Bus eller påskgodis ?

Nu på kvällskvisten kom det förbi några barn som var utklädda och givetvis körde 'bus eller godis'. Vi letade desperat runt i huset efter godis och hittade tillslut lite övergivet påskgodis som vi gav bort. Stackars barn kommer få ont i magen eller något sådant, men jag menar, det kommer dom ju få ändå för att de äter förmycket godis.

Hur som helst är ju Halloween en bra högtid att rensa godisförrådet, eller hur?




Seans

Ja. Just nu har jag en blandning av en massa känslor inom mig. Jag är bland annat orolig, glad, ledsen, hoppfull och nervös. Det sista kan bero på att jag nu ikväll ska på seans. Spännande, men ändå pirrigt. Vi får väl se om vi träffar på några andar..

ReflexElin!

Idag har jag gått djulörundan två gånger med Lina. Självklart gick vi ett håll första gången och andra hållet andra gången. Och nu är jag härligt rosenröd om kinderna.

Så här fina var vi när vi gick nu på kvällen. (Mamma tvinga på oss) 5 reflexer = rekord

Lördag 27/10.

Gårdagen bjöd på heldag med högskoleprovet. Inte så kul. Men för en gångs skull så tog de bort den provdel (vad jag fattar) som var den jag hoppades på! De tog i alla fall inte bort den jag var bäst på (fast vet ju inte riktigt det, men har kollat upp och vet att jag hade rätt på flera av orden i alla fall, yey!).

Var super lättad efter provet och kände mig så lycklig! Blev att ta en promenad i den friska luften. Och jag dansade genom djulö allé.

Kvällen bjöd sedan på filmmys med bästavän. Sen somnade jag gott.


Älskar detta haldband från Efva Attling. Fick bli mitt lyckosmycke igår :)

Klantmaja vol.2

Fredagen 26/10. Jag kommer på den underbara idén att pyssla ihop lite spöken utav flörtkulor och pappersnäsdukar till barnens lycka. Så där sitter jag och måste göra flera stycken eftersom det blev lite slagsmål om en bara fick. Hur som helst så hjälps jag och ett barn åt när vi ska klippa av tråden. Jag ser inte riktigt, men jag känner, att barnet råkar klippa mig i fingret. Sånt som händer. Men ett av spökena blev rätt äkta, då det fick riktigt blod på sig. Haha.

Det klantiga kom liksom sen när jag skulle visa plåstret (med pippi långstrump) på för ett annat barn. Jag böjer mig ner och visar, sen när jag reser mig upp igen slår jag i bakhuvudet på hörnet av en hylla. Ja. En äkta klantmaja är vad jag är. Men nu hoppas vi på det bättre :)

Klantmaja

Igår höll jag koll på barn hela dagen. Glömde dock bort att hålla koll på mig själv när jag kom hem, så jag slår mig i huvudet med duschmunstycket och får en bula i pannan. Klantmaja!

Sjukan.

Idag har jag varit på sjukan och tagit prover. Har varit förkyld i ungefär fyra veckor nu så det var dags för lite provtagning. Dessvärre får jag resultatet om en vecka. Och då via brev. I brevet kommer det också stå vad jag ska göra om jag har något. Lät lite läskigt. "ta med detta brev och bege dig till närmaste sjukhus" eller "vila bort din förkylning genom att bli en soffpotatis". Nja.. kanske inte rikigt så. Men vi får väl se ;)




Party lördag och söndag!

Från en rutten fredag så blev lördagen betydligt mycket bättre! Blev att festa i Linköping med tjejgänget och det var kanonkul! Var längesedan vi träffades, även fast det inte känns som om det var så länge sen. Men ändå så var vår reunion en av de bästa man kan ha, enligt mig såklart.
Hoppas på att det snart blir att träffas igen!






och sist men inte minst vill jag bara visa den plats jag fick i sängen. På den högra sidan där.. haha!


Älska denna dag.

Älska denna dag. Kvarka på Trolldal och min mamma har fått operationstid..

Vill bli frisk!

Ja. Nu vill jag bara bli frisk så jag kan börja träna. Jag SKA verkligen försöka den här gången! Och äta nyttigare också. För det skulle ju vara härligt att få sin fina kropp tillbaka. Vad gör 5-10kg liksom?

Vill bli frisk!

Ja. Nu vill jag bara bli frisk så jag kan börja träna. Jag SKA verkligen försöka den här gången! Och äta nyttigare också. För det skulle ju vara härligt att få sin fina kropp tillbaka. Vad gör 5-10kg liksom?

Vad har hänt med mig?

När jag har en ledig dag vilar jag. Och då menar jag verkligen vilar. Det enda jag gör är att ligga i sängen och vila och titta på tv. Jag är helt slut! Vad har hänt med mig? Jag måste verkligen ändra matvanor och motionera mer så jag blir piggare. Eller gå till doktorn så kanske hen kan hela mig från min förkylning...

"Höft ur led", konstiga människokropp

Ikväll stod det ridning på schemat. Fick en jätteliten häst som jag verkligen tyckte synd om när jag satt på. Blev inte så mycket bättre när vi red utan stigbyglar och känslan var som jag nästan drog fötterna i marken.

Hur som helst, så "hoppade min höft ur led", eller vad man ska säga. Blir bara när jag rider och inte speciellt ofta. Men idag var värst tror jag! Strålar ju så fruktansvärt också och det är bara att kämpa emot smärtan tills det "knäpper till" och smärtan försvinner. Härligt va? Men hur som helst är det skönt att det försvinner och nu känns det bara som jag haft en mindre sträckning eller sendrag i låret typ. Konstigt det där med människokroppen...

Morgonpromenix och filmmys

Blev en morgonpromenix i morse med Lina fina.
Nu på eftermiddan blev det mer bff-time med film. "What to expect when you're expecting". Babyfilm på hög nivå! Ganska sjuk film, men helt okej en grå eftermiddag som denna.




Grattis mamma på födelsedagen!


All I want is you

Efter en mysig fredag och en lång nattsömn är jag nu fit for fight idag, denna höstiga lördag. Dagen kommer mest bestå av shopping i både Katrineholm och Vingåker.

Dagens musik består av bland annat Agnes låt 'All I want is you'.




En vanlig fredagkväll.

Många människor anser att det bästa stället man kan vara på en vanlig fredagkväll är på en fest eller liknande. Jag själv kommer spendera kvällen där jag trivs bäst: framför tven i armarna på min pojkvän. Trevlig fredag allihopa!

RSS 2.0