Ja, jag vet det är lågt att be

.... men snälla, snälla, snälla, snälla, snälla, snälla, snälla, snälla, snälla !

She was eating such wild chocolate

Jag har verkligen kommit på hur tråkigt det är att inte lägga ut bilder på sin blogg, yuuusch! Så jag måste verkligen skärpa mig och lägga ut ett par tre stycken!

Juat nu sitter jag och tittar på chocolat. Jag har insett att det finns bättre filmer, men jag måste se den. Jag läser nämligen den boken på engelska och ska ha recension på den om en vecka, så jag tyckte det var bra att friska upp minnet lite.



Jag känner en underlig längtan efter choklad... Hm.. jag vet inte riktigt varför ?

How do you stay awake knowing all I do is think of you

Nu på morgonen är det Nationellt prov i Engelska A, Writing. På grund av det får jag inte min sovmorgon som jag brukar ha, utan jag får gå upp extra tidigt istället, woho! Men ärligt talat, jag tycker det känns ganska bra just nu faktiskt. Det är lite mysigt att gå upp såhär tidigt. Lite som man ska på semester, eller bort på en utflyckt! :)


For my lovely cousins, I miss you♥

You know we're not so far away
Get on a boat, get on a train
And if you ever think you're drowning
I'll try to slow the rain
In two years or so
Drop me a line
Write me a letter
I hope to find you're doing better, better than today, better everyday



Maybe in the future?

Hahah, jag måste bara säga att det är jätteroligt! För i den dära braiga låten som jag skrev om förut, i den musikvideon så ser hon ut som mig. Jag tycker det var rätt så roligt :)

Oh, the only way to really know is to really let it go

Sitter i köket med en kaffekopp i högsta hugg och ska alldeles strax öppna matte boken för att plugga till mitt sista prov i Matematik A (förutom nationella, såklart). Som grädde på moset så har min anteckningsbok tagit slut så jag har tagit fram min nya, fina bok som jag fick i julas av min farmor. Den är rosa, blå, grön och vit och jag tycker den är jättefin! (Herregud! Jag har pluggat så mycket på senaste tiden att jag börjat uppskatta hur mina anteckningsböcker ser ut! Jösss, var är världen påväg?! Eller ja... Det är väl inte världen som är på väg någonstans, den bara snurrar runt hela tiden, men var är JAG påväg?!!! Till nördarnas rike? Hjälp...)



Jag har hittat världens bästa låt. Jag lovar, den är somrig, hippieig och helt underbar! Den spelas hela tiden i amerikansk radio (jag vet det eftersom jag varje morgon lyssnar på 'radioIO' på våran nya internetradio-radio). Det värsta är att (och håll i er nu) den inte finns på Spotify... Men jag har skakat fram den på youtube iaf. Tyvärr kan jag inte lägga upp låten här som jag hade tänkt eftersom jag inte förstår mig på nya youtube.

Men nu måste jag  v e r k l i g e n  plugga!


Sick, oh no

Det blev inte som jag trodde idag. Halv två åkte Lina och jag ner på stan i den grönafaran. Jag köpte min efterlängtade ring! Och snacka om tur, just idag hade de 25% rabatt! Hihihih!
Jag köpte en jättegullig grej också, men det får jag skriva om om en vecka eller nåt ;)
Sen blev det storhandling på willys. Jäkla kålhuvud rullade runt hela tiden i bilen påväg hem. Menmen, nu är jag hemma iaf. Och jag har blivit sjuk :(

Just nu är det the, halsduk och värmekudde som gäller. Nu väntar läxan...

But I spent the last half hour in the back room

Lördag, och hela min dag är fullbokad. Först av allt måste jag slita mig från tvn och datorn och göra mig iordning. Sen blir det att åka ner på stan, och sen fort hem och plugga. Ikväll ska jag över till Erika och fira :)

Hey girl, what's up?

KOM OCH BESÖK MIG PÅ GYMNASIEMÄSSAN MELLAN KLOCKAN 17 OCH 18! :)

C-hallen i Duveholmshallen.

We meet our friends

Inatt har Elin och Sofie sovit hos mig i mitt lilla rum. Otroligt att vi fick plats, men vi kände att vi skulle ha kunnat klämma in en till alltså.. Bra att veta för framtida bruk :)

Igår kväll kollade vi på Alice in wonderland. Men tyvärr kommer jag inte ihåg så mycket av den, men de flesta vet ju vad den handlar om, och det är ju bra för mig då jag slipper återberätta den.

Idag blir det plugg och lite så. Sen ikväll blir det träning.

Back to the future

Jag har börjat tänka lite på framtiden och mina egna framtidsplaner. Allt började när jag satt och pluggade nu på kvällen och läste om cellens delar. Allt slog mig när jag kom till cellkärnan. Hur lustigt det än låter så kommer du snart kanske att förstå varför.

När jag blir stor, eller äldre kanske jag ska uttrycka det, så har jag vissa saker jag vill göra. De flesta kanske säger: Resa världen runt! eller Få en bra utbildning. eller kanske Gifta mig och få underbara barn! Jag har självklart också vissa saker som jag vill hinna med innan jag ligger i en kista i marken.

