Igår + Idag

Lördag och Elin var helt galen. Hon hittade Hampus att åka till där hon var hela dagen i princip. Elin och Hampus spelade spel och Elin fick lära sig ett nytt kortspel. Det var bra för Elin kunde inte så många kortspel.
Elin och Hampus hittade på att de skulle bowla och ville då bjuda med en massa trevliga och kuliga vänner. Det gjorde dem. Bara att dem hade lite problem för deras trevliga och kuliga vänner hade lite svårt med att passa in i varandras schema. Men tillslut lyckades dem tvinga med dom andra på ett parti bowling på kvällen. Det blev Elin, Hampus, Elin, Sofie, Peter, Claes och Erik som spelade. Alla hade kul och spelade för fullt och såklart var Elin bäst och slog en massa strikar hela tiden så hon vann. (Elin tyckte inte att det var någon match mot de andra heller, "som en barnlek" sa hon.)

Idag var Elin i Linköping hela dagen. Elin tyckte det var rätt okej för hon var på affärer som Hööks, IKEA och GinaTricot. Det är Elins favoritaffärer så hon tyckte det var jättekul om hon ska vara helt ärlig.

Nu sitter Elin vid datan och försöker plugga och hålla folk vid liv på msn ;)

Kommentarer
Postat av: Emma

Nej, Elin, fel!

Vattkoppor är inte mys :O

2010-01-17 @ 22:19:53
URL: http://emmapermestam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0