag kom mina älskade böcker som jag hade beställt. Bra minne som man har kommer man bara inte ihåg vilka det var som man beställde... Men när jag öppnade paketet var det: PS. I Love you - Cecilia Ahern (engelsk text), The Princess Diaries - Meg Cabot (engelsk text), En prinsessas dagbok 5: Prinsessa i Rosa - Meg Cabot och Babbeldrottningen - Meg Cabot.
Ja, jag vet, mycket Meg Cabot blev det allt. Men hon skriver bra och det går fort att läsa. Sen fick jag ett ryck för något år sedan och kom på att jag ville läsa en prinsessas dagbok. Jag blev rastlös och läste nästa bok, och nästa, och nästa och nu är jag uppe i femte boken. Det roliga är att jag bara kan läsa de böckerna på sommaren, det är väl någon kuslig tvångstanke jag har fått, haha!
Böckerna kommer iaf åka med ner i resväskan när jag sticker till Spanien och steker på stranden! Wiiihuu!

Onsdag

Idag jobbade jag 8.30-11.00. Fick ut lite av mina extratimmar på eftermiddagen, visserligen har jag några kvar, men det tar jag imorgon eller på fredag :)
Dagen spenderades hos familjen Karlsson. Sen nu när jag kom hem så har jag försökt hjälpt till lite och slöat framför datorn, man blir allt bra trött ibland! (Jag måste erkänna att jag sov en stund på eftermiddagen hos Karlssons. Ibland är det väldigt jobbigt att läsa en bok, haha)

Nu ska jag fixa på altan så vi kan keeka lite paj<3

Godmorgon

Och glad midsommar! Jag har ju inte hunnit skriva det här, har haft en del att göra. Så jag skrev det nu istället :)

Igår var jag ett tag med Lina. Riktigt, riktigt trevligt! Var ju ett tag sen, så det var skönt att träffas. Vi var ute och gick och pratade en massa och var allmänt knäppa som vanligt!
Efter det kom prästen till mig och vi cyklade till djulö och hade en liten picknick.

Idag blir det att åka till mormor och morfar i Svenstorp. Det ska bli jätteskönt och avkopplande. Jag ska ta med mig en massa böcker, bikini och solbrillor. Så kommer min dag se ut :)

Sunny day

Idag drog jag ner till djulö med min käre vän Sofie :) Vi badade faktiskt. Ja, du läser rätt, jag badade! Okej då, slängde mig i snabbt och upp fort som bara den! Men ändå, det var bad, hahah!
Efter ett tag kom Elin och Emma, då hände något väldig roligt: en fågel bajsade på Sofies arm! Vi vek oss av skratt. Det roliga var att lite kom på hennes handduk då hon säger: 'Han var nog hård i magen...'

Just nu sitter jag och skriver lite med kusifinerna i Usa :)

Du leker med bollen, har värsta kollen

Sista dagen på praktiken inom sommarjobbet var idag. Det innebar stor avslutning med cirkus hundratjugo barn, föräldrar och ledare. Det var såklart jättekul men kändes riktigt tråkigt att lämna de små. Jag har haft fantastiska dagar på Vingåker IP med ledare, barn och andra inblandade. Tack allihopa!

Idag efter jobbet åkte jag till andra jobbet, kom hem vid halv sju. Duschade, åt och bakade lite muffins med mami. Farmor kom på besök också, trevligt. Just nu sitter jag i köket med våran nya radio på hög nivå och diggar till alla möjliga blandningar av låtar på RixFM. Hoppas på lite mer sommarstämning än den man har just nu.

Imorgon har jag fått en dag ledigt från jobbet så den kommer jag att spendera väl med min vän Sofie :D Då blir det bad minsann. Jag vet vad ni tänker, men ja, jag ska i! ;)

Klackar i mål, släng dig i väggen Zidane

En hel vecka med jobb, inte konstigt att man blir helt slut. Nu har jag kört måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag. Sen nu börjar det om igen imorgon. Som tur är är det midsommar på fredag vilket innebär ledigt, och även torsdagen är faktiskt ledig för min del, skönt!

Just nu är det praktik som gäller inom jobbet. Fotbollstränare är vad jag är, och tro det eller ej, men det är jättekul! Barnen är duktiga, har förtroende och lyssnar på en. Det gör det hela till ett roligt jobb, och man blir jätteglad!

Natten blev inte rikigt som jag hade tänkt mig den, så jag måste snart gå och sova ;)

När mamma är färdig med kvällsrutinerna ska vi beställa böcker, äntligen! Måste ju ha de till spanien, och de andra dagarna på sommarlovet såklart! Just nu läser jag en jätteläskig bok som handlar om en flicka som kollar ner på sin familj från himlen. Hon blev nämligen våldtagen och mördad, så hon sitter där uppe och tittar ner på sina nära och kära hur de först letar efter henne, och sen hur de bearbetar sorgen när det verkligen skjunker in att hon faktiskt inte är kvar hos dom längre. En sorglig bok som jag egentligen vill lägga i frysen...