*Jag ska skriva en bok om min speciella men underbara syster
*Efter jag tagit studenten vill jag arbeta som au pair i USA i ett års tid
*Efter mitt "sabbatsår" vill jag plugga på universitet/högskola
*Jag vill få ett välbetalt men framför allt roligt jobb
*Köpa eget boende
*Gifta mig
*Få små mirakel
*Skriva min alldeles egna kokbok och ge ut till släkt och vänner
*Bli fadder åt ett behövande barn någonstans i världen
*Finnas där för mina nära och kära, i vått och torrt

Min lista kommer alltid att bli längre. Det kommer alltid finnas fler saker jag vill lägga mitt liv på, och vem vet? Något oväntat kanske händer och listan förändras. För framtiden ligger framför oss och där finns massor med faror och läskiga saker, men även glädjeämnen och bra saker. Sånt kan vi inte veta nu, det kan bara framtiden visa oss...


Sunshine (oh yeah)

Idag ska jag gå ut och gå med min Elin nu på förmiddagen i det underbara vädret!


Anyone can find the same white pills

TV + ipren liggandes i sängen = mitt liv


Let the fool decide

Ett avsnitt av sex and the city i soffan i källaren gör susen mot min uppsvällda "höft"/rumpa. Jag tror att min högra sittknöl kommer vara totalt nersliten efter de här veckorna. Jag kommer säker bli helt sne också, om jag inte redan är det? Det fallande, något hopptryckta, tornet du ser på stan - det är jag!

Hey, soul sister

Idag är det tisdag, skumt nog. Idag ska jag gå på stan och ta hål i Sofies öra.. Okej, jag ska inte ta hålet, utan en utbildad kvinna ska det. Bara inte Sofie svimmar så är jag nöjd, för annars vet jag inte vad jag ska ta mig till! Men  nu måste jag gå ut och möta henne!

Olyckan

Några undrar säkert vad det är som har hänt med mig, så jag tänkte skriva lite om det här på bloggen för den som är intresserad.

Det var i onsdgas eftermiddag som det hände. Jag var i stallet som vanligt med E och B. Vi fixade först stallet så det var näst intill klart innan vi skulle bege oss ut på två ridturer. Vi gick ut på den första ridturen vid halv sju tiden och red på vägen mot sommarhagarna. Jag red barbacka och de andra med sadel. När vi kom till sommarhagarna kom vi överens om att vi skulle ta en kort galopp, så vi satte fart. Nästan direkt börjar min häst bocka eller sparka bakut, jag kommer inte ihåg riktigt, allt gick så fort. Jag tappar i alla fall balansen och flyger fram och nästan sätter mig vid öronen, vilket gör att min häst bockar/sparkar bakut igen. Jag åker med en himla fart ner på vägen och landar på sidan, först känner jag inte den otroliga smärtan, men efter att jag skrikit på B och E, som var en bit framför, börjar den otroliga smärtan att sätta sig in. Jag skriker av smärta och vänder och vrider på mig så mycket som går för att smärtan ska avta något. Sedan lägger jag mig still. Jag kommer ihåg att jag hörde häst klapper bakom mig, men jag gjorde ingen ansträngning för att titta. Min häst stod bredvid mig och kände att något var fel. När E och B kommer fram till mig sticker min häst iväg mot stallet hållet. Vi ser en bil som försöker stanna henne genom att ställa sig på tvären, men hon springer förbi ändå.

B springer efter henne på sin häst och vi hoppades allihopa att inget mer skulle hända. Men vi visste innerst inne att risken för att tyglarna skulle åka ner var väldigt stor,att hon sedan skulle råka kliva på dom i farten var väldigt läskigt att tänka på.

E står vid mig och försöker få mig att resa på mig. Till en början känns det helt omöjligt, men efter ett tag lyckas jag tillslut. Bilen som försökt stanna min häst åker fram till oss och frågar om det gick bra och om han skulle kunna skjutsa mig någonstans. Utan att ens tveka tackar jag ja och masar mig in i den främmande mannens bil. Tanken på att gå de 2,5 kilometrarna tillbaka till stallet var helt otänkbara, det skulle aldrig ha funkat.

När vi kommer fram till stallet står min häst där vid stalldörren. Jag tackar mannen jättemycket och haltar fram till hästen. Jag står där en stund och tårarna rullar ner på mina kinder av smärtan jag känner. När E och B kommer tillbaka ringer jag mina föräldrar som kommer direkt och vi åker raka vägen till sjukhuset.

Jag blir röntgad och klämd på. Jag fryser så jag skakar och hackar tänder. Det var inte alls kul att ligga på en sjukhussäng en hel kväll. Jag var hungrig också, jag hade ju inte ätit sen lunchen i skolan. Blodtrycket var bra 80/130, men det gjorde grymt ont. Doktorn gav mig två jättestarka värktabletter som jag blev helt yr och lullig av. Trött, också faktiskt. Så trött så jag nästan somnade där på sängen med min gula sjukhusfilt.

När doktorn senare kommer tillbaka visar det säg att det bara var en blödning vid bäckenet och att två ryggkotor tryckts ihop. De ville sätta mig i rullstol, men jag vägrade. Och krykor, det är för töntigt. Jag kör naturligt jag, fast det smärtar. Skadan kommer att läka av sig själv, men det kommer ta flera veckor innan jag är frisk igen. Men jag blir frisk, och det är det som räknas! :)

Jag blir bättre och bättre dag för dag, och jag hoppas på att snart vara uppe i sadeln igen!

I smile up to the sky and know I'll be alright

Nu ska lilla Elin halta ut på trappen och sätta sig och mysa på något sätt. Kanske läsa en bok? Vem vet :)

RSS 2.0