Onsdag 26/1

Jaha, jag har överlevt ännu en onsdag. Vilken tur! Fast idag var det ju faktiskt inte vilken onsdag som helst, utan det var Linas födelsedag. Så jag säger grattis än en gång till henne, GRATTIS!

Dagen började inte så bra men jobbade sig uppåt. Det var så himla mysigt och helt underbart att träffa min Andreas nu ikväll. Jag älskar att bara krama om den karln, jag älskar när han busar, jag älskar när han pussar mig i pannan, jag älskar när han bara är sig själv! Den här listan skulle kunnas göra så lång så lång, så jag väljer att sluta där.

Nu måste jag sluta skriva då jag har träningsvärk i underarmen och det är skita jobbigt att skriva. Nu ska jag gå och sova istället. Puss

Jag skulle helst ha velat vara hemma hela ...

Jag skulle helst ha velat vara hemma hela dagen. Känns onödigt att börja halv tolv och sluta klockan ett.


Låt mig presentera mannen i mina musikdrömmar!

Jag måste bara publicera en låt av min absoluta favorit sångare för tillfället! Stjärnskottet Olly Murs! Enjoy!



- och tänk på att det här bara var en av hans låtar!

Ops!

Attans, att jag inte kan slita mig från datorn. Men nu MÅSTE jag gå. Hejdå!

1910, onsdag

Idag har lilla Elin varit i skolan som vanligt. Men något som inte var så vanligt var att hon satt och bokförde hela lektionen. Man börjar märka att man är nördig när man till och med kan skämta om de olika kontonumrena och deras betydelse, något som bara vi ekonomnördar skulle förstå oss på. Så siffror har varit grejen idag alltså.

Efter skolan gick jag direkt och tränade. Eftersom jag varit skadad så himla länge nu så har jag äntligen hittat något jag kan göra som inte gör ont och påverkar min skada! Det är så skönt att röra på sig ibland, man mår verkligen bättre av det och känner sig friskare och nyttigare! Jag har hittat något jag gillar skarpt!

När jag kom hem, runt fyra, drog jag direkt på mig min pyjamas och morgonrock samt mysstrumpor och satte upp håret i en klutt på huvudet. Så har jag gått sen hela kvällen. Jag fick för mig att ha pyjamasparty för mig själv kan man nästan tro. Men för att göra ett pyjamasparty komplett måste man ha pizza, glass, kladdkaka, chips, läsk, en massa filmer och några flickor på bra humör! Jag hade tyvärr inte allt det där, men jag kom på att imorgon så ska jag fika med flickorna så då kanske jag käkar lite kladdkaka, jag blev liksom sugen på det nu.

Nu måste jag sluta skriva. Jag har nämligen kommit överens med mig själv att gå och lägga mig klockan nio, men jag tror inte att det kommer bli möjligt tyvärr... Har inte börjat plugga på alla de trehundrafemtioelva glosorna vi fick idag så jag måste göra det ett tag först. Sen drack jag kaffe förut, dumt gjort, ajaj.

Årets första skoldag...

Jaha, då var man här, i skolan. Först är bussjä*eln sen, och inte lite heller! 15 minuter om inte mer tror jag att det var. Sen körde chauffören inte det snabbaste precis, funderade faktiskt på om det var en snigel som körde...

Sen kommer man till skolan, rätt sent då rå alltså. Då kommer Hanna och Evelyn och berätta en massa information. Jag bara stod och gapade. Först och främst hade vi håltimme nu till halv tolv. Sen vet vi inte, men ungefär tre lektioner har vi idag.

Som imorgon... Ja, imorgon.... ÄR VI LEDIGAAAAAA!!!!!!!!!

Sista lovdagen

Sorgligt, men sant. Imorgon börjar skolan igen och man ska åter sätta sig i skolbänken. Att tre veckor kunde gå så snabbt är helt otroligt. Jag kommer inte ens ihåg att jag hunnit med att göra något speciellt än! Ingen pulka åkning, och ingen skridskoåkning heller. Hoppas det blir kallt igen, så man slipper slasken menar jag, och så att man kan ta på sig öronmuffar och skridskorna och åka en sväng. Det skulle vara mysigt...

Imorse vaknade jag tidigt. Ställde klockan på sju närmare bestämt. Är ju lika bra att vänja sig lite nu när man ska börja gå upp i ottan igen. Som tur är så går vi ju mot ljusare tider vilket kommer underlätta och kännas bättre. Dessutom innebär vårterminen en massa lov, tex så har vi ju sportlovet om bara sex veckor!!!! Sen är det några veckor till i skolan och sen är det påsklov, sen valborg (vilket brukar vara jättekul), kristihimmelfärd har väl blivit en röd dag? Då är vi ju lediga då också. Efter det sen är det ju sommarlov. Så jag tror nog att man ska orka kämpa på den här terminen också. Som grädde på moset så har jag en timme mindre både på onsdagar och fredagar, YEES!