Lördag

Sitter i soffan med datorn i knät. Bredvid mig sitter Andreas och Ida och spelar tennis. Jösses, jag måste bli lite social. Bai bai

Första jobbdagen

Idag var det min första dag på jobbet. Snacka om slapp dag. Vi började halv tio och slutade vid tre. Dagen kortfattad såg ut såhär:

*Ritade självporträtt
*Youtube
*Åt mat
*Åt kakor
*Spelade brännboll
*Charader
*Bestämde vem som ska baka till imorgon
*Avslut

Det får jag betalt för :D Jag måste bara tillägga att det inte alltid kommer vara såhär soft. Vissa dagar kommer vara softare, hahah! Men sen kanske man måste jobba helg också, och då är det inte lika kul. Fast jobbet är kul så :)

Jobb = ingen mobil

Imorgon är det min första jobbdag. Där jag ska vara är huvudregeln: Inga mobiltelefoner! Så jag kommer att ha mobilen avstängd mesta tiden av dagen. Så alla vet det om jag inte svarar :)

Boktips?

Jag håller på och ska beställa böcker.. Någon som vet en bra bok som man kan läsa på stranden och under regniga dagar i sommar? :)

Söndag, 13 Juni 2010

I fredags var det skolavslutning. På kvällen blev det klassfest hos Erica. Det var jätteroligt och trevligt! Man tackar för det SP1a, R.I.P <3

Det blev dans, dans och sång. Även lite brännboll och tävlingar. Tex skulle vi lista ut svenska städer av engelska ord. Mitt lag gissade på Ankeborg, vi hade ganska fel kan jag erkänna. Men som sagt var det riktigt trevligt :)







Igår var jag och kollade på studenterna när de sprang ut, och när de åkte varv på varv på varv bakpå lastbilarna. Jag längtar verkligen till min student när man kan känna att man överlevt sam, då blir det verkligen party! För jag ska överleva det, bara så ni vet, hahah.

På eftermiddagen kom Lina över till mig och vi kollade fotbolls VM. Nigeria-Argentina. Självklart vann Argentina, även om det inte var Messi som var målskytten...

På kvällen kom Sofie och åt hos mig, sen kom Elin också. Vi drog vid tio till Claes där det var lite folk. Tex så spelade vi spel, jag hade inte speciellt mycket tur med mig vilket gjorde att jag förlorade hela tiden. Men någon måste ju göra det också!


Skolavslutning

Ikväll ska jag på skolavslutning.


Juni 9, 2010

Nu är läxorna slut. Herregud, vad ska man nu hitta på att göra efter skolan, stressläsa innan skolan och göra på helger? Ja, man får väl göra det normala människor gör, frågan är bara vad de gör?

Lång rast just nu, så jag och mina polare sitter i en datasal. De nördar - TETRIS! Jag har börjat undra vad som håller på att hända med våran värld? De är helt galna och parralyserade. Men det är väl så de är. Tänk om de har kommit till våran värld för att bli just tetrismästare? Okej, kanske lite konstigt tänkt kanske ;)

Snart är det skolavslutning, bara en dag kvar. Okej, det är skönt med sommarlov och så, men jag är samtidigt rätt så ledsen. Jag har bara imorgon kvar med mina vänner, mina vänner som jag älskar. När skolan börjar igen i höst kommer vi vara uppdelade, de kommer gå i en klass, och jag själv i en annan. Det kommer bli otroligt tråkigt, skolan kommer bli svartvit utan dom... Elin och jag som gått i samma klass sen sexårs, kommer nu inte gå i samma klass längre, det kommer kännas jätte konstigt, jag kommer sakna henne, och självklart de andra också. Men vi får helt enkelt umgås 24/7 på våran fritid, så det blir ungefär som förut <3


23:57

Idag har jag varit i stallet, nu på kvällen hundvakt, våldgästat Sofie och Frida, gjort klart naturen :)

Jag måste sova nu, har många saker att göra imorgon :)


SOMMARTIDER!

Sommartider
Jag känner det
är nånting på gång
Sommartider
Sommartider
Kom och stanna ute natten lång
Sommartider

Snurra runt i en stad
som glöder
som viskar: Bli min inatt...

Sommartider
Hej, hej, sommartider
Ge mej din hunger, ge mej din hand
Ge mej allt du vill och allt du kan
Sommartider
Hej, hej Sommartider
Läppar mot läppar
som tar mej iland
som ger sommartider till varann

Sommartider
Sommar, sommar våt och het
Sommartider
Sommartider
Kom och lek en sommarlek
Sommartider

Lev ditt liv i en tid som brinner
som lockar: Stanna inatt...

Sommartider
Hej, hej, sommartider
Ge mej din hunger, ge mej din hand
Ge mej allt du vill och allt du kan
Sommartider
Hej, hej Sommartider
Läppar mot
läppar, två
hjärtan i brand
som ger sommartider till varann

Du tar mej du tar mej du tar mej
du tar mej till en
annan värld...

 


FF = Finally Friday

Efter en vecka av hur mycket plugg som helst har det äntligen blivit helg! Nu i helgen är det bara naturkunskap och svenska som ska pluggas, men det kommer inte bli så där jättemycket plugg, eftersom jag kommer vara i stallet. Jag kommer också vara hund- och kaninvakt ungefär hela helgen. Sen på söndag kväll ska jag bort :)

Idag efter skolan åkte jag med tjejerna hem till Cecilia. Vi solade en massa på hennes balkong med sjöutsikt, åt kladdkaka och glass, drack cappuccino och läste skvallertidningar. Självklart blev det en massa prat också. Var jättetrevligt! :)



Efter Cilia blev det stan med Elin. Var riktigt kul att umgås och prova bikinis och kläder samt brillor. Kom hem med en klänning från H&M. Den ska eventuellt bytas dock, till en annan färg. Hahah

Nu hade jag tänkt kika på lite skor på internet.


RSS 2.0