Just nu sitter jag och lyssnar på när pappa nynnar på någon melodi medan han håller på att renovera köket. Vi fick tex nytt golv där inne idag. Snart kommer allt det där småfixet vara klart så som ledningar dragna och vatten flyttat, så då tror jag att det kommer gå jättefort att "bygga upp" köket. Det är ju då man ser de markanta skillnaderna när man kommer hem från skolan och man plötsligt har fått tapeter uppe på väggarna, det märks ju.

Nej, nu ska jag hitta på något onödigt som är jätteroligt. Den sista dagen på jullovet är faktiskt inte slut än och jag ska ta nytta av det. Bye!

Önskelista!

Ja ni bloggläsare. Jag har kommit på att jag snart fyller arton år och då fick jag en liten lust att tänka på vad jag önskar mig. Jag kom på vad det var:

En rosa Audi TT Roadster Quattro!!!



Men ni kan ju prata ihop er lite, alla ni som tänkte köpa något till mig alltså, för jag behöver ju bara en liksom ;)

Året 2010

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Ja. Det finns väldigt många saker, till exempel hade jag min första anställning!

Har du några nyårslöften?

Nej, det brukar inte bli så. Jag bygger upp mål vartefter istället.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Ja faktiskt! Väldigt roligt och mysigt.

Vilka länder besökte du?

Spanien. (Sen åkte jag till Idre, det var en resa i alla fall)

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?

10/7

Vad var din största framgång 2010?
Att jag hittade mig själv mer än tidigare.

Största misstaget?

Ingen aning. Jag försöker att undvika misstag, men självklart kan de hända ändå. Året 2010 var det mycket som ordnade sig och föll på plats så jag har inga stora misstag sen dess.

Bästa köpet?

Oj, svårt...

Vad spenderade du mest pengar på?

Det måste ha varit kläder och skor, men alla presenter och julklappar var ju inte heller så billiga..

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Ja det är klart!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?

Äppelknyckarjazz, Helt galen i dig

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Varje år är man glad och ledsen, men år 2010 hände det mer roliga saker än tråkiga, så jag måste nog ha varit gladare! :)

Vad önskar du att du gjort mer?

Tagit min höft/rygg på mer allvar.

Favoritprogram på TV

IDOOOL!!!!

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

Ja det har jag också undrat... Det var så länge sen nu. Blev en väldigt konstig födelsedag som vanligt då det alltid händer något till min födelsedag. I år var det kalas utan kusinerna, jag fick även fira min födelsedag en dag innan vilket kändes lite tråkigt. Sen gjorde jag inget speciellt tror jag...

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Ja-a du. Kanske lite tuffare än andra år. Det började med svart, platt hår och slutade med min egna hårfärg med mina självlockar. Klädmässigt så köper jag det jag tycker är fint och vill ha. Så min stil är ju alltid min stil :)

Den bästa nya personen du träffade?
Den frågan var inte svår att svara på. Det var ju såklart världens finaste människa: Andreas♥


Vad är det som har börjat?

Jo, självklart det nya året! Det firades in med rosa dryck i champagneglas med raketer och bomber med mina nära och min kära. Det var mysigt och inte allt för kallt.

Till kvällen hade jag fixat förrätt som bestod av ett hjärtformat bröd med räkor och annat smaskigt. Till varmrätt blev det potatisgratäng med fläskfilé (som Andreas och jag hjälptes åt och stekte tillsammans), till det lyxade vi till det med lite beanaisessås köpt i burk (det är något visst med den alltså). Efterrätten hann vi inte äta eftersom vi gick iväg direkt efter maten, men jag hade i alla fall bakat en kladdkaka som jag tänkte servera med lite glass, bara lite enkelt sådär. När vi kom hem runt 1-tiden så fick det bli att ta en samkbit i alla fall. Man kan ju inte bara låta en så god (och krämig) kaka stå till dagen efter. Även fast det blev att vi åt av den då också så var den i alla fall fortfarande jättegod.

Nu hoppas jag att det här nya året ska bli ett bra och händelserikt år med många bra saker som händer.

... men jag är fortfarande inte klar, för det är faktiskt inte bara det nya året som har börjat utan med det följde en renovering av vårat kök här hemma hos mig. På nyårsdagen satte det igång och nu är hela huset upp-och-ner vänt! Vi har kök i tvättstugan och i finrummet. Våran tvåplattorshäll är nere i källaren och kylskåpet här uppe. Så när du lagar mat så blir det lite springande. Tur att vi har köpt hem så mycket Billys pizza så vi slipper laga mat på några veckor nu när köket får sin extrema förändring... Nej då. Vi har köpt hem korgar så det är bara att ta med alla ingredienser ner på en gång så det är lugnt. Sen kommer jag nog inte laga mat speciellt mycket på den här tiden. Det överlåter jag till någon annan.

Jag längat efter att få se resultatet!

Nu har det börjat.

Nu har det börjat.


RSS 2.0